SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 HACK HABER Geyik Muhabbeti Yapacaklar Buraya !!!

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,049
13,347
113
ps 2 gerçekten çok iyi bir konsoldu god of war da geçemedeğim bölümleri annem veya babamın geçmesini isterdim :ROFLMAO: def jam fight for new york diye bir oyun vardı amcam ile sabahtan akşama kadar o oyunu oynardık onun dışında cdleri çok çizerdim ps 2 kolları benden çok çekerdi şimdilerde babam ps2imi arkadışına vermiş ps2 yi tekrar geri almayı düşünüyorum

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,976
42,263
113
Değerli Arkadaşlar PS2 büyük bir özlemle anıyorum. Gençliğin en güzel yıllarında arkadaşlar ile muhteşem bir anı bıraktı. O zamanlar arkadaşlar ile PS2 de oyun oynamak cidden muhteşemdi. WWE SmackDown! Here Comes the Pain, Fight Night 2, Mortal Kombat Sholin Monks oyunları çok eğlenceliydi. PS2 süper bir konsoldu. O zamanlarda bilinmezlik fazlaydı. İlk God Of War oyunu PS cafeye geldiğinde herkes oynayanı izlerdi. PS cafe bizim evin karşısındaydı. Hafta sonları erkenden kalkar PS cafe açıldı mı diye bakardım. Hemen God Of War oynamaya gideyim diye. Ufkumuzu değiştirmişti. Yeni dünyalara pencere açmıştı. Güzel yıllardı. Özlemle anıyorum. Değerli Arkadaşlar sizin de anılarınızı dinlemek isterim. @Scofield @baybarsturan @Croesus @dila2011 @maxpayne65 ve ismini yazamadığım tüm dostlarımın fikirlerini çok merak ediyorum. Saygılarımla
Güzel zamanlardı...

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,396
3,986
113
Değerli Arkadaşlar PS2 büyük bir özlemle anıyorum. Gençliğin en güzel yıllarında arkadaşlar ile muhteşem bir anı bıraktı. O zamanlar arkadaşlar ile PS2 de oyun oynamak cidden muhteşemdi. WWE SmackDown! Here Comes the Pain, Fight Night 2, Mortal Kombat Sholin Monks oyunları çok eğlenceliydi. PS2 süper bir konsoldu. O zamanlarda bilinmezlik fazlaydı. İlk God Of War oyunu PS cafeye geldiğinde herkes oynayanı izlerdi. PS cafe bizim evin karşısındaydı. Hafta sonları erkenden kalkar PS cafe açıldı mı diye bakardım. Hemen God Of War oynamaya gideyim diye. Ufkumuzu değiştirmişti. Yeni dünyalara pencere açmıştı. Güzel yıllardı. Özlemle anıyorum. Değerli Arkadaşlar sizin de anılarınızı dinlemek isterim. @Scofield @baybarsturan @Croesus @dila2011 @maxpayne65 ve ismini yazamadığım tüm dostlarımın fikirlerini çok merak ediyorum. Saygılarımla
Hocam PS2 benim en sevdiğim PlayStation konsoludur, böyle olmasının bir kaç sebebi var ilk olarak tarzını çok sevmekteyim, ikincisi donanımsal kısmı chip mevzuları trickleri usb üzerinden oyun oynayabilmenin ilk çıktığı zamanlar ilk harddisk takıldığı dönemler her zaman ilgimi çeken bir konsol olmuştur. Oyunları detayları benim için çok özeldir kimsenin hayatına bu kadar iz bırakmamış olabilir ama ben tomb raider'ı çok severdim sürekli oynamayı isterdim. Üzgün bir durum var ki maalesef o senelerde hiç playstation cihazım olmadı hep eşin dostun cihazını görür etkilenirdim. İlk playstation'um da playstation 2 idi. Kendi paramı kazanamadığım zamanlar hep bir nesil geriden takip ettim. Ps3 yaygınlaştığında ben daha yeni ps2 alma şansına erişmiştim, bu yüzden ps2'yi hayatımda uzun bir süre kullandım ve ps2 üzerine çok çalışma araştırma yaptım. Şu geldiğimiz günde bile 3 tane ps2'im var ve üzerinde çalışmayı modlamayı oyunları denemeyi çok seviyorum.

Geri uyumluluğun zirvede oyunların vcd'cide dostluğun multiplayer'ın iki kolla olduğu dönemlere hiçbir zaman sevgim ve hasretim bitmeyecek ^^

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7116B
Kapasite: 1 TB HDD
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 116A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 4.03
Alım Yılı: 2022

maxpayne65

Kullanıcı
10 Aralık 2020
144
98
28
Ben bundan 12-13 sene önce abimle beraber playstation cafe işletiyordum. Daha doğrusu abim işletiyordu ben de okuldan çıkınca yardıma gidiyordum. Ps3 yeni çıktığı için cihazlarımızın tamamı kırık playstation 2 di kırma işlemi o zamanlar yazılım ile değil donanım ile kırılıyordu. İstanbul dan çip isteyip ps2 ye entegre ederek kırma işlemini gerçekleştiriyorduk. Oyunları da int indirip program aracılığı ile ps2 yüklüyorduk. neyse ben god of war oyununu çok severim öyle ki psp oyunları dahil bütün god of war oyunlarını bitirmişimdir o zamanlarda da dükkanın sakin olduğu günlerde genelde açıp god of war 2 oynuyordum yine bir gün god of war 2 oynarken içeri bir Afgan müşteri geldi hoş geldin ne oynamak istiyorsun diye sordum araba yarışı aç dedi neyse benim yan masada açtım bende oyuna devam ediyorum çocuk kendi ekranından çok benim ekrana bakıyor en son da bana da bu oyundan açabilir misin diye sordu açtım oynadı. Bilen bilir god of war 2 nin puzzleları çoktur çocuk her takıldığında abi burayı geçebilir misin diye soruyordu çocuktan çok ben oynuyordum anlayacağın neyse çocuk o günden sonra her gün sabah dükkanı açınca gelir akşam kapatana kadar god of war oynardı. O zamanlar tabi ki playstation saati şimdiki gibi 5tl (en son gittiğimde 4.50 du şimdi ne kadar bilmiyorum) değildi saati 1tl di sabahtan akşama kadar oynuyordu 15 TL veriyordu. Daha sonra çok populer bir oyun oldu her oynayanın başında en az 4-5 kişi vardı. winning eleven 7(biz japon 7 diyorduk orta sahadan falan gol atılabiliyordu :) ) başka oyun oynanmayan yer de herkes god of war oynuyordu. Sonrasında sırf god of war 3 için playstation 3 de aldık. Ama o god of war 2 gibi tutmadı.

dila2011

Destekçi Üyemiz Aylık
Kullanıcı
11 Mayıs 2021
1,878
15,347
113
Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: 2116A
Kapasite: 500gb
Versiyon: 5.05
Alım Yılı: 2021
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core i5-6500
Ram: 16GB - DDR4
HDD: 256 GB - SSD
Ekran Kartı: Sapphire R9-380
İşletim Sistemi: Windows 10 - 64 Bit

Scofield

Yönetici
✧ Admin ✧
2 Haziran 2020
4,911
75,771
113
@Aslan Yıllarca keyif alarak oyunlar oynatan PS2 konsolunu bende özlüyorum. Çünkü o zamanlar gerçekten de oyun oynuyorduk, şimdi ise sadece stok yapıyor bir köşeye atıyoruz. O zaman en çok oynadığım oyunlar ise, Tomb Raider - RE - Need for Speed serileri ve Black adında ki FPS oyunu idi. Sonra PS3 almak için satmak durumdan kalmıştım. Ufak bir anımı paylaşayım sizlere. Biliyorsunuz o zaman oyunları kaydetmek için memory card'lara ihtiyacımız vardı, elbette bende kullanıyordum ama bir gün bozuldu. Buna aldırış etmeden sabahlamayı göze alıp RE4 oyununu baştan sonra kadar oynayarak bitirmiştim. Sonrasında halüsinasyonlar görmeye başlamıştım. 🙃

dila2011

Destekçi Üyemiz Aylık
Kullanıcı
11 Mayıs 2021
1,878
15,347
113
@Aslan Yıllarca keyif alarak oyunlar oynatan PS2 konsolunu bende özlüyorum. Çünkü o zamanlar gerçekten de oyun oynuyorduk, şimdi ise sadece stok yapıyor bir köşeye atıyoruz. O zaman en çok oynadığım oyunlar ise, Tomb Raider - RE - Need for Speed serileri ve Black adında ki FPS oyunu idi. Sonra PS3 almak için satmak durumdan kalmıştım. Ufak bir anımı paylaşayım sizlere. Biliyorsunuz o zaman oyunları kaydetmek için memory card'lara ihtiyacımız vardı, elbette bende kullanıyordum ama bir gün bozuldu. Buna aldırış etmeden sabahlamayı göze alıp RE4 oyununu baştan sonra kadar oynayarak bitirmiştim. Sonrasında halüsinasyonlar görmeye başlamıştım. 🙃
Halisülasyonlar sonucu da yama king @Scofield ortaya çıktı iyi de olmuş 😁

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu: 2116A
Kapasite: 500gb
Alım Yılı: 2021
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core i5-6500
Ram: 16GB - DDR4
HDD: 256 GB - SSD
Ekran Kartı: Sapphire R9-380
İşletim Sistemi: Windows 10 - 64 Bit

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,396
3,986
113
Ne yıllardı neler kovalamadık ki ne modbolar matrix infintyler crystaller, kimi chip cd sürücüsünü deaktif ederdi oyunu açarken koymak zorundaydın kimisi öyle değildi kimisinde bonus özellikler vardı böyle var ya ne bulursam her ayrıntısına her detayına hayrandım cihazın ama açık konuşayım ps3'ün de yeri bende ayrı olsa da ps2'de o analog devri bitince bende birşeyler eskisi gibi olamadı. O zaman konsol gerçekten bir donanım gibi hissettirirdi şimdi ise tüm konsollar ayrı yazılım atılmış bilgisayarlar gibiler. Hiç özel tarafları yok gibi hangisi daha güçlü yarışı yapıyor gibiyiz rakamlar konuşuluyor...

Scofield hocam gibi benim de şöyle bir hikayem var, ps2'yi ilk aldığımız zamanlar ben ne chip taktırabildim ne de memory card alabildim aynı scofield hocamın dediğiyle birebir godfather oyunu var ps2'de hala da karşımdadır orijinal şekilde duruyor. Sürekli bir oyunla oynardım her seferinde aynı yerler bitirene kadar ama tabiki zamanla akıl ermeye başladı öğrendik geliştik bir şekilde ^^

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

leonardo da vinci

Kullanıcı
20 Aralık 2020
114
88
28

leonardo da vinci

Kullanıcı
20 Aralık 2020
114
88
28

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,396
3,986
113
Durum karışık ben netleşince yazmayı düşünüyordum, şimdilik gelmeyecek deniyor ama takipteyim 👍🏻

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Durum karışık ben netleşince yazmayı düşünüyordum, şimdilik gelmeyecek deniyor ama takipteyim 👍🏻
Ps5 için hen işlemi gelir mi ? Aslında Ps5 ün 4.03 yazılımını kırmayı başardılar. Hatta debug menüyü aktif ettiklerini göstermişlerdi. Sizce bu yıl içinde Ps5 te 4.03 için kırma işlemi yayınlanır mı ?

sinsi59

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
256
210
43
Horizon Forbidden West ps4 sürümü piyasaya düşmüş diyorlar oyun çıkmadan,doğru mu arkadaşlar?

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: FAT
CUH Kodu:
Kapasite: 500 GB
Alım Yılı: 10.07.2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: DİGİTAL
CFI Kodu:
Versiyon: 6.02
Alım Yılı: 20.04.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci:
Ram: 16 GB
HDD: SSD 500 GB
Ekran Kartı: Nvidia Geforce Gtx 850M
İşletim Sistemi: Windows 10

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,049
13,347
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M

sinsi59

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
256
210
43
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu:
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu:
PC BİLGİLERİ
İşlemci:

Uso

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
160
62
28
Selam arkadaşlar VPN en kolay nasıl kullanabilirim yardımcı olursanız sevinirim

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Fat
CUH Kodu:
Kapasite: 500 gb
Alım Yılı: 25.12.2024

sinsi59

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
256
210
43
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu:
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu:
PC BİLGİLERİ
İşlemci:

maxpayne65

Kullanıcı
10 Aralık 2020
144
98
28

espiyano

Kullanıcı
30 Ekim 2021
97
41
18
CFW gelse harika olur.Kalıcı olarak kirilmasi kadar guzek bisey yok.ps4

Uso

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
160
62
28
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Fat
CUH Kodu:
Kapasite: 500 gb
Alım Yılı: 25.12.2024

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,396
3,986
113
Ps4 için horizon forbidden west sızdırılmış deniyor…

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,396
3,986
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

Volkan

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
136
158
43
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu:
Kapasite: 1 TB
Alım Yılı: 2017
PC BİLGİLERİ
İşlemci: İ7
Ram: 16 GB DDR4
HDD: 1 TB SSD
Ekran Kartı: Gtx 960M

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
Değerli Dostlar Pc de God Of War deneyimleme şansım oldu. Oyunda Aşırı fps drop var. Sinematik sahnelerde aşırı fps düşüşü oluyor. Güncellemeler ile düzelir ama doğal olarak zaman alır.

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,396
3,986
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,396
3,986
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

wd0203

Kullanıcı
1 Aralık 2020
400
297
63
Arkadaşlar merhaba. Batman Arkham Knight oyununu bitirdim tekrardan. Ve bu oyun her batman oyunu gibi çok severek oynadığım bir oyundu. Mekaniksel olarak oyunun mekaniği çok iyiydi. Zaten batman oyunları çok iyi mekaniğe sahipken bu oyun diğer oyunlara nazaran daha çok hoşuma gitti. Hikaye açısından yine epik bir hikayeye sahipti ama Arkham Knight karakteri acayip klişeydi. En baştan beri Jason olduğu belliydi. Scarecrow un kostümü çok cool duruyordu fakat hikayede çok etkileyemedi beni. Diğer villianların hikayeleri de çok yüzeysel anlatılmış. Ama yine de beğendim ben hikayeyi sonuçta "O BATMAN" Oyunun görev yapısı pek hoşuma gitmedi çünkü İki Yüzün görevleri olsun gerekse Penguenin sanki o bossları yakalamıyoruz da sıradan bir suçluyu yakalıyormuşuz gibi geldi bana. Tek tuşla İki Yüzü alt edebiliyorsunuz oyunda. Bunlara rağmen oyunu çok sevdim. Sizin de fikirlerinizi çok merak ediyorum bu oyunla ilgili. Hepinize sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.
Not= Keşke City nin görevleri ile bu oyunun mekaniklerinin birleşimi bir oyun olsaydı. Düşününce çok muazzam oyun oluyor.

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
Arkadaşlar merhaba. Batman Arkham Knight oyununu bitirdim tekrardan. Ve bu oyun her batman oyunu gibi çok severek oynadığım bir oyundu. Mekaniksel olarak oyunun mekaniği çok iyiydi. Zaten batman oyunları çok iyi mekaniğe sahipken bu oyun diğer oyunlara nazaran daha çok hoşuma gitti. Hikaye açısından yine epik bir hikayeye sahipti ama Arkham Knight karakteri acayip klişeydi. En baştan beri Jason olduğu belliydi. Scarecrow un kostümü çok cool duruyordu fakat hikayede çok etkileyemedi beni. Diğer villianların hikayeleri de çok yüzeysel anlatılmış. Ama yine de beğendim ben hikayeyi sonuçta "O BATMAN" Oyunun görev yapısı pek hoşuma gitmedi çünkü İki Yüzün görevleri olsun gerekse Penguenin sanki o bossları yakalamıyoruz da sıradan bir suçluyu yakalıyormuşuz gibi geldi bana. Tek tuşla İki Yüzü alt edebiliyorsunuz oyunda. Bunlara rağmen oyunu çok sevdim. Sizin de fikirlerinizi çok merak ediyorum bu oyunla ilgili. Hepinize sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.
Not= Keşke City nin görevleri ile bu oyunun mekaniklerinin birleşimi bir oyun olsaydı. Düşününce çok muazzam oyun oluyor.
Değerli Dostum Batman Arkham oyunu Gothic havası ile beni çok etkilemiştir. 💯 de 💯 bitirebildiğim ender oyunlardan biridir. Oyun detayları ve keşif hissi birde yağmur ve kasvetli hava eklendi mi ortaya muhteşem bir eser çıkıyor. Ben Batman Arkham Knight oyununu Spiderman den daha çok sevdim. Batman'in Scarecrow ile mücadelesi ; kendi kişiliğiyle olan psikolojik savaşın bir tablosuydu. Muhteşem bir başlangıç ve muhteşem bir bitiriş yaptılar. Rockstady bu üçleme ile oyun dünyasında köklü bir gelişime kapı aralamıştır. Bu arada oyun hakkındaki fikirlerini paylaştığın için minnettarım. Bu tarz yazıları çok seviyorum. Saygılarımla Aslan

Eyyupozger

Kullanıcı
8 Aralık 2020
155
67
28
Merhaba cihazıma rebuild database işlemi yaptım donma yapıyordu işlemi yaptıktan harici HDD olan oyunlarım geldi fakat PS4 hafızasında olan oyunlar duruyor fakat kütüphanede gözükmüyor nasıl cozebilirim

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,396
3,986
113
Beyler ps5 store’a Ps3 oyunları da geliyormuş tam uyumluluk felan diyorlar, store’da ps3 oyunlarını gördüğünü söyleyen ekran görüntüleri paylaşanlar var

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım