SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 YARDIM CALL OF DUTY WARZONE YARDIM LÜTFEN

Beratta903

Kullanıcı
27 Nisan 2022
9
0
1
Merhaba .
Yaşadığım sorun görüntülerde net anlaşılacaktır.
Tam Oyun olarak satın aldım, hesap giriş hata veriyor die çevrimdışı açıp Camping e girmek istediğimde Single player download hatası çıktı, multiplayer da başka bir DLC hatası çıkıyor...
Silip tekrar yükledim sonuç gene aynı.
Yardımınızı bekliyorum .
Teşekkür Ederim.IMG_20220427_105411.jpgIMG_20220427_110344.jpg

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,905
113
Sanırım orijinal sürüm bir konsol kullanıcısı olarak soruyorsunuzdur.
Komplike bir oyun bu acaba eksik yada yanlış bir paket mi satın aldınız yani demek istediğim işte asıl oyunu satın almanız gerekiyor ki sonra aldığınız bu paket çalışsın gibi durumlar olabiliyor o yüzden sormak istedim tabi bilemiyorum belki oyun dahil tüm pakette olabilir ama buradan bilmem mümkün değil. Bir tek en altta paylaştığın üçlü resimde heap hatası yazan yerdeki küçük yazılar okunmuyor resim bulanık çıkmış ama ortadakinde ekranda okunabilen "Bir yada daha fazla Tek kişilik DLC paketi eksiktir. Lütfen indirerek yükleyiniz" der ve en alttakinde ise "Dükkan mevcut değil" diyor.

Bu uyarılara göre konuşursak Dükkan mevcut değil dediğine göre konsolda internet bağlantısını kapatmış yada offline modda açmayı denediğiniz için bu uyarıyı veriyordur. Diğerinde ise eksik bir DLC paket var tek kişilik oynama için demekte.

Yani buradan daha fazla bir şey diyemiyorum. Bu bilgiler ışığında kendiniz soruna çözüm bulmanız gerekiyor.
Yada online iken ne hatası veriyor bütün resimleri net çekin birlikte hata kodlarını yorumlayalım.

Beratta903

Kullanıcı
27 Nisan 2022
9
0
1
Ps Store'dan CALL OF DUTY MODERN WARFARE Standart Edition
PS4 | Tam Oyun

Şeklinde 460 TL ödeyerek aldım, paket içerisinde Warzone'da dahildir yazıyordu, eklenti olarak Warzone 2.Sezon indirdim extra olarak.
Tam Oyun satın alınmasına rağmen Single Player'ı da indirin hatası saçma değil mi ?
PSN üyeliğim aktif, konsol wi-fi'a bağlı, Activision hesabı açıp aktive ettim fakat oyuna tıkladıktan sonra Mail-Parola girip login yapıyorum, 2 Faktörlü Kimlik doğrulama kodu istiyor, onu da yazıp Login yaptıktan sonra o ufak yazılı dediğiniz hata çıkıyor.. Orada da yazan şu;
Account could not be linked because that activision is already linked to a different account of the same type. (Bu activision aynı türde farklı bir hesaba zaten bağlı olduğundan hesap bağlanamadı.) O yüzden çevrimdışı görünüyor. Çevrimdışıyken de Campaing Multiplayer yazan kısımlara tıkladığımda o ufak yazılı dediğiniz hatalar çıkıyor. Gerçekten allak bullak oldum, googleda baktığımda çok kişi var aynı sorunla mücadele eden.
Ankara/Yenimahalle-Batıkent'te oturuyorum uzaktan yardımcı olunmazsa bile çözüm için yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılar sevgiler. :/

Son düzenleme:

Beratta903

Kullanıcı
27 Nisan 2022
9
0
1
PS4 | Tam Oyun

Şeklinde 460 TL ödeyerek aldım, paket içerisinde Warzone'da dahildir yazıyordu, eklenti olarak Warzone 2.Sezon indirdim extra olarak.
Tam Oyun satın alınmasına rağmen Single Player'ı da indirin hatası saçma değil mi ?
PSN üyeliğim aktif, konsol wi-fi'a bağlı, Activision hesabı açıp aktive ettim fakat oyuna tıkladıktan sonra Mail-Parola girip login yapıyorum, 2 Faktörlü Kimlik doğrulama kodu istiyor, onu da yazıp Login yaptıktan sonra o ufak yazılı dediğiniz hata çıkıyor.. Orada da yazan şu;
Account could not be linked because that activision is already linked to a different account of the same type. (Bu activision aynı türde farklı bir hesaba zaten bağlı olduğundan hesap bağlanamadı.) O yüzden çevrimdışı görünüyor. Çevrimdışıyken de Campaing Multiplayer yazan kısımlara tıkladığımda o ufak yazılı dediğiniz hatalar çıkıyor. Gerçekten allak bullak oldum, googleda baktığımda çok kişi var aynı sorunla mücadele eden.
Ankara/Yenimahalle-Batıkent'te oturuyorum uzaktan yardımcı olunmazsa bile çözüm için yardımlarınızı bekliyorum.

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,905
113
PS4 | Tam Oyun

Bazı oyunlar muhtemelen bu oyunda satın alındıktan sonra indirme adımında single player mı yoksa online bölüm mü ilk oynamak istiyorsunuz diyerek size sorar ve indirmeye başlar. Yani sonuçta 2 parçada indirilme başlar ve indirme ilerlemesi konsol Bildirimler kısmında gözükmesi gerekir. Burada seçtiğiniz seçeneğe göre önce atıyorum single player seçerek indir dediyseniz ilk bölüm olarak o indirilir ve inmenin aşağı yukarı daha yarısına gelindiğinde size uyarı verir single Player indi kalan kısım indirilmeye devam ediyor ama isterseniz şu an seçtiğiniz Single player oynayabilirsiniz. Bu arada indirme arka planda devam edecektir der. Yada eğer ilk online oynayacağım diye seçtiyseniz aynı şekilde ilk online kısım iner ve oynanır sonra arkada tek kişilik bölüm iner.
Kısaca hem single hem online bölüm iner ve oyun tam oyun olur.

Şimdi aklıma gelen Bildirimler kısmına bakar mısınız hala oyun iniyor olmasın yada duraklatmış olma ihtimali olabilir bir kontrol edin oyun tam olarak inmiş mi? Eğer hala inme devam ediyor yada duraksadıysa tam olarak indirip sonra oyunu açın.

Beratta903

Kullanıcı
27 Nisan 2022
9
0
1
Biliyorum evet hepsini yaptım eklen kısımları var oyun başlat sayfasının içerisinde orada 6 pack görünüyor indirdim fotoğraflarda mevcut zaten, ama harici olarak Single Player'ı araştırdığımda öyle bir dosya paket hiçbir şey yok PS Store'da...
Az önce farkettim şuan güncelleme yapıyor bir üst olan 1.57 sürüm olarak 40küsür GB.
Benim yaşadığım Activision hesabı sorununu binlerce kişi yaşıyormuş, oyun şirketi açıklama yapmış düzelteceğiz diye ama tarihi bilmiyorum, şuan tek umudum bu güncelleme düzeltir yaşadığım sorunu...... Gene de eş dost tanıdığınjz varsa bana yardımcı olabilecek, açığım desteklerinize 👍😶

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,905
113
Biliyorum evet hepsini yaptım eklen kısımları var oyun başlat sayfasının içerisinde orada 6 pack görünüyor indirdim fotoğraflarda mevcut zaten, ama harici olarak Single Player'ı araştırdığımda öyle bir dosya paket hiçbir şey yok PS Store'da...
Az önce farkettim şuan güncelleme yapıyor bir üst olan 1.57 sürüm olarak 40küsür GB.
Benim yaşadığım Activision hesabı sorununu binlerce kişi yaşıyormuş, oyun şirketi açıklama yapmış düzelteceğiz diye ama tarihi bilmiyorum, şuan tek umudum bu güncelleme düzeltir yaşadığım sorunu...... Gene de eş dost tanıdığınjz varsa bana yardımcı olabilecek, açığım desteklerinize 👍😶
Evet güncelleme sorunu çözebilir. Bitmesini bekle sonra oyunu çalıştır.
Bunun haricinde yardımcı olabilmemiz çok zor çünkü çoğunluğumuz burada kırık konsol kullandığı için aynı senin yaşadığını yaşayıp çözen bir üye var ise yardımcı olabilecektir. Bu da zaten akşama siteye gelenler olduğunda bu mesajı görüp bilgileri var ise paylaşırlar.
Maalesef bunun haricinde elimden çok bir şey gelmiyor. Ama dediğim gibi bilen arkadaşlar var ise yazacaklardır.

Bir de şu videoyu buldum bir bakın isterseniz sanki sizin sorundan bahsediyor.

Beratta903

Kullanıcı
27 Nisan 2022
9
0
1
Yokk gene olmadı yeniden başlattım güncellemeden sonra ama aynı herşey. İzledim bu videoyu evet ama o arkadaşın eksik dosya diye gösterdiği sayfaya dahi ilerleyemiyorum... Kırık konsol derken mesela nasıl oluyor o iş, oyunları tek CD ile yüklendikten sonra tekrar ihtiyaç duymuyor mu? Bide kaç liraya patlıyor o masraf ve 512gb harddisk yükseltmeyle birlikte

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,905
113
Yokk gene olmadı yeniden başlattım güncellemeden sonra ama aynı herşey. İzledim bu videoyu evet ama o arkadaşın eksik dosya diye gösterdiği sayfaya dahi ilerleyemiyorum... Kırık konsol derken mesela nasıl oluyor o iş, oyunları tek CD ile yüklendikten sonra tekrar ihtiyaç duymuyor mu? Bide kaç liraya patlıyor o masraf ve 512gb harddisk yükseltmeyle birlikte
Kırık konsol olayı size göre değil yani şu an son sürüm kullandığınız için olmuyor. Konsol sürümü en fazla 9.00 sürüm olduğu zaman
ücretsiz masrafsız konsol içindeki web tarayıcıda bir adres açılıyor ve anında kırılıyor çok basit bir şey ama tabi siz yapamıyorsunuz.
Kırınca da işte 9.00 sürüme kadar destekleyen yani aşağı yukarı Aralık 2021 - Ocak 2022 civarına kadar geçmişte çıkmış yani binlerce oyunu sitemizden yada internetteki başka kaynaklardan bilgisayara indirip sonra konsola kurup bedavaya oynayabiliyoruz işte buna kırık konsol deniyor. Ama herkese uygun değil çünkü online oyunları oynayamıyorsunuz sadece tek kişilik oyunlar oynanıyor. Birde işte daha üst yeni bir sürüm daha kırılana kadar daha yeni çıkmış oyunların korsanı olmuyor.

Beratta903

Kullanıcı
27 Nisan 2022
9
0
1
Kırık konsol olayı size göre değil yani şu an son sürüm kullandığınız için olmuyor. Konsol sürümü en fazla 9.00 sürüm olduğu zaman
ücretsiz masrafsız konsol içindeki web tarayıcıda bir adres açılıyor ve anında kırılıyor çok basit bir şey ama tabi siz yapamıyorsunuz.
Kırınca da işte 9.00 sürüme kadar destekleyen yani aşağı yukarı Aralık 2021 - Ocak 2022 civarına kadar geçmişte çıkmış yani binlerce oyunu sitemizden yada internetteki başka kaynaklardan bilgisayara indirip sonra konsola kurup bedavaya oynayabiliyoruz işte buna kırık konsol deniyor. Ama herkese uygun değil çünkü online oyunları oynayamıyorsunuz sadece tek kişilik oyunlar oynanıyor. Birde işte daha üst yeni bir sürüm daha kırılana kadar daha yeni çıkmış oyunların korsanı olmuyor.

Beratta903

Kullanıcı
27 Nisan 2022
9
0
1
Vay be biraz da karışık evet :) peki benim sorunumu çözebilecek PS cafe tarzı yerler veya oyun konsolu vs. satan yerler olabilir mi? Onlara mı gitmeliyim konsolu da alıp:)

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,905
113
Vay be biraz da karışık evet :) peki benim sorunumu çözebilecek PS cafe tarzı yerler veya oyun konsolu vs. satan yerler olabilir mi? Onlara mı gitmeliyim konsolu da alıp:)
Aslında karışık bir şey yok çoğunlukla konsol açılıp tarayıcıya girip orada bir düğmeye basıyorsunuz ve önceden hazırlanan usb belleği takıyorsunuz ve konsol kırılıyor. 15 saniyelik bir işlem. Üstelik bir kez kırınca artık bunu da sık sık yapmanız gerekmiyor. Yani konsolu tam kapatmayıp sürekli dinlenme moduna alarak kapattığınız sürece kırık kalıyor. Kırık demek artık korsan oyunları bu konsol oynatıyor demek.
Yani önünüzde binlerce bedava oyun var tabi bir tek bu oyunları arkadaşlarınız ile beraber online multiplayer olarak oynayamıyorsunuz.

Tavsiyem önce Playstation destek üzerinden sorunu Playstation Türkiye 'ye sorun eğer onlar sorunu çözemezlerse dediğiniz gibi daha tecrübeli bu işlerden anlayan bir arkadaşınız yada ilgili yerlere sorunuz ama konsolu yanınızda taşımadan konuyu iletin ki eğer anlamıyorlar ise boşuna yanınızda taşımayın.

Üye olmanız gerekebilir.

Beratta903

Kullanıcı
27 Nisan 2022
9
0
1
Aslında karışık bir şey yok çoğunlukla konsol açılıp tarayıcıya girip orada bir düğmeye basıyorsunuz ve önceden hazırlanan usb belleği takıyorsunuz ve konsol kırılıyor. 15 saniyelik bir işlem. Üstelik bir kez kırınca artık bunu da sık sık yapmanız gerekmiyor. Yani konsolu tam kapatmayıp sürekli dinlenme moduna alarak kapattığınız sürece kırık kalıyor. Kırık demek artık korsan oyunları bu konsol oynatıyor demek.
Yani önünüzde binlerce bedava oyun var tabi bir tek bu oyunları arkadaşlarınız ile beraber online multiplayer olarak oynayamıyorsunuz.

Tavsiyem önce Playstation destek üzerinden sorunu Playstation Türkiye 'ye sorun eğer onlar sorunu çözemezlerse dediğiniz gibi daha tecrübeli bu işlerden anlayan bir arkadaşınız yada ilgili yerlere sorunuz ama konsolu yanınızda taşımadan konuyu iletin ki eğer anlamıyorlar ise boşuna yanınızda taşımayın.

Üye olmanız gerekebilir.
Mail attım söylediğiniz gibi PlayStation' oyun yardım destek bölümüne, cevap da geldi dün tarif etmiş ama söylediklerini yapmış olmama rağmen (daha önceden) de olmuyor çıldıracağım:)

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,905
113
Mail attım söylediğiniz gibi PlayStation' oyun yardım destek bölümüne, cevap da geldi dün tarif etmiş ama söylediklerini yapmış olmama rağmen (daha önceden) de olmuyor çıldıracağım:)
Sorun çözülmez ise aynı destek üzerinden para iadesi talebinde bulunabilirsiniz diye biliyorum. Talep ederek bir şansınızı denersiniz.

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım