PS4 TÜRKÇE YAMA Metro Redux PS4 Türkçe Yama Çıktı ! - YENİ

Scofield

Yönetici
Admin

Buradan indirebilirsiniz:
Gizli içerik
Bu içeriği görmek için cevap yazmalısınız.
Oyunu Çeviren: Oyun Çeviri ekibine teşekkür ederiz...
PS4'e göre düzenleme port etme: @Scofield
PS4 Oyun Bölge Kodu: CUSA00593

Kurulum: İndirdiğiniz arşivin içindeki exe dosyasını uygun boş alana sahip hdd içine veya oluşturduğunuz klasör içine çıkartıp, çalıştırın. Programı masaüstünde çalıştırıyorsanız otomatik olarak C tarafında işlem yapar. Kısacası exe neredeyse, dosya çıkartma ve paketleme işlemini orada başlatır. Ek olarak, kayıt yerini değiştirmek sadece oluşacak PKG dosyasının kayıt edileceği konumu değiştirir. Aklınıza takılan diğer sorulara yanıt bulmak için, program arayüzünde yer alan KURULUM sekmesine tıklayın.

Menü ve Arayüz
%100

Diyaloglar
%100

Video

HERKESE İYİ OYUNLAR DİLERİM (y)

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: FAT
CUH Kodu: 1216A
Kapasite: 500GB
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2018

Scofield

Yönetici
Admin
Açıklama: Önceki yamadan farkı, güncel çevirinin kullanılması ve ps4 tarafında çevrilmeyen bazı yerlerin çevrilmesi ile beraber harf ve font hatalarının düzeltilmesidir.

Türkçe yama linki konuya eklenmiştir. Alttaki kurulum notlarını okumayı unutmayın. (y)

Kurulum Notları
- Bu yama CUSA00593 bölge kodlu oyuna göre yapılmıştır. Tüm dlc (ek paket) çevirilerini de kapsamaktadır.
- 5.05, 6.72, 7.02, 7.55 versiyonlar da sorunsuz çalışmaktadır.
- OYUN SEÇ kısmından
oyunu, seçip BAŞLA tuşuna basın.
- Kuruluma başladığınız disk üzerinde 1gb boş alan olmasına dikkat edin.
- Kurulum süresi bilgisayarınızın performansına bağlı olarak uzun veya daha kısa sürebilir, bu esnada sabırlı olup bekleyin. (Bende 2 dakika sürmüştür.)

Dipnot: Arkadaşlar ufak bir bilgi daha vereyim. Bazı arkadaşlarımız komple yamayı indirdiklerini sanıyorlar, ama aslında 3-4mb'lık bir patch dosyasını indiriyorsunuz haberiniz olsun.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ

emre_007

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
Teşekkürler.

Fragile

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
Eline sağlık

saiyanemre

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
Hocam hep aynı oyun yaması yapmasanız olur mu ? Yani kırmak istemiyorum ama türkçe yama bildirimi gelince hevesim kursağımda kalıyor :( Yine de emeğinize sağlık

ImReal

Kullanıcı
Açıklama: Önceki yamadan farkı, güncel çevirinin kullanılması ve ps4 tarafında çevrilmeyen bazı yerlerin çevrilmesi ile beraber harf ve font hatalarının düzeltilmesidir.

Türkçe yama linki konuya eklenmiştir. Alttaki kurulum notlarını okumayı unutmayın. (y)

Kurulum Notları
- Bu yama CUSA00593 bölge kodlu oyuna göre yapılmıştır. Tüm dlc (ek paket) çevirilerini de kapsamaktadır.
- 5.05, 6.72, 7.02, 7.55 versiyonlar da sorunsuz çalışmaktadır.
- OYUN SEÇ kısmından
oyunu, seçip BAŞLA tuşuna basın.
- Kuruluma başladığınız disk üzerinde 1gb boş alan olmasına dikkat edin.
- Kurulum süresi bilgisayarınızın performansına bağlı olarak uzun veya daha kısa sürebilir, bu esnada sabırlı olup bekleyin. (Bende 2 dakika sürmüştür.)

Dipnot: Arkadaşlar ufak bir bilgi daha vereyim. Bazı arkadaşlarımız komple yamayı indirdiklerini sanıyorlar, ama aslında 3-4mb'lık bir patch dosyasını indiriyorsunuz haberiniz olsun.

teşekkürler

necomen74

Kullanıcı
teşekkürler

fıro

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
Değerli Adminimiz emre senin bu hassasiyetligin ayrı bir güzel durum karakterini nasılda yansıtıyor açıklamaya bakarmısın. Açıklama: Önceki yamadan farkı, güncel çevirinin kullanılması ve ps4 tarafında çevrilmeyen bazı yerlerin çevrilmesi ile beraber harf ve font hatalarının düzeltilmesidir. Nasıl titiz nizami çalışma yapıyorsun eski yamayı pişirip yine önümüze de koyabilirdin ama bunu yapmadın gönülden tebrik ederim emeklerine yüreğine sağlık güzel insan

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM - FAT
CUH Kodu: 2216A - 1216A
Kapasite: 2 TB SSD - 500 GB
Versiyon: 5.05 - 9.00
Alım Yılı: 2020 - 2018

Nate72

Kullanıcı
teşekkürler

Scofield

Yönetici
Admin
Hocam hep aynı oyun yaması yapmasanız olur mu ? Yani kırmak istemiyorum ama türkçe yama bildirimi gelince hevesim kursağımda kalıyor :( Yine de emeğinize sağlık
@saiyanemre Kardeşim, ps4'lerin daha yeni yeni kırıldığı zamanlar da türkçe yamasını yapıp paylaştığım 2. veya 3. yamalardan birisiydi bu. O zamanlar bu yamada belli başlı sorunlar vardı, en başta font sorunları. Bazı türkçe karakterleri doğru düzgün gösteremiyordum ama bunu da son paylaştığım yamada çözdüm. Ayrıca yama boyutu da 2gb'a yakındı, şimdi ise 10mb'a kadar düşürdüm. En güzel şeyde hatasız ve güncellenmiş bir yamayı tekrardan sizlere sundum.
Yamaları güncellememin asıl sebebi ise, hem yamaları güncel tutup sorunlarından arındırmak, hem de bu oyunları hala oynayamamış veya gelecekte yüksek versiyonların kırılması ile birlikte oynayacak arkadaşları düşünmemdir.
Şunu tüm kalbimle söylemek isterim ki, eski yamaları alıp olduğu gibi de paylaşmıyorum. Sıfırdan başlıyorum bu işlere, en az 1-2 saatim gidiyor. Daha fazlası vardır da kısa kesmek istiyorum. Sana kırılmadım ama hep aynı oyun yaması demen de haksızlık oldu gibi.
Neyse, canın sağ olsun. Kendine iyi bak.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ

fıro

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
@saiyanemre Kardeşim, ps4'lerin daha yeni yeni kırıldığı zamanlar da türkçe yamasını yapıp paylaştığım 2. veya 3. yamalardan birisiydi bu. O zamanlar bu yamada belli başlı sorunlar vardı, en başta font sorunları. Bazı türkçe karakterleri doğru düzgün gösteremiyordum ama bunu da son paylaştığım yamada çözdüm. Ayrıca yama boyutu da 2gb'a yakındı, şimdi ise 10mb'a kadar düşürdüm. En güzel şeyde hatasız ve güncellenmiş bir yamayı tekrardan sizlere sundum.
Yamaları güncellememin asıl sebebi ise, hem yamaları güncel tutup sorunlarından arındırmak, hem de bu oyunları hala oynayamamış veya gelecekte yüksek versiyonların kırılması ile birlikte oynayacak arkadaşları düşünmemdir. Şunu tüm kalbimle söylemek isterim ki, eski yamaları alıp olduğu gibi de paylaşmıyorum. Sıfırdan başlıyorum bu işlere, en az 1-2 saatim gidiyor. Daha fazlası vardır da kısa kesmek istiyorum. Sana kırılmadım ama hep aynı oyun yaması demen de haksızlık oldu gibi.
Ben açıklamamda yazdım Scolfield kardeşim ben bir çok oyunu yamayı karşılaştirdım senin oyun ve yama konusunda ne kadar hassas olduğunu ben yakından takip ediyorum çok iyi araştırmacı ve analistler yapıyorsun bütün port edilmiş yamalarin ve oyunlar var ben şahidim gönülden bu işi yapan sayılı insanlardansın saygılar sevgiler sana güzel insan

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM - FAT
CUH Kodu: 2216A - 1216A
Kapasite: 2 TB SSD - 500 GB
Versiyon: 5.05 - 9.00
Alım Yılı: 2020 - 2018

saiyanemre

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
Yamaları güncellememin asıl sebebi ise, hem yamaları güncel tutup sorunlarından arındırmak, hem de bu oyunları hala oynayamamış veya gelecekte yüksek versiyonların kırılması ile birlikte oynayacak arkadaşları düşünmemdir.
Şunu tüm kalbimle söylemek isterim ki, eski yamaları alıp olduğu gibi de paylaşmıyorum. Sıfırdan başlıyorum bu işlere, en az 1-2 saatim gidiyor. Daha fazlası vardır da kısa kesmek istiyorum. Sana kırılmadım ama hep aynı oyun yaması demen de haksızlık oldu gibi.
Açıklamanız sayesinde daha iyi anladım ve size karşı haksızlık yaptığım için özür dilerim hocam. Umarım tekrar böyle bir şey yaşanmaz. Saygılar :)

Erdener

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
teşekkürler

Exfelius

Kullanıcı

[Gizli içerik]

Kurulum: İndirdiğiniz arşivin içindeki exe dosyasını uygun boş alana sahip hdd içine veya oluşturduğunuz klasör içine çıkartıp, çalıştırın. Programı masaüstünde çalıştırıyorsanız otomatik olarak C tarafında işlem yapar. Kısacası exe neredeyse, dosya çıkartma ve paketleme işlemini orada başlatır. Ek olarak, kayıt yerini değiştirmek sadece oluşacak PKG dosyasının kayıt edileceği konumu değiştirir. Aklınıza takılan diğer sorulara yanıt bulmak için, program arayüzünde yer alan KURULUM sekmesine tıklayın.

Menü ve Arayüz
%100

Diyaloglar
%100

Görüntüler

teşekkürler :)

bektass_aarslan

Kullanıcı
teşekkürler

daredevill22

Kullanıcı
teşekkür

Mirawil103

Kullanıcı
Eline, emeğine sağlık başkan. Eski linki kırık yamaları unutmayıp vakit ayırdığın ve güncellediğin için teşekkürler. Çalışmalarında her ayrıntıya dikkat ediyo ve güncel tutuyorsun yamaları valla ne kadar teşekkür etsek az.

PC BİLGİLERİ
İşlemci: AMD A9-9420
Ram: 8GB
HDD: 2 TB - HDD
Ekran Kartı: AMD Radeon (TM) R5 Graphics
İşletim Sistemi: Windows 10 -64 Bit

karaerdi

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
Teşekkürler

brkturna

Destekçi Üyemiz Aylık
Kullanıcı
Teşekkürler

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM / SLIM
CUH Kodu: 2116A / 2116A
Kapasite: 500 GB / 500 GB
Versiyon: 5.05 / 9.00
Alım Yılı: 2018 / 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: 😑
CFI Kodu: 😑
Kapasite: 😑
Versiyon: 😑
Alım Yılı: 😑
PC BİLGİLERİ
İşlemci: 🤐
Ram: 🤐
HDD: 🤐
Ekran Kartı: 🤐
İşletim Sistemi: 🤐

carleone

Kullanıcı

[Gizli içerik]

Menü ve Arayüz
%100

Diyaloglar
%100

Görüntüler

tşk

rockerman

Kullanıcı
Emeğine sağlık

seroc

Kullanıcı
tşşk

daniel85

Kullanıcı
teşekkürler

ispark

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
çok teşekkürler hocam

eo09

Kullanıcı
teşekkürler

devil knıght

Kullanıcı

[Gizli içerik]

Menü ve Arayüz
%100

Diyaloglar
%100

Görüntüler

tşk

NeoSkyPS

Kullanıcı
tşk

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: 2116B
Kapasite: 1TB+5TB /+5TB Depo PKG
Versiyon: 5.07
Alım Yılı: 12.07.2018
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core i5 6500 Skylake
Ram: Corsair Vengeance LPX 32 GB DDR4
HDD: 250 GB SSD+2 TB HDD
Ekran Kartı: Sapphire R9 380 NITRO GAMING Dual-X 4 GB
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

casper

Kullanıcı
teşekkürler

CaptainLonely

Kullanıcı
Teşekkürler.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Slim
CUH Kodu:
Kapasite:
Versiyon: 9.00
Alım Yılı:
PC BİLGİLERİ
İşlemci: R5 5600
Ram: 2X16 GB Ballistix ARGB 3200 Mhz
HDD: 2+1 TB GEN4 Nvme SSD
Ekran Kartı: RTX 3070
İşletim Sistemi: Windows 11-64 Bit

kalkir

Kullanıcı

[Gizli içerik]

Menü ve Arayüz
%100

Diyaloglar
%100

Video

teşekkürler

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım