SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS3 Fabrikasyon Versiyonu Öğrenme !

Scofield

Yönetici
✧ Admin ✧
Katılım
3 Yıl 9 Ay 26 Gün
Mesajlar
4,067
Tepkime puanı
67,012
Puanları
113
Konu Sahibi: @Khalkedon , teşekkür ederiz abi. :)

PS3'ün ilk fabrikasyon versiyonunu öğrenmek için öncelikle şu dosyayı indirin: PS3 Version Check KHALKEDON

Dosyayı indirdikten sonra rar'dan çıkarın. Rar'dan çıkan " PS3 " isimli klasörü olduğu gibi FAT32 formatlı USB flash belleğin ana dizinine atın. USB flash belleği PS3'e takın. Sonra PS3'ün menüsünden " Ayarlar > Sistem Güncelleme > Depolama Ortamından Güncelle " seçenekleri doğrultusunda sanki makineyi güncelleyecekmişsiniz gibi işleme devam edin . Merak etmeyin güncelleme yapmayacak, hemen bir hata mesajı belirecek. Bizim için öncemli olan hata mesajındaki yazıdır.

Benim kendi kullandığım PS3'teki hata mesajı şu şekilde çıkmıştır; Update data of version 3.56 or later can be installed on this system. (8002F967)

3.56
şeklinde yazan rakamsal değer PS3'ün ilk fabrikasyon versiyon yazılım sürümünü belirtmektedir. Bu sayede downgrade işlemi benim için uygundur. Eğer sizinki de 3.56 veya alt bir rakamsal değer ise downgrade ile kırma yöntemi için uygundur. Eğer 3.56'nın üzerinde ise o zamamn downgrade işlemi sizin için uygun değildir. 3.60 ve üstü versiyon sahibi iseniz downgrade yapamazsınız. 3.56 sınırdır. 3.60 ve sonrasındaki sistem yazılım versiyonların hiç biri downgrade işlemi için uygun değildir. Downgrade edilemeyen makinelere donanımsal olarak Cobra ODE chip ile müdahale edilmektedir.
 
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım