renacher
Destekçi Üyemiz Aylık
- 28 Temmuz 2021
- 201
- 32
- 28

Arkadaşlar bu ara oyunlarda ce-34878-0 kodlu hatayı almaya başladım cihazım 9.0 kırık cihaz bunun sebebi ne olabilir
PS4 REHBER - SenkroncuTR v2 Araç Kutusu [ Toolbox ] Videolu RehberArkadaşlar yardımcı olabilecek yok mu
Hangi oyun olduğunu yazarsanız daha kolay yardımcı olabiliriz. Horizon Forbidden West ve The Quarry mi?Yok hocam Farklı bir hata kodu bu hiç olmuyordu bi kaç gündür böyle oluyor oyunlarda
Yok hocam pes 2021de alıyorum birde terminatör resistance oyununda alıyorum bu aralar bu ikisini çok oynuyorumHangi oyun olduğunu yazarsanız daha kolay yardımcı olabiliriz. Horizon Forbidden West ve The Quarry mi?
Daha önce oynamadığım için kesin bir şey söyleyemeyeceğim. Farklı bir hen ile kırmayı deneyebilirsiniz. Oyun açılırken değil oynarken hata alıyorsunuz anladığım kadarıyla. Oyun dumplarında yada yama, mod, trainer vs. yüklediyseniz onlar kaynaklı da olabilir.Yok hocam pes 2021de alıyorum birde terminatör resistance oyununda alıyorum bu aralar bu ikisini çok oynuyorum
Daha önce hep 2.0 ile kırıyordum son 2 haftadır 2.2.2 ile kırıyorum hatalar başladı ondan olabilir miDaha önce oynamadığım için kesin bir şey söyleyemeyeceğim. Farklı bir hen ile kırmayı deneyebilirsiniz. Oyun açılırken değil oynarken hata alıyorsunuz anladığım kadarıyla. Oyun dumplarında yada yama, mod, trainer vs. yüklediyseniz onlar kaynaklı da olabilir.
Yeni çıkan oyun olmadığı sürece memnunsanız önceki sürümü kullanabilirsiniz. Önceki sürümlerin açmadığı yada oyunu güncelleyin vb. uyarı verenlerde güncel hen kullanın. Deneyerek kullanmak en mantıklısı. Eski sürümde deneyin bakalım hata devam verecek mi?Daha önce hep 2.0 ile kırıyordum son 2 haftadır 2.2.2 ile kırıyorum hatalar başladı ondan olabilir mi
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK