SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

Bles formatını npe yapma ps3

cafein5561

Kullanıcı
22 Eylül 2022
72
10
8
arkadaşlar bles formatlı ps3 oyunlarını nasıl npe formatına ceviririz?

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PS4 FAT
CUH Kodu: CUH 1216 B
Kapasite: 1TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 2021
PC BİLGİLERİ
İşlemci: İ5 10600K
Ram: 16
HDD: 1 TB HDD- 240GB SSD
Ekran Kartı: Onboard 8gb
İşletim Sistemi: win 10 pro

Tekalp

Kullanıcı
2 Ocak 2021
123
61
28
Cihazınız cfw mi henmi

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Pro
CUH Kodu: 7216b
Kapasite: 2tb
Alım Yılı: 2019
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Cep telefonu kullanıyorum
Ram:
HDD:
Ekran Kartı:
İşletim Sistemi:

cafein5561

Kullanıcı
22 Eylül 2022
72
10
8
cihazim hen hocam oyunları ana ekrana eklemek istiyorum direk

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

Tekalp

Kullanıcı
2 Ocak 2021
123
61
28
Ben ana ekrana eklemenizi tavsiye etmem multiman kullanmanızı öneririm ama cihaz sizin karar sizin şimdi tam sorununuz nedir oyunları pkg şeklinde indirerek ana ekrana kurabilirsiniz npub olarak gözükecek format psn oyunları nbub olarak gözükür hen kullanıcıları genelde pkg kullanır

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
Ram:
HDD:
Ekran Kartı:
İşletim Sistemi:

cafein5561

Kullanıcı
22 Eylül 2022
72
10
8
Cihazınız cfw mi henmi
Ben ana ekrana eklemenizi tavsiye etmem multiman kullanmanızı öneririm ama cihaz sizin karar sizin şimdi tam sorununuz nedir oyunları pkg şeklinde indirerek ana ekrana kurabilirsiniz npub olarak gözükecek format psn oyunları nbub olarak gözükür hen kullanıcıları genelde pkg kullanır
hocam genelde müşterilerim ana ekranda istiyor. atıyorum bles20.. klasörünü direk game klasörünü atsam ve veritabanı yeniden oluştur desem ana ekrana gelirmi?. ve bazen multimende oyunlar siyah ekranda kalıyor ve bu deli ediyor açıkcası

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

Tekalp

Kullanıcı
2 Ocak 2021
123
61
28
İsteğe bağlı ise bişey diyemem bles blus bölge kodları klosör olarak ayrıştırılmış oyun dosyalarıdır. npub ve diğer sürümler psn ve pkg oyunları içindir ana ekrana direk kurar her oyunların pkg formatlı şekilde linkleri vardır bles ve blus ana ekranda yer almaz multiman yolu ile açılır ve multiman menüsünde mevcut olur. Multiman siyah ekran sorunlarına gelirsek ps3 rehber konusunda açtığım multiman uyumluluk listesine göz atmanız gerekecek sorularınızın cevapları açtığım konuda mevcuttur.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
Ram:
HDD:
Ekran Kartı:
İşletim Sistemi:

Tekalp

Kullanıcı
2 Ocak 2021
123
61
28

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
Ram:
HDD:
Ekran Kartı:
İşletim Sistemi:

batuervan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
9 Kasım 2022
198
218
43
Merhabalar hiç uğraşmanıza gerek yok. Webman sayesinde zaten anasayfa üzerinden oyunları seçip yükleyebilirsiniz.
Sizin için resim çektim.

Ekli dosyalar

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PS4 PRO
CUH Kodu: 7216B
Kapasite: 1 TB
Alım Yılı: 08.11.2022
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1116A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.00
Alım Yılı: 18.06.2022
PC BİLGİLERİ
İşlemci: İntel Core-İ7 3537U
Ram: DDR4- 8 GB
HDD: 1 TB SDD - 256 GB HDD
Ekran Kartı: Nvidia GT-740M
İşletim Sistemi: WİN-10 64 Bit

batuervan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
9 Kasım 2022
198
218
43

hocam genelde müşterilerim ana ekranda istiyor. atıyorum bles20.. klasörünü direk game klasörünü atsam ve veritabanı yeniden oluştur desem ana ekrana gelirmi?. ve bazen multimende oyunlar siyah ekranda kalıyor ve bu deli ediyor açıkcası
Sebebi ise şudur. MultiMan aslında cfw sistemleri için tasarlanmıştır. Yapımcısı (deanK) bunu doğruluyor. İnanmıyorsanız psxplace'den ingilizceniz yeteri düzeyde ise okuyabilirsiniz. Sizin sorununuzu çözecek sıfır hata yaptıracak uygulama webmandır. Resimdede görüldüğü gibi tüm oyunlar listelenir. Sıkıntısız çalışır. Sakın webman'ı yükledikten sonra fan hızı ayarını auto'ya getirmeyin. Çok teknik konuşup sizi gereksiz detaylara boğmak istemem. Henli cihazlara webman yüklenir ve fan hızları ayarlarından auto (fan hızını belirli bi dereceye otomatik ayarlama) seçeneği seçilirse multiMan açılmaz. Sebebi multiMan açılırken rsx yani ekran kartında ani sıcaklık değişimine sebebiyet verdiğinden çekirdek paniği oluşarak sistemi kitler. Çok konuştum çok ayrıntıya girdim kısaca webman yükleyin, ayarlarından fan hızını manuel atıyorum %40' ayarlayın. Oyunları eski usülde yükleyin. En son tekrar webman ayarlarından oyun başlıklarını güncelle diyip işi bitirin. Kolay gelsin. Her türlü ps3 hakkında donanım ve yazılım sorularına açığım. Bildiğim kadarıyla yanıtlarım. (Resimde ps2 ve ps1 oyunları yazıyor siz iso yükleyemezsiniz cihaz cfw olmadığından onada dikkat edin) Webman linki aşağıda.
Yok ben iso yada dosyaları pkg'ye çevireceğim diyorsanız.
ps3 game iso converter pkg yazabilir baya karışık programlarla halledebilirsiniz.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

Tekalp

Kullanıcı
2 Ocak 2021
123
61
28
Merhabalar hiç uğraşmanıza gerek yok. Webman sayesinde zaten anasayfa üzerinden oyunları seçip yükleyebilirsiniz.
Sizin için resim çektim.
Evet webman da bi yöntem buda kullanılabilir update ve dlcler de webman sayesinde kolayca indirilebilir olacak normal internetten indirmek zaten klasik yöntem kullanıcıların tercihine kalmış bişey ikiside olur.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
Ram:
HDD:
Ekran Kartı:
İşletim Sistemi:

batuervan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
9 Kasım 2022
198
218
43
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

Tekalp

Kullanıcı
2 Ocak 2021
123
61
28
Sebebi ise şudur. MultiMan aslında cfw sistemleri için tasarlanmıştır. Yapımcısı (deanK) bunu doğruluyor. İnanmıyorsanız psxplace'den ingilizceniz yeteri düzeyde ise okuyabilirsiniz. Sizin sorununuzu çözecek sıfır hata yaptıracak uygulama webmandır. Resimdede görüldüğü gibi tüm oyunlar listelenir. Sıkıntısız çalışır. Sakın webman'ı yükledikten sonra fan hızı ayarını auto'ya getirmeyin. Çok teknik konuşup sizi gereksiz detaylara boğmak istemem. Henli cihazlara webman yüklenir ve fan hızları ayarlarından auto (fan hızını belirli bi dereceye otomatik ayarlama) seçeneği seçilirse multiMan açılmaz. Sebebi multiMan açılırken rsx yani ekran kartında ani sıcaklık değişimine sebebiyet verdiğinden çekirdek paniği oluşarak sistemi kitler. Çok konuştum çok ayrıntıya girdim kısaca webman yükleyin, ayarlarından fan hızını manuel atıyorum %40' ayarlayın. Oyunları eski usülde yükleyin. En son tekrar webman ayarlarından oyun başlıklarını güncelle diyip işi bitirin. Kolay gelsin. Her türlü ps3 hakkında donanım ve yazılım sorularına açığım. Bildiğim kadarıyla yanıtlarım. (Resimde ps2 ve ps1 oyunları yazıyor siz iso yükleyemezsiniz cihaz cfw olmadığından onada dikkat edin) Webman linki aşağıda.
Yok ben iso yada dosyaları pkg'ye çevireceğim diyorsanız.
ps3 game iso converter pkg yazabilir baya karışık programlarla halledebilirsiniz.

Hocam multiman siyah ekran split sorunları cfw de de olan sorunlar hene ait bi sorun değil konu başlığı açtığım linkte çözümleri mevcut zaten, ha evet henli cihazlar xmb de daha çok rol oynuyor ama multimanı da kullanabilirler ps1 ps2 oyunları sıkıntılı henlerde cfw kadar rahat değil malesef

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
Ram:
HDD:
Ekran Kartı:
İşletim Sistemi:

batuervan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
9 Kasım 2022
198
218
43
Hocam multiman siyah ekran split sorunları cfw de de olan sorunlar hene ait bi sorun değil konu başlığı açtığım linkte çözümleri mevcut zaten, ha evet henli cihazlar xmb de daha çok rol oynuyor ama multimanı da kullanabilirler ps1 ps2 oyunları sıkıntılı henlerde cfw kadar rahat değil malesef
Yaklaşık 10-12 yıldır ps3'üm var fakat hiç multiman ile sıkıntı yaşamamıştım. Demek bana denk gelmemiş, anladım. (Ben geliştirici yani DEX yazılımı kullandığım için olabilir.) Konunuzu inceleyeceğim. Teşekkür ederim.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

Tekalp

Kullanıcı
2 Ocak 2021
123
61
28
Cfw de dex iseniz multimanda o hataları almaya bilirsiniz cfw cex kullanıcıları cfwye tam erişim sağlayamadıkları için ufak tefek problemler meydana geliyor. Ama ben cfw cex cobra 8.4 kullanıyorum cobra kullanıcıları için multiman sorunları ortadan kalkıyor hen kullanıcılarında ise cfw bile olmadığı için bu sorunun kaynağını ancak uyumluluk listesine göre gitmek zorunda kalıyorlar çünkü aktifleştircekleri cobra sistemi yok istişare severim hocam ps3 rehber konusna ekleyeceğim çok şey var ama ekleyemedim zaman olmadı ps2 ve bu multiman menüsünü türkçe olarak sunamadım hala, günümüzde ps3 kullanıcıları çok ve en çok verim, ve bilgi aktarımı bu sitede dönüyor o yüzden anladığımı bildiğimi aktaracağım

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
Ram:
HDD:
Ekran Kartı:
İşletim Sistemi:

batuervan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
9 Kasım 2022
198
218
43
Cfw de dex iseniz multimanda o hataları almaya bilirsiniz cfw cex kullanıcıları cfwye tam erişim sağlayamadıkları için ufak tefek problemler meydana geliyor. Ama ben cfw cex cobra 8.4 kullanıyorum cobra kullanıcıları için multiman sorunları ortadan kalkıyor hen kullanıcılarında ise cfw bile olmadığı için bu sorunun kaynağını ancak uyumluluk listesine göre gitmek zorunda kalıyorlar çünkü aktifleştircekleri cobra sistemi yok istişare severim hocam ps3 rehber konusna ekleyeceğim çok şey var ama ekleyemedim zaman olmadı ps2 ve bu multiman menüsünü türkçe olarak sunamadım hala, günümüzde ps3 kullanıcıları çok ve en çok verim, ve bilgi aktarımı bu sitede dönüyor o yüzden anladığımı bildiğimi aktaracağım
Bende bildiklerimi paylaşmayı ve bu konularda sürekli yeni şeyler öğrenmeyi seviyorum. Zaten bu sitede olmamın sebebi oyun indirmek vs. değil artık. Ayrıca evet metldr2 Fw+3.56 ve üzeri çözülmediği takdirde ps3 yeni modelleri hen'e maalesef mahkum. Cobra mobra hak getire. En büyük eksiklik ps2 iso desteği olmaması bence. Pkg'ye çevirerek ps2netemu.elf yazılımını başlatmak mümkün ama uğraşmaya değmez.
Tekalp tamamdır, paylaşımlarınızı bekliyorum takibede alıyorum sizi. İyi oyunlar ;)

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

Tekalp

Kullanıcı
2 Ocak 2021
123
61
28
Ben istesemde oyun indiremiyorum kırık cihaza sahip değilim. 🥲 sitede onca emek var çorbada bi tuzumuz olsun diye elimden ne geliyorsa yapıyorum takibe aldım sizi iyi oyunlar dilerim.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
Ram:
HDD:
Ekran Kartı:
İşletim Sistemi:

cafein5561

Kullanıcı
22 Eylül 2022
72
10
8
Sizin için resim çektim.
İsteğe bağlı ise bişey diyemem bles blus bölge kodları klosör olarak ayrıştırılmış oyun dosyalarıdır. npub ve diğer sürümler psn ve pkg oyunları içindir ana ekrana direk kurar her oyunların pkg formatlı şekilde linkleri vardır bles ve blus ana ekranda yer almaz multiman yolu ile açılır ve multiman menüsünde mevcut olur. Multiman siyah ekran sorunlarına gelirsek ps3 rehber konusunda açtığım multiman uyumluluk listesine göz atmanız gerekecek sorularınızın cevapları açtığım konuda mevcuttur.
TEŞEKKÜRLER HOCAM

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

cafein5561

Kullanıcı
22 Eylül 2022
72
10
8
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

batuervan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
9 Kasım 2022
198
218
43
Peki webmanı nasıl kuruyoruz hocam
İyi akşamlar cafein5561
Yukarıda verdiğim linke gidip pkg uzantılı dosyayı indirin. Usb belleğinizin Fat32 formatlı olduğundan emin olun. Bahse konu dosyayı usb kök dizinine yapıştırdıktan sonra konsola takın. Müteakiben ps3 xmb oyunlar sekmesi üzerinde install package files'i seçerek yükleyebilirsiniz. Yükledikten sonra oyunların sıralandığı kısımda siyah renkli webman simgesi gelecektir. Üzerine gelip X tuşuna basıp çekin, konsol yeniden başlayacak (bu sırada kapatmanyın oynamayın tuşlara basmayın) Artık webman sekmesi resimlerde yüklediğim gibi gözükecektir. Fan sesi artabilir. Bunu webman sekmesi ayarları kısmından ayarlayabilirsiniz. Oyunları eski düzen multimanden yükleyin. Oyunların webman sekmesinde gözükmesi için bir kere oyun listesini güncellemeniz gerekir. Refresh Game List deyin oldu bitti. :) Karışık gözükebilir takılırsanız yazın olmadı adım adım resim çeke çekede anlatabilirim. Kolay gelsin...

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

cafein5561

Kullanıcı
22 Eylül 2022
72
10
8
İyi akşamlar cafein5561
Yukarıda verdiğim linke gidip pkg uzantılı dosyayı indirin. Usb belleğinizin Fat32 formatlı olduğundan emin olun. Bahse konu dosyayı usb kök dizinine yapıştırdıktan sonra konsola takın. Müteakiben ps3 xmb oyunlar sekmesi üzerinde install package files'i seçerek yükleyebilirsiniz. Yükledikten sonra oyunların sıralandığı kısımda siyah renkli webman simgesi gelecektir. Üzerine gelip X tuşuna basıp çekin, konsol yeniden başlayacak (bu sırada kapatmanyın oynamayın tuşlara basmayın) Artık webman sekmesi resimlerde yüklediğim gibi gözükecektir. Fan sesi artabilir. Bunu webman sekmesi ayarları kısmından ayarlayabilirsiniz. Oyunları eski düzen multimanden yükleyin. Oyunların webman sekmesinde gözükmesi için bir kere oyun listesini güncellemeniz gerekir. Refresh Game List deyin oldu bitti. :) Karışık gözükebilir takılırsanız yazın olmadı adım adım resim çeke çekede anlatabilirim. Kolay gelsin...
gerçekten yardımlarınız için teşekkürler hocam bugun kesinllikle kuracağım

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

batuervan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
9 Kasım 2022
198
218
43
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

cafein5561

Kullanıcı
22 Eylül 2022
72
10
8
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım