SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 SAVE gow ragnarok save

freddy67

Kullanıcı
12 Ağustos 2020
49
5
8
gow ragnarok cusa34388 save dosyalarını farklı cusa koduna sahip (cusa34386 gow ragnarok) oyununda çalıştırma şansım varmı.
cusa kodu farklı ama oyun aynı oyun oldumu save dosyalarını nasıl çalıştırabilirim.
Bir klavuz yada yardımcı programla mümkümmüdür.

maxpayne65

Kullanıcı
10 Aralık 2020
143
97
28
Yapabilirsiniz. Öncelikle cusa34388 koduna sahip save dosyasını HDD kopyalayın daha sonra HDD savelerine girip cusa34388 kodlu oyunu seçin. Export encrypted save data diye bir seçenek olacak ona tıklayın. Export işlemi tamamlandıktan sonra FTP olarak veya PS4 Explorer uygulamasından data/Apollo bölümüne girin saveyi çıkardığınız kullanıcı id nizi seçin CUSA34388 diye bir klasör olacak onun adını CUSA34386 şeklinde değiştirin. Apollo save Tool uygulamasini açın HDD saveleri bölümünden cusa34386 oyununu seçin import encrypted save data seçeneğini seçin. Oyunu açın save yüklenmiş olacak.

EmirErdaL

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
31 Mayıs 2022
94
23
8
Hocam merhabalar. Dediğiniz herşeyi yaptım. Enson PS4 Explorerdan CUSA34384' ü CUSA34386 yaptım. ( İndirdiğim save CUSA34384. Bendeki oyun CUSA34386). Ama Apollo uygulamasında değiştirdiğim cusa kodu yok, eskisi var hala. İmport yapınca haliyle hata veriyor.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7216B
Kapasite: Kioxia 1 TB SSD + Kingston NV2 1 TB NVME
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 2020
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: DIGITAL
CFI Kodu: 1116A
Kapasite: + 2 TB SAMSUNG 980 PRO NVME
Versiyon: 6.00
Alım Yılı: 2022
PC BİLGİLERİ
İşlemci: RYZEN 5600X
Ram: CORSAİR 32 GB
HDD: Western Digital Black SN850X 1 TB NVME
Ekran Kartı: ASUS ROG RTX 3070 WHİTE
İşletim Sistemi: Windows 11
XBOX SERIES BİLGİLERİ
Model: Series X
Kapasite: 1 TB
Yazılım Sürümü: Güncel
Oyuncu Kimliği:
Alım Yılı: 2023
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım