asker222
Kullanıcı
- 10 Temmuz 2020
- 201
- 56
- 28

s. a. arkadaşlar. indiriğim evil west oyununda kasmalar oluyor. aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmı ?
Bu konu çözüldü! Çözüme gitmek için tıklayın…
mesela örnek god of war da sağa sola kamera dönüşünde akıcı devam ederken. evil west te takılmalar oluyor.Bahsettiğiniz kasma tam olarak nasıl bir şey ? arada bir ufak sıkıntılar olabilir normaldir yani
ilk açılırken x tuşuna bastığımız zaman 2 - 3 saniye geç gelmesi norml abi onu bende yaşadım ama kritik bir sorun değil benceAleykümselam kardeşim. Açıkçası ben de biraz sorun yaşıyorum. 5.05 Goldhen Pro kullanıyorum. Bilmiyorum belki de sorun 5.05'ten kaynaklanıyor.
Ancak devamlı kasma söz konusu değil. Örneğin; senin gibi oyun içerisinde kamerayı sağ sol yaptığımda herhangi bir kasma olmuyor. Ama oyunu ilk açarken X'e basın dediği yerde X tuşuna basmama rağmen oyunun algılaması 2-3 saniye sürebiliyor. Başka mesela bazen sinematiklerde ses kayması olabiliyor. Ayrıca sanırım bir kere bug (sorun, hata) yaşandı, sinematiklerin sesi gitti.
Fakat söylediğim gibi oyunda kasma durumu mevcut değil. Ama zaten az kaldı. Son bölümdeyim. Bitirip oyunu paketleyeceğim.
Değil tabii. Sadece arkadaş sorduğu için cevapladım. Yoksa elbette önemli bir sorun değililk açılırken x tuşuna bastığımız zaman 2 - 3 saniye geç gelmesi norml abi onu bende yaşadım ama kritik bir sorun değil bence
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK