baybarsturan
Yönetici
- 9 Haziran 2020
- 6,959
- 44,380
- 113
EVET 6.72 DE ÇALIŞAN VERSİYON ÇIKMIŞTIR AMA 5.05 İÇİN ŞİMDİLİK FIX YAPILAMIYOR.
www.playstationhaber.com
6.72 SÜRÜMDE DENEDİM BOŞUNA İNDİRMEYİN. ŞİMDİLİK ÇALIŞMIYOR BUNU 6.72 KIRILMADAN ÖNCE YAPMIŞLARDI AMA BECEREMEMİŞLER. İLERİDE KULLANILABİLİR BİR SÜRÜM ÇIKAR İSE EKLERİZ.

DREAMS ADLI KENDİ OYUNUNU YAPMA OYUNU/PROGRAMI İLE YAPILMIŞ BİR ASIA OYUNU
14 ŞUBAT 2020 ÇIKIŞ TARİHLİ BİR OYUN
7.02 DE ÇALIŞMASI GEREKEN BİR OYUN AMA 6.72 DE ÇALIŞACAK ŞEKİLDE BACKPORT EDİLMİŞ
DREAMS UNIVERSE CUSA13819 PKG OYUN İNDİR
8.8 GB - 6.72 HEN gereklidir
Muhtemelen bu oyunda kendi yaptığımız oyunları birbirimiz ile paylaşacağız diye tahmin ediyorum.
GÜNCEL BİLGİ: 13.07.2020 - 21:00
Şu an bu Asia oyunu zaten bizim TR store da bulunmuyor. Japon Store da var ve bu oyunun her ne kadar
resmi tanıtımı yukarıdaki videoda yazdığı gibi 14 Şubat 2020 göstermesine rağmen uzak doğuda daha eskiden
çıktığı ve en düşük 6.51 (yada 6.20) de çalıştığı iddiaları var ve sorular sorulmaya başlanmış bu nasıl bacport
edilen bir oyundur diye? Benim de kafam karıştı. Eğer böyle bir durum var ise yani gerçekte 7.02 den backport
yapmadılar ise demek ki henüz 7.02 den 6.72 ye backport olayını becerememişler demek oluyor
ve diğer başka oyunları beklemek de saçma olur. Ama gerçeği şu an bilemiyoruz.
Neyse ben bu oyunu indirip kendi konsoluma yükledim ve test ettim.
Fake pkg olduğu için sorunsuzca yüklendi ama resimde gördüğünüz hatayı verdi.
Yani sürüm 6.72 olmadığı için çalıştırmadı diyebilirim.

PS4 PKG OYUN - Dreams (Dreams Universe) PS4 Oyun İndir ! [CUSA04301 - USA - v2.64]
CUSA04301 – EUR (v2.64) Gizli içerikGizli içerik

7.02 DE ÇALIŞMASI GEREKEN BİR OYUN AMA 6.72 DE ÇALIŞACAK ŞEKİLDE BACKPORT EDİLMİŞ
DREAMS UNIVERSE CUSA13819 PKG OYUN İNDİR
8.8 GB - 6.72 HEN gereklidir
Muhtemelen bu oyunda kendi yaptığımız oyunları birbirimiz ile paylaşacağız diye tahmin ediyorum.
Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için beğenmelisiniz.
GÜNCEL BİLGİ: 13.07.2020 - 21:00
Şu an bu Asia oyunu zaten bizim TR store da bulunmuyor. Japon Store da var ve bu oyunun her ne kadar
resmi tanıtımı yukarıdaki videoda yazdığı gibi 14 Şubat 2020 göstermesine rağmen uzak doğuda daha eskiden
çıktığı ve en düşük 6.51 (yada 6.20) de çalıştığı iddiaları var ve sorular sorulmaya başlanmış bu nasıl bacport
edilen bir oyundur diye? Benim de kafam karıştı. Eğer böyle bir durum var ise yani gerçekte 7.02 den backport
yapmadılar ise demek ki henüz 7.02 den 6.72 ye backport olayını becerememişler demek oluyor
ve diğer başka oyunları beklemek de saçma olur. Ama gerçeği şu an bilemiyoruz.
Neyse ben bu oyunu indirip kendi konsoluma yükledim ve test ettim.
Fake pkg olduğu için sorunsuzca yüklendi ama resimde gördüğünüz hatayı verdi.
Yani sürüm 6.72 olmadığı için çalıştırmadı diyebilirim.

Son düzenleme: