babarocko92
Kullanıcı
- 17 Haziran 2021
- 30
- 0
- 6
Merhabalar, oyun yüklerken sürekli bu hatayı alıyorum çözümü varmı ?
Ekli dosyalar
-
444.1 KB Görüntüleme: 60

Bu kod oyun eksik inmiş yada hatalı inmiş olmasından kaynaklanıyor. Fakat ondan önce bilgisayarda indirdiğiniz dosyaya sağ tık yapıp özellikler kısmından diskteki boyutuyla flaşınızda ki dosyanın yine sağ tik yapıp diskteki boyutunu karşılaştırın. Eğer flaştaki ile bilgisayarda ki boyut tutmazsa yeniden atın flaşa. Eğer aynıysa yapacak birşey yok yeniden indireceksiniz.Merhabalar, oyun yüklerken sürekli bu hatayı alıyorum çözümü varmı ?
3 . Kez baştan indiriyorum ya çözemedim bir türlü.Bu kod oyun eksik inmiş yada hatalı inmiş olmasından kaynaklanıyor. Fakat ondan önce bilgisayarda indirdiğiniz dosyaya sağ tık yapıp özellikler kısmından diskteki boyutuyla flaşınızda ki dosyanın yine sağ tik yapıp diskteki boyutunu karşılaştırın. Eğer flaştaki ile bilgisayarda ki boyut tutmazsa yeniden atın flaşa. Eğer aynıysa yapacak birşey yok yeniden indireceksiniz.
Geçmiş olsun inşallah çözersin durumu.3 . Kez baştan indiriyorum ya çözemedim bir türlü.
Aynı hatayı bende alıyorum çözebildin miOf hala oyun kuramuyorum ps4 sipiderman morales 3 siteden indirdim üçüncüde hata verdi eskisi böyle yapmiyodu ne yapabilirim
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK