SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

bg toolset sekmesi yok

fthytc

Kullanıcı
7 Kasım 2021
54
11
8
videolardan baktım gayet güzel yapıyorlar fakat ps3xploit sitesinde bgtoolset sekmesi kalkmış başka şekilde cfw kırılabilinir mi

batuervan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
9 Kasım 2022
198
218
43
hen yüklenebilir. Böylece temelde amacınız korsan oyun oynatmaksa, herhangi bir geliştirici olarak işlem yapmayacaksanız HFW yükleyin. Sürümünüz atıyorum 4.88 siz internete 4.88 HFW İndir yazın ve indirin. Ardından hfw yükleme rehberi bulup kurabilirsiniz.
Eğer benim vaktim var el becerim var lehimden ve elektronikten anlarım derseniz ve cihazınız nor flahsh çipine sahipse E3 Flasher alıp lehimleyip sürüm düşürdükten sonra cfw'de kurabilirsiniz.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PS4 PRO
CUH Kodu: 7216B
Kapasite: 1 TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 08.11.2022
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1116A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.00
Alım Yılı: 18.06.2022
PC BİLGİLERİ
İşlemci: İntel Core-İ7 3537U
Ram: DDR4- 8 GB
HDD: 1 TB SDD - 256 GB HDD
Ekran Kartı: Nvidia GT-740M
İşletim Sistemi: WİN-10 64 Bit
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım