SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 ÇÖZÜM 9.00 versiyonundayken bütün oyunlar inermi ?

Memoli59

Kullanıcı
15 Aralık 2021
10
2
3
Benim sürüm 9.00 bek şimdi 7.02 sürüm oyun indirebilirmiyim veya diğer sürümdeki oyunları bir diğer sorumda Türkçe yama için oyunun hangi versiyon olduguna mı bakıçaz ? Çok teşekkürler

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,552
12,049
113
Benim sürüm 9.00 bek şimdi 7.02 sürüm oyun indirebilirmiyim veya diğer sürümdeki oyunları bir diğer sorumda Türkçe yama için oyunun hangi versiyon olduguna mı bakıçaz ? Çok teşekkürler
9.00 sürüm kendinden düşük rakamda her oyunu çalıştırır ve fix yazanları indirmesine bile gerek yok çünkü fixsiz oyunlar çalışır.
Siz oyun ve varsa fixlenmemiş update dosyası indirirseniz yeter.

Türkçe yamada dikkat edilmesi gereken iki durum var. Yama oyunun hangi paylaşımcı tarafından paylaşılmış (duplex, unlimited, opoisso sürüm gibi) CUSA kodlu oyununa göre yapılmış ve eğer var ise hangi update sürümüne göre yapılmış buna bakılır.
Yani CUSAXXXXX oyununu hem duplex paylaşmış hem opoisso paylaşmış olabilir. Sitede yama konusunda yama duplexe göre paylaşıldı ise ve sizde opoisso sürüm oyun var ise senkronları tutmaz yani hata verir yada tam tersi işte yama ile oyun paylaşımcısı da aynı olmak zorunda ve tabi en önemlisi oyun cusa kodu da aynı olmak zorunda.

Cusa kodu aynı olan farklı paylaşımcıların senkronları tutmadığında senkron işlemi denen bazı metodlar var ama şimdi kafanı karıştırmayayım.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM / SLIM
CUH Kodu: 2116A / 2116A
Kapasite: 500 GB / 500 GB
Versiyon: 5.05 / 9.00
Alım Yılı: 2018 / 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: 😑
CFI Kodu: 😑
Kapasite: 😑
Versiyon: 😑
Alım Yılı: 😑
PC BİLGİLERİ
İşlemci: 🤐
Ram: 🤐
HDD: 🤐
Ekran Kartı: 🤐
İşletim Sistemi: 🤐

Memoli59

Kullanıcı
15 Aralık 2021
10
2
3
9.00 sürüm kendinden düşük rakamda her oyunu çalıştırır ve fix yazanları indirmesine bile gerek yok çünkü fixsiz oyunlar çalışır.

Türkçe yamada dikkat edilmesi gereken iki durum var. Yama oyunun hangi paylaşımcı tarafından paylaşılmış (duplex, unlimited, opoisso sürüm gibi) CUSA kodlu oyununa göre yapılmış ve eğer var ise hangi update sürümüne göre yapılmış buna bakılır.
Yani CUSAXXXXX oyununu hem duplex paylaşmış hem opoisso paylaşmış olabilir. Sitede yama konusunda yama duplexe göre paylaşıldı ise ve sizde opoisso sürüm oyun var ise senkronları tutmaz yani hata verir yada tam tersi işte yama ile oyun paylaşımcısı da aynı olmak zorunda ve tabi en önemlisi oyun cusa kodu da aynı olmak zorunda.

Cusa kodu aynı olan farklı paylaşımcıların senkronları tutmadığında senkron işlemi denen bazı metodlar var ama şimdi kafanı karıştırmayayım.
Gerçekten çok açıklayıcı ve güzel yazmışsınız çook teşekkür ederim:)

Furkan Demirel1

Kullanıcı
3 Ocak 2021
270
72
28

Ben 2 tane senkron hatası aldım sonra Duxa's PS4 patch repackager ile düzelttim. Şimdi anladım ama neden senkron hatası aldığımı. Bu bilgiler için teşekkürler :D

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Slım
CUH Kodu:
Kapasite: 1Tb
Versiyon: 9.00
Alım Yılı:
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-2500 CPU
Ram: 8 GB
HDD: 551 GB
Ekran Kartı: Atı Mobility radeon hd 4850
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro 64 Bit
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım