SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 HACK HABER Geyik Muhabbeti Yapacaklar Buraya !!!

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
Değerli Dostlar 2018 de çıkan God Of War oyununu ilk çıktığında oynamış ve beğenmemiştim. God Of War 1.2.3 ile seri bitmişti yeni seri başlıyordu. Tabii doğal olarak beklentim hırslı öfkeli coşkulu Kratosu tekrar görmekdi ama onunda yaşlandığını bir çocuğa bakma sorumluluğunu göz ardı etmek istiyordum. Bugün tekrardan God Of War oyununu PC de bitirdim. Oyun ciddi anlamda başarılı hakkını iade etmem lazım. Gerçekten çok büyük bir iş başarmışlar. Gerçekten zaman insanı değiştiriyor. Gençliğimde oynadığım God of War oyunu güzel bir dönemde bitti. Aradan da uzun bir süre geçti. Doğal olarak ben de yaşlandım. Eski Hırs Heyecan Ruh da ne kadar gitmesini istemesek de kalmadı. Bu oyun onun için bu döneme uyan bir oyun olmuş. God of War in yeni oyununa haksızlık etmişim. Gerçekten başarılı olmuş. Bunu burda belirtmek istedim. Saygılarımla Esen kalın

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,937
113
Değerli Dostlar 2018 de çıkan God Of War oyununu ilk çıktığında oynamış ve beğenmemiştim. God Of War 1.2.3 ile seri bitmişti yeni seri başlıyordu. Tabii doğal olarak beklentim hırslı öfkeli coşkulu Kratosu tekrar görmekdi ama onunda yaşlandığını bir çocuğa bakma sorumluluğunu göz ardı etmek istiyordum. Bugün tekrardan God Of War oyununu PC de bitirdim. Oyun ciddi anlamda başarılı hakkını iade etmem lazım. Gerçekten çok büyük bir iş başarmışlar. Gerçekten zaman insanı değiştiriyor. Gençliğimde oynadığım God of War oyunu güzel bir dönemde bitti. Aradan da uzun bir süre geçti. Doğal olarak ben de yaşlandım. Eski Hırs Heyecan Ruh da ne kadar gitmesini istemesek de kalmadı. Bu oyun onun için bu döneme uyan bir oyun olmuş. God of War in yeni oyununa haksızlık etmişim. Gerçekten başarılı olmuş. Bunu burda belirtmek istedim. Saygılarımla Esen kalın
O zaman hakkını vererek bitirmek lazım oyunu yani Platinum Trophy kazanarak tabi PC de de kupa kazanılıyor mu bilemiyorum işte full %100 bitirerek oyunu şereflendirmek gerekir. Böyle yaptıysanız da tebrik ederim.

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,396
3,986
113
Ps4 pro’da verdiğim paraya biraz üzülüyorum, öyle bir fan sesi var ki cihazda kulak üstü kulaklığı bile aşıyor. Artık şu ps5 kırılsaydı da şu cihazı sahibinden’e yollasaydım

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7116B
Kapasite: 1 TB HDD
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 116A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 4.03
Alım Yılı: 2022

Scofield

Yönetici
✧ Admin ✧
2 Haziran 2020
4,799
75,036
113
Ps4 pro’da verdiğim paraya biraz üzülüyorum, öyle bir fan sesi var ki cihazda kulak üstü kulaklığı bile aşıyor. Artık şu ps5 kırılsaydı da şu cihazı sahibinden’e yollasaydım
Maalesef pro konsolları böyle, bazı videolar izledim de uçak motoru gibi ses çıkartıyor. Bu arada CUH kodu ne kardeşim? Ayrıca özel değilse kaça almıştın?

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Ps4 Pro tabi oyunları 4K çözünürlükte oynattığı için ona göre daha fazla güç sarf ediyor. Bundan dolayı bazı oyunlarda fan sesi çoşuyor. Bende fat kasa ps4 vardı. Sadece God of War 2018 ve Last of us 2 yi oynayınca fan sesi yükseliyordu. Onun dışında çok nadir ses çıkardığı oluyordu. Zaten daha çok yaz aylarında sesi yüksek geliyordu. Havalar çok sıcak olunca onunda etkisi oluyor.

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,396
3,986
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,937
113
7116b 6.72 benimki, 2300 liraya almıştım 2018’de :D
CUH-7216B serisi benimki Vatan Bilgisayar'dan almıştım ve God of War 2018 oyunu dahil ben aşırı ısınma yada çok ses duymadım.

Bir de CUH-7218B var piyasada aslında en son çıkan ama bu sürüm NTSC Asia sürümü ve kurulumda X ile değil O ile yapılıyor ama konsolu açınca tuş atamadan tuşlar değiştirilebiliyor. En sessizi bu diye yazmışlar nette ve piyasada şu an satılan bir model gibi gözüküyor.

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
7116b 6.72 benimki, 2300 liraya almıştım 2018’de :D
Aslında bende 2018 in ocak ayında ps4 fat kasa almadan önce ps4 pro almayı düşünmüştüm. Hatta o zamanlar özel bir indirimdeydi 1800 TL ye satılıyordu. Fakat ilk kırılan yazılım 4,05 olduğundan o sıralarda piyasada satılan ps4 slim ve pro ların fabrika çıkışlı yazılımları 4,55 ti bence o yüzden 1100 TL ye ps4 mat siyah sıfır fat kasa almıştım. Yazılımı 3,15 çıkmıştı. Ama aradan 4 ay geçtikten sonra 5,05 yazılımı da kırılmıştı. Hatta 1800 TL Pro modeli almadığım için hafiften pişmanlık duymuştum. Yani konsolu alıp 4 ay güncellemeden bekleseymişim zaten pro modeli de kırılacakmış.
CUH-7216B serisi benimki Vatan Bilgisayar'dan almıştım ve God of War 2018 oyunu dahil ben aşırı ısınma yada çok ses duymadım.

Bir de CUH-7218B var piyasada aslında en son çıkan ama bu sürüm NTSC Asia sürümü ve kurulumda X ile değil O ile yapılıyor ama konsolu açınca tuş atamadan tuşlar değiştirilebiliyor. En sessizi bu diye yazmışlar nette ve piyasada şu an satılan bir model gibi gözüküyor.
Pro kasalarında kendi içlerinde değişik modelleri var. Mesela ilk çıkan Pro kasaların güç kablosu pc kasasına taktığımız tipte fakat 2019 ve 2020 yıllarında satılan Pro kasaların güç kablosu normal teyp kablosu gibi tabi tek fark bu değildir. Mutlaka daha az güç tüketimi ve stabil çalışma olayı da vardır.

SEROCAN65x

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
3 Ocak 2022
99
36
18
Benimde cuh 7116b ama çok sesi yok bende tabi periyodik olarak temizliğini yaparım ama tabi içi açılmamış 4 yıllık cihaz yani ister istemez ses sorunu oluyor diye düşünüyorum ☺

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Benimde cuh 7116b ama çok sesi yok bende tabi periyodik olarak temizliğini yaparım ama tabi içi açılmamış 4 yıllık cihaz yani ister istemez ses sorunu oluyor diye düşünüyorum ☺
Düzenli olarak tozunu alırsanız cihaz fazla ses çıkarmaz. Ben Ps5 kırılacak diye Ps4 ü satıp Ps5 e geçtim. Yoksa Ps4 en az 2 yıl daha rahat götürürdü. Ps5 in şimdilik tek artısı sessiz çalışması ve 60 fps olayı var. Onun dışında Pro model Ps4 te hala çok iyi bir cihaz.

SEROCAN65x

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
3 Ocak 2022
99
36
18
Düzenli olarak tozunu alırsanız cihaz fazla ses çıkarmaz. Ben Ps5 kırılacak diye Ps4 ü satıp Ps5 e geçtim. Yoksa Ps4 en az 2 yıl daha rahat götürürdü. Ps5 in şimdilik tek artısı sessiz çalışması ve 60 fps olayı var. Onun dışında Pro model Ps4 te hala çok iyi bir cihaz.
Aynen katılıyorum size

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,396
3,986
113
valla beyler ben bakım yaptım mı ciddi anlamda deli gibi bakım yapıyorum, cihazı pişmaniye gibi dağıtıyorum :D sonra toplamak zahmetli oluyor o yüzden biraz tembellik yaptım. Ama gelecek aya bir kyronaut düşünüyorum içine. Ek olarak bu sessiz sesli fan muhabbetleri var sessiz fandan bulabileceğimiz bir yer var mı bir tanıdık eş dost site?

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,396
3,986
113
Yıllık 460 lira çok iyi fiyat, ps5’i güncelleyesim geldi
B649F6F6-8CD4-4F11-A527-05D0CD721697.png

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93

nemesisdurden

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
14 Ocak 2021
63
60
18

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
psn kardesligi de olursa daha da guzel olur. jailbreak kovalamaya gerek kalmaz hem de online oynayabiliriz. bir oyun fiyatina bile degil neredeyse.
Zaten Sony de gamepass sisteminin birebir aynısını uygularsa hackerlar Ps5 i kırma ile kafa yormayabilirler. Bu 460 TL lik pakette normal psn plus koleksiyonuna ilave olarak fazladan 10 tane daha kaliteli oyun eklerlerse o zaman değer. Yıllık 460 TL göze fazla batmaz. Aylığa göre hesapladığımızda 39 TL ye denk geliyor. Znullptr de sanırım Ps5 tarafında 3,20 yazılımını kıracakmış. Yani 4,03 kırılmayabilir. Bende 4,02 yazılımındayım eğer eylül ayına kadar kırılmazsa direk bu sisteme geçerim.

kendineateist

Kullanıcı
25 Ocak 2022
37
9
8
Yeni sistemin fiyatları gerçekten güzel olmuş. Kütüphane de güzel olursa, kardeşlikle en üst paketi alınca pek koymaz. Kırık konsolların türkçe yama tarafı daha cazibeli, diğer tarafta da online oynama ve sürüm beklememe şansı var. Bakalım bir seçim yapacağız Haziran gelince.

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
Aslında bu durum kırılma bekleyen PS5 sahipleri arkadaşlar için kırılma bekleyişini zorlaştırabilir.

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Aslında bu durum kırılma bekleyen PS5 sahipleri arkadaşlar için kırılma bekleyişini zorlaştırabilir.
Bu arada Media Markt şuan kendi sitesinde Ps5 in diskli modelini 14999 TL ye satıyor. Bundan sonra artık stok sorunu olmaz adamlar zaten yüksek fiyattan satışa çıkardı. Sony daha önce artistlik yapıp zam yapmadık diyordu. O yüzden stok bulmak imkansızlaşıyordu. Şimdi bu fiyatlara kimse talep etmeyeceğinden çok fazla stok sorunu da olmaz. Üstelik şuan alacağımız konsollar da yazılımı 4,50 flandır.

Son düzenleme:

Beatific3

Kullanıcı
13 Haziran 2021
27
7
3
Bu arada Media Markt şuan kendi sitesinde Ps5 in diskli modelini 14999 TL ye satıyor. Bundan sonra artık stok sorunu olmaz adamlar zaten yüksek fiyattan satışa çıkardı. Sony daha önce artistlik yapıp zam yapmadık diyordu. O yüzden stok bulmak imkansızlaşıyordu. Şimdi bu fiyatlara kimse talep etmeyeceğinden çok fazla stok sorunu da olmaz. Üstelik şuan alacağımız konsollar da yazılımı 4,50 flandır.

Selamlar,Arçelik ve beko'da 12bin tl den satışta. Bazen stok geliyor takip ederseniz çok daha uyguna alabilirsiniz,sadece arkadaşları bilgilendirmek istedim bundan 1-2 yıl sonra piyasa bu cihazlara doyduğunda 9-10bin tl bandında alabileceğiz bence.

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Selamlar,Arçelik ve beko'da 12bin tl den satışta. Bazen stok geliyor takip ederseniz çok daha uyguna alabilirsiniz,sadece arkadaşları bilgilendirmek istedim bundan 1-2 yıl sonra piyasa bu cihazlara doyduğunda 9-10bin tl bandında alabileceğiz bence.
Media markt sözde bundle yapmış. Ps5 + ikinci joystick + Horizon Forbidden West flan veriyor. Ama oyunun ve ikinci joystick in parasını alıyor. Ben bundan 3 ay önce 9999 TL den aldım. Şuan 4.02 yazılımdayım konsolun 4.03 yazılımının kırılmasını bekliyorum.

Shanks0

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
23 Kasım 2020
99
18
8

Shanks0

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
23 Kasım 2020
99
18
8
Ps4 slim var bende yalnız çok ses çıkartıyor. Oyunların sesini baskılıyor bunun için ne yapmam gerekir? İçini açıp temizleyin diyorlar ama termal macun yok. Bir de sanırım özel tornavida gerekiyormuş. Sadece kapağı kaldırıp süpürge tutmuştum ama pek bir işe yaramadı

Son düzenleme:

Beatific3

Kullanıcı
13 Haziran 2021
27
7
3
Media markt sözde bundle yapmış. Ps5 + ikinci joystick + Horizon Forbidden West flan veriyor. Ama oyunun ve ikinci joystick in parasını alıyor. Ben bundan 3 ay önce 9999 TL den aldım. Şuan 4.02 yazılımdayım konsolun 4.03 yazılımının kırılmasını bekliyorum.
Bence de sözde bundle. Ki bundan 4-5 gün önce amazonda dualsense 800tl idi dolap üzerindende forbidden west alınabilir. En iyisi en boş kutuyu alıp geri kalanı keyfi almak.(ben ps4 kullanıcısıyım slim ps5 çıkana kadar almayı düşünmüyorum.)
Ps4 slim var bende yalnız çok ses çıkartıyor. Oyunların sesini bakılıyor bunun için ne yapmam gerekir? İçini açıp temizleyin diyorlar ama termal macun yok. Bir de sanırım özel tornavida gerekiyormuş. Sadece kapağı kaldırıp süpürge tutmuştum ama pek bir işe yaramadı
Selam, konsolun ısınmıyorsa termal macun yenilemesi yapmana gerek yok önemli olan fanın içindeki tozu temizlemen,ısınıyorsa macun gerekir tabi.

Shanks0

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
23 Kasım 2020
99
18
8
Bence de sözde bundle. Ki bundan 4-5 gün önce amazonda dualsense 800tl idi dolap üzerindende forbidden west alınabilir. En iyisi en boş kutuyu alıp geri kalanı keyfi almak.(ben ps4 kullanıcısıyım slim ps5 çıkana kadar almayı düşünmüyorum.)

Selam, konsolun ısınmıyorsa termal macun yenilemesi yapmana gerek yok önemli olan fanın içindeki tozu temizlemen,ısınıyorsa macun gerekir tabi.
Selam açınca macun zarar görmüyor mu peki

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,937
113
Yeni Playstation Plus konusundaki bilgileri güncelledim ve ek bilgiler verdim. Merak edenler bakabilir.
Mevcut fiyatları da aşağı yukarı önceden tahminen yazmıştım ve yakın tahminde bulunmuşum yani beklediğim gibi.
Bizde Normal Plus(Essential) ve Extra var ama yanında Premium olmayacak onun yerine Deluxe paket olacak yani bizdeki Deluxe pakette PS3 oyunları olmayacak ve ekstradan Premium pakete dahil olan 340 ek oyun seçeneği olmayacak ama bizdeki Deluxe pakette de önceki paketten gelen 400 oyun dahil olacak tabi. Neyse detaylar konumda yazmaktadır. Bilginize.

ReaLioN

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Ocak 2021
107
90
28
Kırık ve Türkçe yama dolu bir konsolu hiçbir şekilde online gamepass olana tercih etmem. Sırf online diye cazip gelmiyor bana açıkçası

Beatific3

Kullanıcı
13 Haziran 2021
27
7
3

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,396
3,986
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

HsnA

Kullanıcı
3 Aralık 2020
139
62
28
Arkadaşlar benim telefonumda 128 GB hafıza kartı var fakat ben pkg oyunlari torrentle indiremiyorum. İndirme başlıyor sonra 0 kb olarak kalıyor bunun sebebi ne olabilir ?

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım