PS4 UYGULAMA PS4 X-Plore Dosya Yöneticisi 5.05, 6.72, 7.02, 7.5X

R-Rpt

Kullanıcı
16 Mart 2021
128
58
28
Merhaba arkadaşlar,

Bu uygulama PS4 5.05, 6.72, 7.02, 7.5X versiyonları için dosya yöneticisi programı, bu sayede ps4 içerisine klasör oluşturup resim, müzik, video ve uygulama yüklemenizi sağlıyor. Kopyalama, kesme, silme gibi işlemlerin yanı sıra FTP özelliğide bulunuyor fakat nasıl yapılıyor denemedim, bilen arkadaşlar yorumlarda aydınlatırsa hepimiz faydalanalım. Sevgiler selamlar.

Kopyalama, kesme, yapıştırma, yeniden adlandırma, ftp ve çok daha fazlası gibi temel işlemleri gerçekleştirmek için PS4 için dosya yöneticisi.

Program tasarımcısı : LapyGames

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PS4 Pro
CUH Kodu:
Kapasite: 6TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 2016
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Ryzen 5600x
Ram: 32gb
HDD: Samsung 980pro ssd
Ekran Kartı: RTX 3060Ti
İşletim Sistemi: 11
XBOX SERIES BİLGİLERİ
Model: 360
Kapasite: 1TB
Yazılım Sürümü:
Oyuncu Kimliği:
Alım Yılı: 2020

fıro

Yardımsever Üyemiz
7 Temmuz 2020
2,382
2,741
113
Bu işlem hardiskimizi konsola taktıgımızda klasörün içindeki pkg oyunlu dosyayı da görmemizi sağlıyormu acaba şöyle söyleyim klasörden oyunu çıkartıp exfat formatlı hardiske atmak değilde klasörle beraber hardiskete oyunlar tekrar klasörden çıkar Oyunu at tekrar klasörün içine koy biraz zahmetli oluyor

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216A
Kapasite: 2 TB SSD
Versiyon: 5.05

R-Rpt

Kullanıcı
16 Mart 2021
128
58
28
Hiç onu denemedim ama sanırım olmayacaktır, uygulama içerisinde pkg yükleyici olsaydı eğer olurdu.
/users/dosyalarim adından bir klasör oluşturdum ve içerisine bulduğum bu uygulamaları falan yerleştirdim, doğru düzgün bir medya oynatıcısı bulsam film falan atıp deneyeceğim ama kısmete kimse al kardeşim bu çalışıyor demedi, istek konusu açtım ama gören olmadı anlaşılan.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PS4 Pro
CUH Kodu:
Kapasite: 6TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 2016
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Ryzen 5600x
Ram: 32gb
HDD: Samsung 980pro ssd
Ekran Kartı: RTX 3060Ti
İşletim Sistemi: 11
XBOX SERIES BİLGİLERİ
Model: 360
Kapasite: 1TB
Yazılım Sürümü:
Oyuncu Kimliği:
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım