- 9 Haziran 2020
- 6,984
- 41,539
- 113

Konu altına youtube videosunu eklerken yanlışlıkla linkte değişmiş.admin youtube baglanıyor gönderdigin link
emegine saglık sagolKonu altına youtube videosunu eklerken yanlışlıkla linkte değişmiş.
Neyse düzelttim.
Beklemeye devam. Eninde sonunda %100 olur ama sabır.Torrente 99.9% geldim inmiyor 2 gündür bekliyorum 100% olmadı
Zaten küçük 1 GB 'lik oyunmuş hemen bakıp normal link buldum sana.Torrente 99.9% geldim inmiyor 2 gündür bekliyorum 100% olmadı
Benim zamanında inat edip 1 ay civarı beklediğim torrent oldu geçmişte ve sonunda indirme tamamlanmıştı.teşekkür ederim sağol valla ne yalan söyleyim 2 gün bekledim torennte çıktım girdim sildim yine olmalmadı çok sağol emegine sağlık
teşekkürler
Ekli dosyayı görüntüle 1088
5.05 İÇİN DAHİLİ FIXLİDİR
( 1 )
5.05 / 6.72
OYUN v1.01
980 MB
[Gizli içerik]
YEDEK LINK
[Gizli içerik]
KURULUM SIRASI - SETUP ORDER6.72 KONSOLLAR 1 SIRALAMASINDA KURUN
5.05 KONSOLLAR 1 SIRALAMASINDA KURUN
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK