PS4 PKG TORRENT OYUN bu siteden ps4 torrent nasıl indirilir yardım ederseniz sevinirim

SUCUKLU TOST

Kullanıcı
4 Şubat 2024
2
0
1
bu siteden ps4 torrent nasıl indirilir yardım ederseniz sevinirim

baybarsturan

Yönetici
9 Haziran 2020
6,959
44,366
113
Bilgisayarınızda bir torrent programı yüklü olacak ve sitemizde torrent oyun konularına girerek oradaki linkleri tıkladığınızda torrent programı linki otomatik olarak açar ve indirme takip edilebilir. Ama çoğu konu torrent değildir yada torrent çok eski ise seed eden yani paylaşım yapan kişi sayısı az yada hiç olmayabilir.
Eski PS4 oyunları torrent konusu ve yeni PS5 oyunları torrent konusu sitede var.

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım