SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 SAVE Spider-Man CUSA save sorunu

KORSAN OYNAYAN ADAM

Kullanıcı
26 Şubat 2021
210
91
28
Merhabalar, cihazım eskiden kırıktı ve bunla birlikte internetten Miles Morales indirmiştim ve oynamıştım çok emeğim vardı, sonrasında güncelledim ve yeni sistem geldi ordan indirdim ama save gözükmüyor. Baktığım zaman farklı oyun olarak gözüküyor normal olarak. Bu CUSA kodunu orjinal ps4 de nerden yapabilirim ya da benim için güzel bi insan yardım edebilir mi? Yardımlarınızı bekliyorum valla çok üzüldüm ya

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Slim
CUH Kodu:
Kapasite: 500 GB
Versiyon: 11.02
Alım Yılı: 2019
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Slim Bluray
CFI Kodu:
Kapasite: 1 TB
Versiyon:
Alım Yılı: 2024
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Ryzen 5 7500F
Ram: DDR5 16 GB
HDD: 500 GB - SSD
Ekran Kartı: RX 7600
İşletim Sistemi: Windows 11-64 Bit

yhanova

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
8 Temmuz 2020
975
1,091
93
Aga moral bozmak gibi olmasın ama veriyi kırık cihaz da bile apollo olmadan save dosyasını kabul etmiyor sadece apollo uygulaması üzerinden saveleri kullanabiliyoruz malum cihazı güncellemişsin apollo kullanamazsın herhalde :(

KORSAN OYNAYAN ADAM

Kullanıcı
26 Şubat 2021
210
91
28
Save wizard ile oluyormuş ama save wizard olan biri varsa benim için yapabilir mi? Çok basit birşey zaten re-region

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Slim
CUH Kodu:
Kapasite: 500 GB
Versiyon: 11.02
Alım Yılı: 2019
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Slim Bluray
CFI Kodu:
Kapasite: 1 TB
Versiyon:
Alım Yılı: 2024
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Ryzen 5 7500F
Ram: DDR5 16 GB
HDD: 500 GB - SSD
Ekran Kartı: RX 7600
İşletim Sistemi: Windows 11-64 Bit
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım