Selam Arkadaşlar,
Yeni bir videolu rehber hazırladım ve bu rehberin bir çok kişi tarafından çok beğenileceğini tahmin ediyorum.
Bu rehberimde sizlere kendi keşfettiğim bir method ile Ana Oyun v1.00/v1.01 için yapılmış TR Altyazı yamaları ilgili oyunun istediğiniz Update versiyonu içerisine gömme işlemini basit bir işlem ile yani Moded Warfare Backport Tool programı kullanarak atmayı göstereceğim. Böylece korsan PKG dosyası açmayı - düzenlemeyi - kapatmayı bilmeyen bir çok kişi için, karışık kullanımı olan Fake PKG Generator ve alt programlarını kullanmaya ihtiyaç olmadan, acemi kişilerin bile kolayca uygulayabileceği bu metodu sizlere öğretmiş olacağım. Böylece sizler de kendi bilgisayarlarınızda edinmiş olduğunuz TR Altyazıları oyunların istediğiniz Update dosyası içine gömerek oyunu Update'li ve TR Altyazılı olarak oynayabileceksiniz.
Bu sayede ben de sizlerden gelen "Yama dosyası update için de olacak mı?" sorusundan kurtulmuş olacağım ve aynı zamanda bu işlemleri sizler için kendim yapmaktan ve genellikle büyük olan update dosyalarını upload etmekten kurtulmuş olacağım.
İşlemler gerçekten videoda izleyeceğiniz gibi çok basittir. Ama lütfen atlamadan baştan sona izleyiniz. Zaten elimden geldiğince kısa tutmaya çalıştım ve 14 dakika civarında bir videodur. Bunun çok işinize yarayacağını söyleyebilirim yani lütfen izleyin.
(Benim youtube da ticari bir hesabım yoktur, yani herhangi bir gelir için değil sırf sizlere yardımcı olmak için bunları hazırlıyorum)
Diğer oyunların yamalarını da ilgili oyunların Update dosyası içerisine atma işlemi ve backport programında yapılacak işlemler aynıdır ama farklı oyunlarda ilgili yama dosyalarının adları ve bulunduğu klasörler farklı olacaktır, artık onları bulmak ve anlayabilmek size kalıyor. Ben size videoda bazı ipuçları verdim ve zaten ana oyun yamaları küçük boyutlu olduğundan yani dosya sayısı çok olmayacağından yamanın olduğu doğru klasör yada dosyaları bulurken zorlanacağınızı sanmıyorum. Deneyerek de bulabilme ihtimaliniz olabilir.
Allah'ım, üyelerimiz inşallah denedikleri oyunlarda doğru TR altyazı dosyalarını bulurlar ve bana soru sormazlar. Amin.
Son olarak bu şekilde bütün oyunlarda işe yarayacağının bir garantisi yok ama çoğunda işe yarayabilir.
NOT: Ben videoda oluşturduğum TR Yamalı Update dosyasını PKG Sender programı ile gönderdim ama çoğu kişi bu
programı kullanmayı bilmiyor yada dosya göndermesini başaramıyor yani bu şekilde göndermenize gerek yok normal oyun yükler gibi usb flash bellek/hdd içine atıp konsolda Debug Settings üzerinden oluşturduğunuz yeni PKG dosyasını yükleyebilirsiniz.
PS4 PACKAGE SENDER v1.2

Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için beğenmelisiniz.
PS4 BACKPORTER v1.4

Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için beğenmelisiniz.
_________________________________________________________________________________
YUKARIDAKİ BİLGİLERİ OKUYUP VİDEOYU DA İZLEYİP BİLGİ EDİNDİKTEN SONRA
DAHA YENİ PAYLAŞTIĞIM SENKRONCU TR v2 PROGRAMI İLE DE BU İŞLEMLERİ YAPABİLİRSİNİZ

PS4 REHBER - SenkroncuTR v2 Araç Kutusu [ Toolbox ] Videolu Rehber
BU KONUDAKİ LİNKLERİ GÖREBİLMEK İÇİN DESTEKÇİ ÜYE OLMANIZ GEREKMEKTEDİR. LİNKLERİN OLDUĞU ASIL KONU NORMAL ÜYELERİN GÖREMEDİĞİ VE GİREMEDİĞİ DESTEKÇİ ÜYELER BÖLÜMÜNDEDİR. DESTEKÇİ ÜYE OLABİLMEK İÇİN SCOFIELD'E BAŞVURUNUZ. YENİ ALDIĞIMIZ KARARLAR DOĞRULTUSUNDA BU KONU DESTEKÇİ ÜYELER BÖLÜMÜNE...

Son düzenleme: