SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 YARDIM np-32046-5 hatasi aliyorum.

onur2o2o

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
11 Temmuz 2020
222
61
28
np-32046-5 hatasi aliyorum.tropy ile ilgili bir problemmis.ama cozumunu bulamadim.yardimci olurmusunuz!

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Pro
CUH Kodu:
Kapasite: 1TB + 8TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 01.02.2019

4rhmaa

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
163
66
28
Selam,
PS sistem versionunu yükselttikten sonra olan bir problem mi? Yoksa bir oyun yükledin ve o oyunda kupa aldın ondan sonra mı başladı. Sistem versiyonunu yükselttiysen oyunu veya oyunlarını hangisi hata veriyor bilemiyorum. Oyunu yüklendikten ve kupa aldıktan sonra ise oyunun pkg dosyasının içerisindeki kupa dosyası bozuktur, onun işlemi çok uzun pkg içeriğinde kupaları bulup sonra o kupaları onarıp tekrar paketleyip filan falan yaparım diyorsan söyle ben sana link atarım uygulamasını özelden forum link için sıkıntı çıkarabilir.

onur2o2o

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
11 Temmuz 2020
222
61
28
Önceden bende Cusa01222 surumlu street fighter 5 arcade edition vardi.ve 1 hafta öne onu silip Cusa01200 surumlu street fighter champion editionu ve 1tane dlc sini indirip yukledim.yukledikten sonra actim biraz oynadim.sonra kapattim
Diger gun oyunu tekrar actigimda bu hata ile karsilastim.acaba eski surumdeki tropyler ile yeni surumdeki tropylermi çakıştı diye dusunmustum.nasil halledebilirim bu sorunu kolay yoldan?

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu:

4rhmaa

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
163
66
28
Kolay yolu hakkında bir bilgim yok ama eğerki eski sürüm ile ilgili olduğunu düşünüyor isen eski sürümü tekrar yükleyerek tüm kupalarını ve kayıtlı verilerini silerek oyunu kaldır. Sonra yeni oyunu yükle belki etkisi olabilir. Ama benim düşüncem yüklediğin yeni pkg oyun ile ilgili portlama yapılırken kupa kısmının bozuldugu tahmin ediyorum. Onun içinde uygulamalar var ama yapması uzun ve karmaşık basit bir yoldan nasıl anlatılıt bılemıyorum.

onur2o2o

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
11 Temmuz 2020
222
61
28
Eski oyunu silmistim.ps4 icindeki teski veya yeni oyunun tropyleri nasil silebilirim?

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu:

4rhmaa

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
163
66
28
PS yeni bir kullanıcı aç tekrar dene bence en temiz sonucu öyle alırsın. Eğer ki eski kullanıcında kayıtlı önemli bir verin yoksa o kullanıcıyı silebilirsin.

limonasiti

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
18 Aralık 2021
20
0
1
Selamlar bu sorunu alıyorum şu an bende (NP-32046-5)
Sorun, COD Cold War oyununa girerken oluyor. Oyuna girer gibi yapıp, bu hatayı veriyor.
Sistem yazılımı 6.72

Acaba sorunu nasıl çözebilirim?
Teşekkürler.

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım