SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 için PS2 OYUN GTA Vice City Stories [TR YAMA] PS2 To PS4

T-Bone

Kullanıcı
4 Haziran 2021
59
562
33
1200px-Grand_Theft_Auto_Vice_City_Stories.jpg

GTA VİCE CİTY STORİES 1.5 GB (EU)

ROCKSTAR GAMES TARAFINDAN 2006 TARİHİNDE PSP İÇİN DAHA SONRA PS2 VE PS3 KONSOLLARI İÇİN ÇIKMIŞTIR.

KURULUMU BASİTTİR ; OYUN İNDİRİLİP NORMAL PS4 OYUNU YÜKLER GİBİ YÜKLENİCEK.

İKİ SEÇENEKTEN BİRİNİ SEÇEREK ORJİNAL VEYA İÇİNE TR YAMA GÖMÜLÜ OYUNU İNDİREBİLİRSİNİZ.

OYUNU OYNAYABİLMEK İÇİN BİR TANESİNİ İNDİRMEK YETERLİDİR.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ÖNEMLİ : OYUNUN ŞU ANA KADAR BÜTÜN PS4 ÇEVİRİ DENEMELERİ SIKINTILIDIR.

OYNANAMAYACAK DERECEDE FRAMERATE DÜŞMESİ VARDIR.

YİNEDE İSTEYEN FORUMDAŞLAR OLURSA DİYE İNDİRME LİNKİ SİLİNMEMİŞTİR.

EXTRADAN PS2-PSP KONSOLUNUZDA VEYA EMULATOR YARDIMI İLE OYUNU TÜRKÇE OYNAYABİLMENİZ İÇİN OYUNUN SADECE TR YAMASI EKLENMİŞTİR.

İNDİRMİŞ OLDUĞUNUZ DOSYADA GEREKLİ BİLGİYİ BULABİLİRSİZ VE TAKILDIĞINIZ YERDE BANA SORU SORABİLİRSİNİZ, ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

....İNDİRME LİNKİ AŞAĞIDADIR....

GTA: VCS TR YAMA PS2-PSP UYUMLU
Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için beğenmelisiniz.

ORJİNAL GOOGLE DRİVE (FRAMERATE DÜŞMESİ SORUNLU)
Gizli içerik
TR YAMA GOOGLE DRİVE (FRAMERATE DÜŞMESİ SORUNLU)
Gizli içerik

Son düzenleme:

maciras

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
679
1,468
93
Kardeşim öncelikle paylaşım için ellerine, emeklerine sağlık.

Ancak Vice City'nin Türkçe yamalı versiyonunu bulma ihtimalimiz var mıdır acaba?

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Pro
CUH Kodu:
Kapasite: 1 TB
Versiyon: 5.05
Alım Yılı: 28.06.2019
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Slim - Dijital
CFI Kodu:
Versiyon: Güncel
Alım Yılı: 22.03.2024

Nate72

Kullanıcı
8 Temmuz 2020
322
200
43
üstad silent hill origins ps4 için yapabilirmisin

T-Bone

Kullanıcı
4 Haziran 2021
59
562
33
@maciras Vice City'den kastınız Vercetti nin ana karakteri olan GTA serisi ise bende yok ama Vice City Stories (Bu Konunun) TR yaması mevcut akşama kadar hem yedek amaçlı hemde TR altyazılı isteyen olursa diye yükleyeceğim fakat türkçe karakter sıkıntısı var (ü,ğ,ç) gibi.

@Nate72 Neden olmasın 12 saat içinde konusu açılıp indirebilir olur. (y)

Unutmayalım ki ; Her PS2 den PS4 e çeviri sorunsuz çalışcak diye birşey yok, bu yüzden hangi oyun ve hangi versiyon sıkıntılı ise yazın ki duruma göre farklı versiyon veya farklı yöntem ile çeviri yapıp tekrardan indirmeye sunayım.

Aynı zamanda PS4 sürümüm 8.03 olduğu için sadece ps2 iso dosyalarını bulup kontrol edip varsa hazırda tr yamasını ilave edip gerekirse tekrar kontrol sağlıyorum ve ps4 için fake çeviri yapıp indirmeye sunuyorum. Malesef final versiyonunu kontrol edemiyorum bu yüzden yorumlarınız önem kazanıyor.

maciras

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
679
1,468
93
@maciras Vice City'den kastınız Vercetti nin ana karakteri olan GTA serisi ise bende yok ama Vice City Stories (Bu Konunun) TR yaması mevcut akşama kadar hem yedek amaçlı hemde TR altyazılı isteyen olursa diye yükleyeceğim fakat türkçe karakter sıkıntısı var (ü,ğ,ç) gibi.

@Nate72 Neden olmasın 12 saat içinde konusu açılıp indirebilir olur. (y)

Unutmayalım ki ; Her PS2 den PS4 e çeviri sorunsuz çalışcak diye birşey yok, bu yüzden hangi oyun ve hangi versiyon sıkıntılı ise yazın ki duruma göre farklı versiyon veya farklı yöntem ile çeviri yapıp tekrardan indirmeye sunayım.

Aynı zamanda PS4 sürümüm 8.03 olduğu için sadece ps2 iso dosyalarını bulup kontrol edip varsa hazırda tr yamasını ilave edip gerekirse tekrar kontrol sağlıyorum ve ps4 için fake çeviri yapıp indirmeye sunuyorum. Malesef final versiyonunu kontrol edemiyorum bu yüzden yorumlarınız önem kazanıyor.
Evet, Vice City Stories için konuşuyorum. Ya da tüm GTA serisi için. San Andreas Ps4 için mevcut. Gayet güzel de çalışıyor. Ancak San Andreas hariç diğer oyunlar Ps4 sisteminde maalesef ki yok. Olsa bile çok takılma oluyor. Maalesef ki oynanacak türden değil.

Sana zahmet sen oyunu hazırla, ben dener yorumda bulunurum kardeşim :) Yorum basit iş. Asıl emek kesinlikle senin yaptığın.

Şimdiden Türkçe yamalı GTA oyunu için sana çok ama çok teşekkür ederim. Ellerine, emeklerine sağlık!

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu:
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu:

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,319
2,749
113
teşekkürler

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216A
Kapasite: 2 TB SSD
Alım Yılı: 2020

T-Bone

Kullanıcı
4 Haziran 2021
59
562
33
@maciras Lafı olmaz ne emeği bu arada sıcak sıcak yeni çıktı tr yamalı ilgilenirsen :)
@fıro TR yamalı düşünürseniz hocam diğerini indirdiyseniz silip sondakini indirebilirsiniz.

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,319
2,749
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,319
2,749
113
Dostum bu hangi vice City oyunu bir grand theft auto vice City var birde sizin grand theft auto vice City stories oyunu bende vice City oyununu ilk başta yazdığım oyun sandım

PS4 KONSOL BİLGİLERİ

T-Bone

Kullanıcı
4 Haziran 2021
59
562
33
Dostum bu hangi vice City oyunu bir grand theft auto vice City var birde sizin grand theft auto vice City stories oyunu bende vice City oyununu ilk başta yazdığım oyun sandım
Herkesin bir zamanlar internet kafede oynadığı tommy li vice city değil, eski paralı asker vic vance'li oyun harita hemen hemen aynı ama bir kaç yıl sonrasında geçiyor hikaye. Zira oyun hiç bir zaman PC için resmi olarak çıkmadı bu yüzden sürekli karıştırılıyor.

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,319
2,749
113
Herkesin bir zamanlar internet kafede oynadığı tommy li vice city değil, eski paralı asker vic vance'li oyun harita hemen hemen aynı ama bir kaç yıl sonrasında geçiyor hikaye. Zira oyun hiç bir zaman PC için resmi olarak çıkmadı bu yüzden sürekli karıştırılıyor.
Evet şimdi iki oyunda var ikisini de konsola kurdum kontrol ettim biri paralı asker var diğeri ise meşhur oyun isimler aynı olunca karışıklık oldu tekrardan teşekkür ederim emeklerine sağlık

PS4 KONSOL BİLGİLERİ

T-Bone

Kullanıcı
4 Haziran 2021
59
562
33

maciras

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
679
1,468
93
@maciras Lafı olmaz ne emeği bu arada sıcak sıcak yeni çıktı tr yamalı ilgilenirsen :)
Lafı olmaz olur mu hiç dostum. Bence çok büyük bir paylaşım bu! Umarım oynarken hiç takılma olmaz da mis gibi oynarız :)

Vice City Stories zamanında hiç elimi sürmediğim bir oyundu. Diğer oyunlarını da Türkçe yama paylaşırsan çok ama çok seviniriz :)

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu:
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu:

yhanova

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
8 Temmuz 2020
975
1,091
93

istilah

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
13 Şubat 2021
423
403
63
Ekli dosyayı görüntüle 1615

GTA VİCE CİTY STORİES 1.5 GB (USA)

ROCKSTAR GAMES TARAFINDAN 2006 TARİHİNDE PSP İÇİN DAHA SONRA PS2 VE PS3 KONSOLLARI İÇİN ÇIKMIŞTIR.

KURULUMU BASİTTİR ; OYUN İNDİRİLİP NORMAL PS4 OYUNU YÜKLER GİBİ YÜKLENİCEK.

....İNDİRME LİNKİ AŞAĞIDADIR....

ORJİNAL VERSİYON
[Gizli içerik]

TR YAMA VERSİYON
[Gizli içerik]
Ben şunu anlamıyorum gta vice city ps storede ps4 için var neden ps2deki vice city ps4e port ediliyor ps4 versiyonu sorunlumu aynısı san andreas içinde geçerli bilgi edinmek için soruyorum yanlış anlamayın.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7216
Kapasite: 5TB
Versiyon: 11.00
Alım Yılı: 07.07.2022
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Digital Edition
CFI Kodu: 1116B
Kapasite: 825GB/2TB SAMSUNG 980 PRO
Versiyon: 10.20
Alım Yılı: 11.12.2021
PC BİLGİLERİ
İşlemci: AMD RYZEN 5600x
Ram: 32 GB KİNGSTON FURY
HDD: 1 TB SAMSUNG 970 EVO +3+6+12+14 SATA DİSK
Ekran Kartı: GİGABYTE 6700 XT 12 GB O.C
İşletim Sistemi: WİNDOWS 11
NINTENDO SWITCH BİLGİLERİ
Model: OLED
Kapasite: 512
Versiyon: 19.0.1
CFW: 18.1.0
Alım Yılı: 2024
XBOX SERIES BİLGİLERİ
Model: XBOX-360
Kapasite: 250 GB
Yazılım Sürümü: Fresstyle 3
Oyuncu Kimliği:
Alım Yılı:

maciras

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
679
1,468
93
@maciras hocam nasilsin yine goremiyorum bayadir burdayim deme simdi görüyorum :)
İyiyim kardeşim. Sen nasılsın? Buralardayım işte :p Normalde buradayım ancak malum bilgim dahilinde olmadığı konularda öyle her konuya cevap ver(e)miyorum. Yoksa gerçekten buralardayım yani :) Sen nasılsın, neler yapıyorsun? :)

Ben şunu anlamıyorum gta vice city ps storede ps4 için var neden ps2deki vice city ps4e port ediliyor ps4 versiyonu sorunlumu aynısı san andreas içinde geçerli bilgi edinmek için soruyorum yanlış anlamayın.
Öncelikle bu oyun GTA Vice City değil, GTA Vice City Stories. Bu durumu zaten konuyu açan arkadaş (@T-Bone) yukarıda mesajlarda belirtti. Bildiğim kadarıyla bu oyun Ps4 Store'da yok. GTA Vice City var.

İkinci olarak bu oyun ve San Andreas Ps4 Store'da Türkçe değil ancak bu portlar sayesinde oyunları Türkçe yamalı bir şekilde oynayabiliyoruz. Bundan dolayı mağazadaki orijinal oyunlara göre buradaki portlanmış olan oyun çok daha kıymetli bir hal alıyor.

Not: Dostum @T-Bone , oyunun Türkçe yamalı halini indirip kurdum. Maalesef ki oyun çok donuyor, oynanacak gibi değil. Şu oyunu donmadan oynayabilmeyi çok isterdim. Yine de paylaşım için tekrar ellerine, emeklerine sağlık diyorum.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu:
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu:

T-Bone

Kullanıcı
4 Haziran 2021
59
562
33
İyiyim kardeşim. Sen nasılsın? Buralardayım işte :p Normalde buradayım ancak malum bilgim dahilinde olmadığı konularda öyle her konuya cevap ver(e)miyorum. Yoksa gerçekten buralardayım yani :) Sen nasılsın, neler yapıyorsun? :)

Öncelikle bu oyun GTA Vice City değil, GTA Vice City Stories. Bu durumu zaten konuyu açan arkadaş (@T-Bone) yukarıda mesajlarda belirtti. Bildiğim kadarıyla bu oyun Ps4 Store'da yok. GTA Vice City var.

İkinci olarak bu oyun ve San Andreas Ps4 Store'da Türkçe değil ancak bu portlar sayesinde oyunları Türkçe yamalı bir şekilde oynayabiliyoruz. Bundan dolayı mağazadaki orijinal oyunlara göre buradaki portlanmış olan oyun çok daha kıymetli bir hal alıyor.

Not: Dostum @T-Bone , oyunun Türkçe yamalı halini indirip kurdum. Maalesef ki oyun çok donuyor, oynanacak gibi değil. Şu oyunu donmadan oynayabilmeyi çok isterdim. Yine de paylaşım için tekrar ellerine, emeklerine sağlık diyorum.
Aslına bakılırsa sonuna stories eki alan gta oyunlarının (2) türkçe çevirisi ps2 için değil zamanında psp için yapıldı.

Daha sonradan ps2 uyumluluğu olduğu görülüp portlandı.

Ek olarak ; TR yamalı bir link daha paylaşıcam ilerleyen saatlerde, umarım sizin gibi donma-kasma problemi yaşayan değerli arkadaşların sorununu çözer.

Aksi halde farklı bölge kodlu orjinal oyuna alternatif gelicek.

maciras

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
679
1,468
93
Aslına bakılırsa sonuna stories eki alan gta oyunlarının (2) türkçe çevirisi ps2 için değil zamanında psp için yapıldı.

Daha sonradan ps2 uyumluluğu olduğu görülüp portlandı.

Ek olarak ; TR yamalı bir link daha paylaşıcam ilerleyen saatlerde, umarım sizin gibi donma-kasma problemi yaşayan değerli arkadaşların sorununu çözer.

Aksi halde farklı bölge kodlu orjinal oyuna alternatif gelicek.
Merakla bekliyoruz. Umarım söylediğin gibi sorunu çözer. Bu efsaneyi oynamayı çok istiyorum. Paylaşımını dört gözle bekliyorum :)

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu:
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu:

T-Bone

Kullanıcı
4 Haziran 2021
59
562
33
screenshot_20210609_152622.png

@maciras Biraz detaylı araştırma yaparak programı yapan ve kullanıcıların paylaştığı kayıtlarda mevcut olan bu konudaki oyunun PS4 çevirisinde özellikle usa sürümünde belirttiğiniz sıkıntı olduğunu gördüm.

Üzülerek söylemem gerekirse türkçe yama usa sürümüne yapıldığı için PS4 te sağlıklı çalışması en azından şu an için pek mümkün görünmüyor.

EDİT : EU versiyonu yüklenmiştir.

Son düzenleme:

maciras

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
679
1,468
93
Ekli dosyayı görüntüle 1617

@maciras Biraz detaylı araştırma yaparak programı yapan ve kullanıcıların paylaştığı kayıtlarda mevcut olan bu konudaki oyunun PS4 çevirisinde özellikle usa sürümünde belirttiğiniz sıkıntı olduğunu gördüm.

Üzülerek söylemem gerekirse türkçe yama usa sürümüne yapıldığı için PS4 te sağlıklı çalışması en azından şu an için pek mümkün görünmüyor.

EDİT : EU versiyonu yüklenmiştir.
Peki Vice City'nin Türkçe yamalı halini paylaşabilir misiniz? Mümkünse onu da bi yad etmek isteriz :)

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu:
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu:

T-Bone

Kullanıcı
4 Haziran 2021
59
562
33
Peki Vice City'nin Türkçe yamalı halini paylaşabilir misiniz? Mümkünse onu da bi yad etmek isteriz :)
Merhabalar..

PS2 için Vice City Türkçe yaması yok (Ya da ben bulamadım)

Ben halihazırda tr yaması portlanmış ps2 iso dosyasını araştırıp bulup ekledim maalesef USA ya (NTSJ) tr yama kayıtlı olduğundan oyunun kendisi en başından beri portunun sıkıntılı olduğu için yamanın anlamı kalmadı.

Bir üstteki mesajımda oyunun USA(NTSJ) sürümünde sizinde belirttiğiniz üzere FPS drop sıkıntıları oyunu oynanamaz hale getirdiğinden kaldırıp kayıtları baz alarak EU(PAL) orjinal sürümünü yükledim.

Biraz daha incelerek oyunun tr yama dosyasını bulup Orjinal EU (PAL) sürümüne ekledim şu anda PCSX2 ile kontrol ettiğimde yamanın başarılı olduğu gözükmekte.

İlerleyen saatlerde EU(PAL) sürümlü tr yama upload için açılıcak umarım USA versiyonu gibi ps4 portu sıkıntılı değildir.

Screenshot_1.pngScreenshot_2.png

maciras

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
679
1,468
93
Merhabalar..

PS2 için Vice City Türkçe yaması yok (Ya da ben bulamadım)

Ben halihazırda tr yaması portlanmış ps2 iso dosyasını araştırıp bulup ekledim maalesef USA ya (NTSJ) tr yama kayıtlı olduğundan oyunun kendisi en başından beri portunun sıkıntılı olduğu için yamanın anlamı kalmadı.

Bir üstteki mesajımda oyunun USA(NTSJ) sürümünde sizinde belirttiğiniz üzere FPS drop sıkıntıları oyunu oynanamaz hale getirdiğinden kaldırıp kayıtları baz alarak EU(PAL) orjinal sürümünü yükledim.

Biraz daha incelerek oyunun tr yama dosyasını bulup Orjinal EU (PAL) sürümüne ekledim şu anda PCSX2 ile kontrol ettiğimde yamanın başarılı olduğu gözükmekte.

İlerleyen saatlerde EU(PAL) sürümlü tr yama upload için açılıcak umarım USA versiyonu gibi ps4 portu sıkıntılı değildir.

Ekli dosyayı görüntüle 1620Ekli dosyayı görüntüle 1621
Kardeşim ne güzel konuşuyorsun öyle sen. Resmen şiir gibi :) Dört gözle bekliyorum paylaşımını. İnşallah bu sefer olacak :)

Bu arada sana hızlı geri dönüşlerin ve ilgin için ayrıca teşekkür ederim. Yardımcı olmak için elinden geleni yaptığın bariz belli.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu:
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu:

T-Bone

Kullanıcı
4 Haziran 2021
59
562
33
Kardeşim ne güzel konuşuyorsun öyle sen. Resmen şiir gibi :) Dört gözle bekliyorum paylaşımını. İnşallah bu sefer olacak :)

Bu arada sana hızlı geri dönüşlerin ve ilgin için ayrıca teşekkür ederim. Yardımcı olmak için elinden geleni yaptığın bariz belli.
EU(PAL) türkçe yamalı sürüm indirmeye açıldı.

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,319
2,749
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ

maciras

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
679
1,468
93
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu:
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu:

T-Bone

Kullanıcı
4 Haziran 2021
59
562
33
@fıro Ne demek rica ederim.

@maciras Çok uğraştırdı ama olsun sizler için değer. Umarım sıkıntısız oyun deneyimi sağlar.

maciras

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
679
1,468
93
@maciras Çok uğraştırdı ama olsun sizler için değer. Umarım sıkıntısız oyun deneyimi sağlar.
Kardeşim maalesef ki yine olmadı ama senin canın sağ olsun. Bu kadar uğraşman yeter. Tüm emeklerin için sana sonsuz teşekkürler!

Bilgilendirme: Oyun eskisine göre daha iyi ancak yine çok fazla takılmalar mevcut. Maalasef ki oynanacak türden değil. Bu arada Türkçe yamasız halini (orijinali) de indirdim onda da aynı sorunlar mevcut. Yani aynı şekilde o da donuyor. Bilgin olsun kardeşim.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu:
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu:

T-Bone

Kullanıcı
4 Haziran 2021
59
562
33
Kardeşim maalesef ki yine olmadı ama senin canın sağ olsun. Bu kadar uğraşman yeter. Tüm emeklerin için sana sonsuz teşekkürler!

Bilgilendirme: Oyun eskisine göre daha iyi ancak yine çok fazla takılmalar mevcut. Maalasef ki oynanacak türden değil. Bu arada Türkçe yamasız halini (orijinali) de indirdim onda da aynı sorunlar mevcut. Yani aynı şekilde o da donuyor. Bilgin olsun kardeşim.
Kaynakta Usa kodlu versiyon haricinde Eu versiyon için (?) ibaresi vardı ama pek değişen bir şey olmamış anlaşılan.

İleride mevcut olduğum sürüm kırılırsa ilk elden kendim yeniden tek tek test edip çalışanı bulduğum vakit konuyu güncelleyeceğim.

PS2 deki konsolumda oynadığım ilk GTA oyunu olduğu için o heyecanla aceleye getirip kaynaklara bakmamıştım.

Diğer FPKG çevirili oyun konularımda bu denli major bir sıkıntı yok.

İşin kötü kısmı, GTA Liberty City Stories için de elimde ps2 tr yaması mevcuttu ve onuda çevirip yayınlıycaktım ama sanırım o da aynı sonucu vericek.

Konuda oyunun oynanamayacak derece takılmalar olduğu belirtilicek, isteyenler için linkler silinmeyecek ve PS2-PSP uyumlu bu oyunun sadece türkçe yaması (gtx) dosyası konuya eklinecek.

Hiç değilse PS2-PSP konsolunda veya emulatörlerinde forumdaşlar rahatça oynayabilcekler.

maciras

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
679
1,468
93
Kaynakta Usa kodlu versiyon haricinde Eu versiyon için (?) ibaresi vardı ama pek değişen bir şey olmamış anlaşılan.

İleride mevcut olduğum sürüm kırılırsa ilk elden kendim yeniden tek tek test edip çalışanı bulduğum vakit konuyu güncelleyeceğim.

PS2 deki konsolumda oynadığım ilk GTA oyunu olduğu için o heyecanla aceleye getirip kaynaklara bakmamıştım.

Diğer FPKG çevirili oyun konularımda bu denli major bir sıkıntı yok.

İşin kötü kısmı, GTA Liberty City Stories için de elimde ps2 tr yaması mevcuttu ve onuda çevirip yayınlıycaktım ama sanırım o da aynı sonucu vericek.

Konuda oyunun oynanamayacak derece takılmalar olduğu belirtilicek, isteyenler için linkler silinmeyecek ve PS2-PSP uyumlu bu oyunun sadece türkçe yaması (gtx) dosyası konuya eklinecek.

Hiç değilse PS2-PSP konsolunda veya emulatörlerinde forumdaşlar rahatça oynayabilcekler.
Bizleri bu kadar ince ve ayrıntılı düşündüğün için sana ne kadar teşekkür etsek az! Tekrar her şey için sana sonsuz teşekkür ediyorum.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu:
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu:

constantine16

Kullanıcı
19 Şubat 2021
56
3
8
eşekkür ederim

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım