SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 HACK HABER Geyik Muhabbeti Yapacaklar Buraya !!!

ardaerdurak111

Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,049
13,539
113
GTA VI SIZDIRMALARI İDDİASI

Rockstar Games, GTA VI'nın aslında Samuel W. Hyde adlı eski bir çalışan tarafından sızdırıldığını doğruladı.
Rockstar, sızıntı veya oyunun kendisi hakkında başka bir yorumda bulunmadı.

şuan oyun tarihinin en büyük sızıntısı olarak anılıyor abi take two youtube videolarına ve diğer yerlere telif atmaya başladı bile bu da bu sızıntıların gerçek olduğunu doğruluyor oyunun vice city de geçecek olması ve bir kadın karakter ile oynayacağımız da kesinleşti 90 tane sızıntıyı da yani tamamını indirmek isteyenler için link bu YouTube siteye git diyerek indirebilirsiniz

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,551
12,279
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM / SLIM
CUH Kodu: 2116A / 2116A
Kapasite: 500 GB / 500 GB
Versiyon: 5.05 / 9.00
Alım Yılı: 2018 / 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: 😑
CFI Kodu: 😑
Kapasite: 😑
Versiyon: 😑
Alım Yılı: 😑
PC BİLGİLERİ
İşlemci: 🤐
Ram: 🤐
HDD: 🤐
Ekran Kartı: 🤐
İşletim Sistemi: 🤐

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,551
12,279
113
Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,551
12,279
113
GTA VI TOPLU SIZINTI VİDEOLARI (OYUN GELİŞTİRİLME AŞAMALARI) - 90 VİDEO

Gizli içerik
Bu içeriği görmek için cevap yazmalısınız.

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
GTA VI TOPLU SIZINTI VİDEOLARI

[Gizli içerik]
Bu oyun 2 yıldan önce yine çıkmaz öyle sızıntı flan gösterdiler de ama oyunun daha grafik kalitesini ayarlayacaklar eksiklikler giderilecek bunlarda 2 yılı rahat bulur. Dikkat ederseniz videolarda Gta 5 gibi görünüyor gerçekçi yüksek grafikler göremedim. Ama çıktığı zaman da özellikle pc sistemlerini baya kasacaktır. En az 12gb ram ister ekran kartı olarak ta 1080p orta ayarda 60 fps oynamak için bile 1660 dan aşağı ekran kartı kurtarmaz gibi geliyor.

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,551
12,279
113
Rockstar Games'den Bir Mesaj

Son zamanlarda, bir sonraki Grand Theft Auto için erken geliştirme
görüntüleri de dahil olmak üzere, sistemlerimizden gizli bilgilere
yasadışı olarak eriştiği ve indirildiği bir ağ saldırısı yaşadık. Şu anda,
oyun hizmetlerimizde herhangi bir kesinti veya devam eden projelerimizin
gelişimi üzerinde uzun vadeli bir etki öngörmüyoruz.

Bir sonraki oyunumuzla ilgili herhangi bir ayrıntının sizinle bu şekilde paylaşıldığı
için son derece hayal kırıklığına uğradık. Bir sonraki Grand Theft Auto oyunu
üzerindeki çalışmalarımız planlandığı gibi devam edecek ve size oyuncularımıza
beklentilerinizi gerçekten aşan bir deneyim sunmaya kararlıyız. Yakında herkesi
tekrar güncelleyeceğiz ve elbette, hazır olduğunda sizi bir sonraki oyunu uygun
şekilde tanıtacağız. Bu durum boyunca devam eden destekleri için herkese
teşekkür etmek istiyoruz

- Rockstar Games Ekibi

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Rockstar Games'den Bir Mesaj

Son zamanlarda, bir sonraki Grand Theft Auto için erken geliştirme
görüntüleri de dahil olmak üzere, sistemlerimizden gizli bilgilere
yasadışı olarak eriştiği ve indirildiği bir ağ saldırısı yaşadık. Şu anda,
oyun hizmetlerimizde herhangi bir kesinti veya devam eden projelerimizin
gelişimi üzerinde uzun vadeli bir etki öngörmüyoruz.

Bir sonraki oyunumuzla ilgili herhangi bir ayrıntının sizinle bu şekilde paylaşıldığı
için son derece hayal kırıklığına uğradık. Bir sonraki Grand Theft Auto oyunu
üzerindeki çalışmalarımız planlandığı gibi devam edecek ve size oyuncularımıza
beklentilerinizi gerçekten aşan bir deneyim sunmaya kararlıyız. Yakında herkesi
tekrar güncelleyeceğiz ve elbette, hazır olduğunda sizi bir sonraki oyunu uygun
şekilde tanıtacağız. Bu durum boyunca devam eden destekleri için herkese
teşekkür etmek istiyoruz

- Rockstar Games Ekibi

Bu Gta 6 sızıntısı da şey gibi oldu Last of us part 2 de çıkmadan 3 ay önce oyunun hikayesinin videolarından kesintiler sızdırılmıştı. Benzer bir durum şimdi de Gta 6 nın yada ismi ne olur bilemiyorum bu yeni Gta oyunun başına geldi. Rockstar firmasından böyle bir açıklama geldiğine göre önümüzdeki yıl Gta nın yeni oyunu çıkışını yapabilir. Ben 2 yıl demiştim ama belki 1 yıl sonra da çıkabilir. Zaten Gta 5 2013 yılında Ps3 e çıkış yapmıştı o zamandan bu yana 9 yıl geçti artık yeni oyunun çıkması lazım hatta fazla bile uzadı. Grafikler muhtemelen bu izlediğimiz videolardan çok çok iyi olacaktır. Rockstar firmasının çıkardığı en son oyun Red Dead Redeption 2 olmuştu o oyunun bile grafikleri mükemmel üstelik önceki neslin oyunuydu şimdi bu yeni Gta Ps5 ve Pc ye geleceği için Rdr2 den bile daha iyi grafiklere sahip olacaktır diye tahmin ediyorum. En erken önümüzdeki yıl çıkar belki bu sızıntı görüntülerde hani oyunun çıkışına az kaldı uzun yıllardır bekleyen oyunculara sinyal vermek amaçlı sızdırılmış olabilir.

ardaerdurak111

Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,049
13,539
113
GTA VI TOPLU SIZINTI VİDEOLARI (OYUN GELİŞTİRİLME AŞAMALARI) - 90 VİDEO

[Gizli içerik]
bir videoda ps 4 ekranı görüyoruz abi sence oyun ps 4 konsoluna da çıkar mı ? bana çıkmaz gibi geliyor ama neden ps 4 ile uğraşıyorlar onu çözemedim yani ps 4 içinde bir uğraş varmış işin içinde sanırım o uğraşı çöpe mi atarlar yoksa ps 4 için de gelir mi bilemedim

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

hakan_710

Yardımsever Üyemiz
28 Temmuz 2020
709
1,013
93
Bugün oyun oynamak için cihazımı açtım Goldhen 2.2.4 ile kırma işlemi yapıp oyuna girdim (HFW). Oyun açılırken KP verdi. Cihaz yeniden başlarken HDD kontrolü ekranında sistem başlatılamıyor hatası verdi. Recovery fw ile yazılım yüklemek zorunda kaldım. Doğal olarak cihaz sıfırlandı. Neyse ki oyunun yüzde 90'ı bitmiş ıvır zıvır işleri yapıyordum. Sizlerin de başına gelmesi ihtimaline karşı ara ara save yedeklerinizi alın arkadaşlar. Her an her şey olabiliyor. Kalın sağlıcakla.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: 2216A
Kapasite: 500GB
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2019
PC BİLGİLERİ
İşlemci: i5-4210H
Ram: 8GB DDR3
HDD: 500 GB SSD
Ekran Kartı: GTX 860M
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro x64

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,551
12,279
113
Bugün oyun oynamak için cihazımı açtım Goldhen 2.2.4 ile kırma işlemi yapıp oyuna girdim (HFW). Oyun açılırken KP verdi. Cihaz yeniden başlarken HDD kontrolü ekranında sistem başlatılamıyor hatası verdi. Recovery fw ile yazılım yüklemek zorunda kaldım. Doğal olarak cihaz sıfırlandı. Neyse ki oyunun yüzde 90'ı bitmiş ıvır zıvır işleri yapıyordum. Sizlerin de başına gelmesi ihtimaline karşı ara ara save yedeklerinizi alın arkadaşlar. Her an her şey olabiliyor. Kalın sağlıcakla.
Kullandığınız kısaltmalardan herkes yani konsol dünyasında yeni olan kullanıcılar anlayamayabilir. Ben biraz detaylandırayım. Evet, Horizon Forbidden West (HFW) oyunu backport yapıldı yapılalı sorunlu yani 9.60 isteyen oyun olduğu için hem 9.00 sürüme hem de önceki 5.05 ve 6.72 sürümler için ayrı ayrı backport edildi ve 5.05/6.72 backportları 9.00 sürüme göre daha sorunlu idi yani 9.00 da sorun yaşama olasılığı daha düşük iken daha alt sürümlere yapılan düzeltme özel backportlar çok daha fazla sorunluydu. Bu yüzden konsolda hata yani Kernel Panic (KP) alınması olasıdır çünkü en baştan beri bu oyunun backportu tam sorunsuz olarak yapılamamıştır. Bunu backport yapan kişiler belirtmiştir. Bu sebeple dediğiniz gibi save dosyalarının yedeğini USB flash bellek içine sıklıkla yedeklemek önem arz etmektedir. Ben de tavsiyenize uyulmasını herkese öneririm.

Bunun haricinde konsolunuzun sıfırlanmak zorunda kalması yani bir oyundaki hata yüzünden buna sebep olunması hiç rastlamadığım bir olay ve bence sıfırlamaya gerek olmadan aşağıdaki işlem ile normal sorunsuz konsolun açılması gerekirdi diye düşünüyorum yani bu aşağıda yazdığım iki şeyi konsolu sıfırlamadan önce denemiş kontrol etmiş miydiniz?

- Konsolda HEN kırma USB 'si takılı unutulduğunda (yada usb hub kullanılıyor ise açma kapama düğmesi kapatılmadan açık unutulduğunda) veya ESP cihazları ile otomatik kırma yapılıyor ise bu şekilde konsol kapatılıp açıldığında başlatılamıyor hatası verebilmektedir. Acaba bunlardan biri mi sizde oldu bunu sormak isterim yani konsolunuz hatalı açıldığı sırada kırma USB'si takılı mıydı?

- ikinci olarak böyle bir durum yaşandığında yani konsol açılırken başlatılamıyor hatası verdiğinde yapılması gereken işlem konsolu önce tam olarak kapatıp (kapanmıyor ise kapatma düğmesi uzunca basılı tutularak zorla kapatıp) sonra konsolun prizini çekip 3-5 dakika cache memory temizlenmesi için elektriksiz bırakmak yani beklemek ve sonra konsola elektrik kablosunu takıp konsola hiçbir usb aparatı takılı olmadan açmaktır. Bu şekilde açıldığında konsol kendini tamir etme aşamasına girer ve tamir edip normal açılır. Sonra da bildiğiniz şekilde hangi yolu kullanıyorsanız hen kırması yaparsınız.

Bu anlattığım metot genel hayattaki her elektronik cihazın hata verdiğinde kullanıcı tarafından ilk yapılacak tamir şeklidir yani kapatıp açın (fişini çekin-takın) metodudur ve her elektronik cihazda çoğunlukla işe yarayan yöntemdir. Muhtemelen dediğim gibi konsolun fişini çekip biraz bekleyip taksaydınız düzelirdi diye tahmin ediyorum yani boşuna sıfırlama işlemi yapmış olabilirsiniz diye düşünüyorum. Eğer bu dediğimi denediyseniz ve buna rağmen konsol açılmadı ise gerçekten konsolun yazılımını bozacak kadar büyük problemi olan bir oyun ile karşı karşıyayız demektir. Bu sebeple bu dediklerimi yapıp yapmadığınızı bilgilendirmenizi rica ederim ki herkes bilgilensin.

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

hakan_710

Yardımsever Üyemiz
28 Temmuz 2020
709
1,013
93
Kullandığınız kısaltmalardan herkes yani konsol dünyasında yeni olan kullanıcılar anlayamayabilir. Ben biraz detaylandırayım. Evet, Horizon Forbidden West (HFW) oyunu backport yapıldı yapılalı sorunlu yani 9.60 isteyen oyun olduğu için hem 9.00 sürüme hem de önceki 5.05 ve 6.72 sürümler için ayrı ayrı backport edildi ve 5.05/6.72 backportları 9.00 sürüme göre daha sorunlu idi yani 9.00 da sorun yaşama olasılığı daha düşük iken daha alt sürümlere yapılan düzeltme özel backportlar çok daha fazla sorunluydu. Bu yüzden konsolda hata yani Kernel Panic (KP) alınması olasıdır çünkü en baştan beri bu oyunun backportu tam sorunsuz olarak yapılamamıştır. Bunu backport yapan kişiler belirtmiştir. Bu sebeple dediğiniz gibi save dosyalarının yedeğini USB flash bellek içine sıklıkla yedeklemek önem arz etmektedir. Ben de tavsiyenize uyulmasını herkese öneririm.

Bunun haricinde konsolunuzun sıfırlanmak zorunda kalması yani bir oyundaki hata yüzünden buna sebep olunması hiç rastlamadığım bir olay ve bence sıfırlamaya gerek olmadan aşağıdaki işlem ile normal sorunsuz konsolun açılması gerekirdi diye düşünüyorum yani bu aşağıda yazdığım iki şeyi konsolu sıfırlamadan önce denemiş kontrol etmiş miydiniz?

- Konsolda HEN kırma USB 'si takılı unutulduğunda (yada usb hub kullanılıyor ise açma kapama düğmesi kapatılmadan açık unutulduğunda) veya ESP cihazları ile otomatik kırma yapılıyor ise bu şekilde konsol kapatılıp açıldığında başlatılamıyor hatası verebilmektedir. Acaba bunlardan biri mi sizde oldu bunu sormak isterim yani konsolunuzda kırma USB'si takılı mıydı?
- ikinci olarak böyle bir durum yaşandığında yani konsol açılırken başlatılamıyor hatası verdiğinde yapılması gereken işlem konsolu önce tam olarak kapatıp (kapanmıyor ise kapatma düğmesi uzunca basılı tutularak zorla kapatıp) sonra konsolun prizini çekip 3-5 dakika cache memory temizlenmesi için elektriksiz bırakmak yani beklemek ve sonra konsola elektrik kablosunu takıp konsola hiçbir usb aparatı takılı olmadan açmaktır. Bu şekilde açıldığında konsol kendini tamir etme aşamasına girer ve tamir edip normal açılır. Sonra da bildiğiniz şekilde hangi yolu kullanıyorsanız hen kırması yaparsınız.

Bu anlattığım metot genel hayattaki her elektronik cihazın hata verdiğinde kullanıcı tarafından ilk yapılacak tamir şeklidir yani kapatıp açın (fişini çekin-takın) metodudur ve her elektronik cihazda çoğunlukla işe yarayan yöntemdir. Muhtemelen dediğim gibi konsolun fişini çekip biraz bekleyip taksaydınız düzelirdi diye tahmin ediyorum. Eğer bunu denediyseniz ve olmadı ise gerçekten konsolun yazılımını bozacak kadar büyük bir problemi olan bir oyun ile karşı karşıyayız demektir. Bu sebeple bu dediklerimi yapıp yapmadığınızı bilgilendirmenizi rica ederim ki herkes bilgilensin.
Mesajınızda anlatmış olduğunuz yöntemlerin hepsini denedim. Recovery modda bulunan seçenekleri de denedim. Çözüm olmayınca yazılımı yeniden yüklemek zorunda kaldım. Belirttiğiniz gibi sistemi sıfırlamak son seçenek olmalı.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,551
12,279
113
Mesajınızda anlatmış olduğunuz yöntemlerin hepsini denedim. Recovery modda bulunan seçenekleri de denedim. Çözüm olmayınca yazılımı yeniden yüklemek zorunda kaldım. Belirttiğiniz gibi sistemi sıfırlamak son seçenek olmalı.
Konsolun fişini çekip bir süre bekleyerek denemenize rağmen olmadı ise ki siz bunu denediğinizi belirtmişsiniz bu durumda gerçekten bu oyunda ciddi bir problem var demektir. O zaman herkesin dikkatli olması gereken bir oyun olduğunu söyleyebiliriz. Teşekkürler.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

hakan_710

Yardımsever Üyemiz
28 Temmuz 2020
709
1,013
93
Cihazım 6.72 olduğu için herhangi bir dongle vb. kullanmıyorum. Goldhen eski sürümlerini kullanırken de kapanmalar oluyordu ama son sürümde biraz artış gösterdi bende. Host olarak 'prb' hostu kullanıyordum şimdi Karo'ya geçtim.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

Tekalp

Kullanıcı
2 Ocak 2021
123
62
28
Dlc ve updateleri indirebileceğim bi site varmı yani her oyuna indirebileceğim bi yer yokmu

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Pro
CUH Kodu: 7216b
Kapasite: 2tb
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Cep telefonu kullanıyorum
Ram:
HDD:
Ekran Kartı:
İşletim Sistemi:

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,551
12,279
113
Cihazım 6.72 olduğu için herhangi bir dongle vb. kullanmıyorum. Goldhen eski sürümlerini kullanırken de kapanmalar oluyordu ama son sürümde biraz artış gösterdi bende. Host olarak 'prb' hostu kullanıyordum şimdi Karo'ya geçtim.
Anladım. Tabi daha önce bahsettiğim gibi 5.05 ve 6.72 backportlarında daha büyük sorun olduğu en baştan beri bir sürü kullanıcı tarafından rapor edilmiştir. Kırma sırasında USB cihaz ihtiyacınız olmadığı için 6.72 backport dosyasının sorunlu olduğu aşikar. Yani bu oyunda Horizon Forbidden West oyununda dikkatli olunması gerekmektedir. Ama 9.00 sürümlerde bu tür sorunların çok daha nadir yaşandığını da belirtmek isterim ve 6.72 yarı stabil yani çok dengeli bir kırmaya sahip olmadığı için USB takma çıkarma olmaması harici hiçbir artısı olmadığını hatırlatırım.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Sony firması önümüzdeki yıldan itibaren artık Cd giriş yeri olan Ps5 ler den üretmeyecekmiş. Bunun sebebi ya masrafları düşürmek için yada Bd JB olayının önüne geçmek için yapmış olabilirler. Yani önümüzdeki yıl slim ve pro modellerinde cd girişi olmayacak şekilde üretecekmiş.

fıro

Yardımsever Üyemiz
7 Temmuz 2020
2,369
2,755
113
Selamlar @brkturna dün biliyorum son Updateni yaptın Spiderman oyununun 1.19 Updatesini emeklerine sağlık yalnız senin bu konuda en azından biz üyeleri kendi şahım adına paylaşımlarının devam etmeni rica ederim bu akşam bir update düştü bu oyunun yaması sitede var kena bridge of spirits 1.13 Updateli bu akşam cusa kodu 24853 v2.02 düştü acaba 1.13 uyumlu olan yamayı 2.02 uyumlu hale getirme imkânınız varmı ama yok ben bıraktım yapmam diyorsanız yine düşüncenize saygı duyarım sadece fikir danışmak istedim ama yalnız dediğim gibi paylaşımlarınıza devam ederseniz iyi olur site kaç haftadır çok sessiz ve sadece FIFA 23 endekslenilmiş Sanki

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Kapasite: 2 TB SSD
Versiyon: 5.05
Alım Yılı: 2020

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,551
12,279
113
Selamlar @brkturna dün biliyorum son Updateni yaptın Spiderman oyununun 1.19 Updatesini emeklerine sağlık yalnız senin bu konuda en azından biz üyeleri kendi şahım adına paylaşımlarının devam etmeni rica ederim bu akşam bir update düştü bu oyunun yaması sitede var kena bridge of spirits 1.13 Updateli bu akşam cusa kodu 24853 v2.02 düştü acaba 1.13 uyumlu olan yamayı 2.02 uyumlu hale getirme imkânınız varmı ama yok ben bıraktım yapmam diyorsanız yine düşüncenize saygı duyarım sadece fikir danışmak istedim ama yalnız dediğim gibi paylaşımlarınıza devam ederseniz iyi olur site kaç haftadır çok sessiz ve sadece FIFA 23 endekslenilmiş Sanki
DUR DUR PS5 KIRILMASI HAKKINDA BAZI GELİŞMELER VAR.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

Scofield

Yönetici
2 Haziran 2020
5,023
76,332
113
Türkçe yamaların artık pkg olarak paylaşılmasını istemiyorum. Program ile oluyorsa yapın, yapılmıyorsa da benim güncellememi bekleyin. Buradan veya özelden de istekte bulunmayın. Tüm forum üyelerine duyurulur.

Herkese iyi forumlar dilerim.

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,551
12,279
113
Türkçe yamaların artık pkg olarak paylaşılmasını istemiyorum. Program ile oluyorsa yapın, yapılmıyorsa da benim güncellememi bekleyin. Buradan veya özelden de istekte bulunmayın. Tüm forum üyelerine duyurulur.

Herkese iyi forumlar dilerim.
Ben artık uğraşmak istemiyorum zaten Scofield de gördüğüm kadarıyla bu şekilde çalışmalara karşı ve ben de malum açıkladığım sebeplerden dolayı yapmak istemiyorum ama merak etmeyin Scofield kendi yama programında yapacağı düzenlemeler ile bunu sağlayacaktır diye tahmin ediyorum.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

fıro

Yardımsever Üyemiz
7 Temmuz 2020
2,369
2,755
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ

jheller

Yardımsever Üyemiz
13 Ocak 2021
307
255
63
Baybarsturanın rehber videolarından çok kolay şekilde yapabilirsin...

PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 1116B
Kapasite: 850
Versiyon: 4.50
Alım Yılı: 06.06.2022

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,551
12,279
113
Bu Opoisso Fransa da yaşadığını beyan ettiği için ve doğal olarak bazı tweetlerini Fransızca dilinde attığı için onun Fransız olduğunu düşünüyordum ama biraz önceki tweet mesajlarından kafam biraz karıştı.

Şöyle ki;

Opoisso: önce ağlayan surat emojisi attı
Control Execute: sorun nedir diye sordu
Opoisso: İspanya 1 - Portekiz 0 skorunu verdi
Control Execute: Alışığım ben buna, kaybedeceğimizi zaten biliyordum diye cevaplamış.

Şimdi Cyber Portekizli olduğunu yazmıştı bunu biliyoruz zaten ve buradan anlaşılan Control Execute de Portekizli ve Opoisso Portekiz'in İspanya'ya yenilmesine çok üzüldüğü için bir ihtimal onunda Portekiz kökeni olabilir işte ana-baba dan biri Portekizli olabilir yada Fransa da yaşayan bir Portekizli de olabilir yada Fransız'dır da futbolda Portekiz'i tutuyor da olabilir. Bilemeyiz. Ama aralarındaki yazışma samimiyeti ve bu üçlünün arkadaş olduğu da biliniyor yani Opoisso'nun Portekizle de bir alakası var gibi bir izlenim yarattı bende.

ice_screenshot_20220928-000643.jpeg

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

fıro

Yardımsever Üyemiz
7 Temmuz 2020
2,369
2,755
113
Bu Opoisso Fransa da yaşadığını beyan ettiği için ve doğal olarak bazı tweetlerini Fransızca dilinde attığı için onun Fransız olduğunu düşünüyordum ama biraz önceki tweet mesajlarından kafam biraz karıştı.

Şöyle ki;

Opoisso: önce ağlayan surat emojisi attı
Control Execute: sorun nedir diye sordu
Opoisso: İspanya 1 - Portekiz 0 skorunu verdi
Control Execute: Alışığım ben buna, kaybedeceğimizi zaten biliyordum diye cevaplamış.

Şimdi Cyber Portekizli olduğunu yazmıştı bunu biliyoruz zaten ve buradan anlaşılan Control Execute de Portekizli ve Opoisso Portekiz'in İspanya'ya yenilmesine çok üzüldüğü için bir ihtimal onunda Portekiz kökeni olabilir işte ana-baba dan biri Portekizli olabilir yada Fransa da yaşayan bir Portekizli de olabilir yada Fransız'dır da futbolda Portekiz'i tutuyor da olabilir. Bilemeyiz. Ama aralarındaki yazışma samimiyeti ve bu üçlünün arkadaş olduğu da biliniyor yani Opoisso'nun Portekizle de bir alakası var gibi bir izlenim yarattı bende.
abinin Twitter sayfası profil resminden tanırım kulakları çınlasın :)

PS4 KONSOL BİLGİLERİ

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,551
12,279
113
Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

tuna1993

Yardımsever Üyemiz
17 Ekim 2020
133
62
28

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,551
12,279
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

tuna1993

Yardımsever Üyemiz
17 Ekim 2020
133
62
28

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,551
12,279
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım