dark_11
Kullanıcı
- 31 Aralık 2023
- 35
- 48
- 18

Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için beğenmelisiniz.
Save dosyalarını alırken mi detay ver?kurarken miHocam Apollo ya girince save bölümünde A-Error Mounting Savel Check Save Mount Patches yazıyor ne yapmalıyım
TM hocam teşekkürlerHatayı nasıl çözersin net bilgim yok,öneri vericem,fc 25 kurdun mu hiç sorun oldumu?ilk defamı kuruyorsun?
2.Apollo eski sürüm ola bilir,güncel sürüm kurmanı önere bilirim
3.Savedata kullan,oda rahat, biraz karışık gözüke bilir
4.Bu sorunla hiç karşılaşmadım,net yanıtım yok,umarım çözersin.
Oyun yeni nesil için hazırlandı ps5 için,ps4 kasma normal,update çözüm gelir mi bilmem,henüz o sorunu çözücek,yöntem bulamadımBu fc26 menülerde 20fps’e kadar düşüyor bunun çözümü yok mu?
Appolo save tool user account active et,yeniden başlat,usb tak modifiye modunu aç sonra aynı işlemi yap,her ps4 aynı şekilde rahat kurulmuyor,ama çözüm varNasıl kuruluyor hata alıyorum
Çözüm tek bumu aynısı olmasınAppolo save tool user account active et,yeniden başlat,usb tak modifiye modunu aç sonra aynı işlemi yap,her ps4 aynı şekilde rahat kurulmuyor,ama çözüm var
Farkli ps4 aynı hatayı,böyle çözdüm sorun olmadı,yapamassan, iletişim kur,daha fazla yardımcı olurum,iyi oyunlarRahat kurmak istiyorum
Dm atarsan sevinirimFarkli ps4 aynı hatayı,böyle çözdüm sorun olmadı,yapamassan, iletişim kur,daha fazla yardımcı olurum,iyi oyunlar
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK