SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 YARDIM Dualshock 4 Tuhaf Bağlantı Sorunu

isoking

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
10 Temmuz 2020
142
60
28
Dostlar selam.
Elime bir dualshock 4 geçti ve ilk defa gördüğüm birşeyle karşılaştım. Kollarla aram iyidir tamirini filan yapıyorum. Ama bu gerçekten tuhaf.
Durumu anlatmadan önce söyliyeyim reset batarya değişikliği vs herşeyi denedim. Tahminim wireless(bluetooth) chip ama tam emin değilim.

Sorun şu: kolu kablo ile ps4e bağlıyorum bağlantı kuruluyor. Sonra kabloyu çekiyorum ve sıkıntı yok çalışmaya devam ediyor. Ama ps4ü kapatınca kolu da otomatik kapıyor ya o kısımda kol gerçekten kapanıyor ışıkları yanmıyor belli bir süre sonra yanıyor yansa da tekrar cihazı açmıyor ve bağlantı kuramıyor. Aynı sorunu yaşayan varsa ya da deneyimleyen yazarsa sevinirim.

Herkese iyi günler.

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım