SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 HACK HABER Geyik Muhabbeti Yapacaklar Buraya !!!

saiyanemre

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Eylül 2020
298
260
63

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
yani volt yeterliliği veya donanım yeterliliği sanırım
Birde ekran kartı alacaksan en azından rtx 2060 modellere bakabilirsin. rtx 2060 çoğu oyunda seni memnun edebilir. Birde şu var pc deki oyunda 30 fps ile konsoldaki oyunda aldığın 30 fps arasında da çok fark var. Konsol optimize edilmiştir o oyunu rahatça oynama imkan sunar ama pc de işler farklı fps düşmeleri olur takılmalar olur onun için iyi bir ekran kartı lazım. 1050 ti ile çoğu oyunda en düşük ayarda oynarsın. 1050 ti yi kesinlikle tavsiye etmiyorum.

saiyanemre

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Eylül 2020
298
260
63

saiyanemre

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Eylül 2020
298
260
63
Birde ekran kartı alacaksan en azından rtx 2060 modellere bakabilirsin. rtx 2060 çoğu oyunda seni memnun edebilir. Birde şu var pc deki oyunda 30 fps ile konsoldaki oyunda aldığın 30 fps arasında da çok fark var. Konsol optimize edilmiştir o oyunu rahatça oynama imkan sunar ama pc de işler farklı fps düşmeleri olur takılmalar olur onun için iyi bir ekran kartı lazım. 1050 ti ile çoğu oyunda en düşük ayarda oynarsın. 1050 ti yi kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Rtx 2060 nin fiyatı ailemi sömürecek gibi görünüyor :D 1050 ti hakkındaki tavsiyeniz için teşekkür ederim :)

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63

saiyanemre

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Eylül 2020
298
260
63
Yeterli Dostum. İlerde Rami yükseltip 16 gb yaparsın. Daha iyi olur. Ekran kartında bari 8 gb bellekli olanı Rx 580 iş görür. O da pahalı diyorsan Rx 570 8 gb temiz bulursan onu al dostum.
Hocam sahibinden almayı düşünüyorum siz ne dersiniz ? uygun fiyatlara rx 580 buldum. 1.000-1200 tl arası değişiyor. acaba ne kadar güvenilir temiz kutulu falan diyorlar

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
Hocam sahibinden almayı düşünüyorum siz ne dersiniz ? uygun fiyatlara rx 580 buldum. 1.000-1200 tl arası değişiyor. acaba ne kadar güvenilir temiz kutulu falan diyorlar
Sahibinden de alacaksan elden almanı tavsiye ederim. Bu aralar sahibinden de dolandırıcılar aşırı artış da ; Mining yapılan cihaz kesinlikle olmasın Sapphire markası kesinlikle tavsiye etmem.Kesinlikle 8 GB modeli olsun.

saiyanemre

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Eylül 2020
298
260
63

saiyanemre

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Eylül 2020
298
260
63

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
Marka olarak neler tavsiye edersiniz mesela ?
Pc de deneyimlediğim en iyi marka Asus. Cidden değerli bir firma. Teknik destek konusunda da çok iyiler. Garantili diye gidip Sapphire ürün alınmaz. Daha önce deneyimledim garantisi hiçbir işe yaramıyor. Zaten adını anmak istemediğim bir teknik servis bakıyor Msı ye de o servis bakıyor ve kesinlikle ilgilenmiyorlar. Dostum elektronik ürünler pahalı ; aldın mı arkasında duracak servis istersin. Gözün arkada kalmasın istersin , ama yazdığım firmaların teknik servisi cidden kötü ben deneyimledim. Uğraştım ama nafile ondan sonra Asus aldım daha fazla ücret verdim ama değdi. Bundan sonra da pahalı olsa da asus dan şaşmam. 3 kuruş ucuz diye gidip teknik servisi sorunlu markadan ürün almam. Msı deneyimlemedim ama Sapphire'nin teknik servisi bu markaya da baktığı için Msı de hayatta almam. Belki diyebilirsin teknik servise ihtiyacım olmayacak ama teknoloji şans işi olmadık bir zamanda sorun olursa teknik servisinden ümit bekleme. Birde 3 fanlı model bulabilirsen 3 fanlı modellerden alabilirsin. Asus dan şaşma rahat edersin.

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,396
3,986
113
Dün şu ikisini 60 liraya aldım, 7-8 km yol gittim ama sanırım değdi
D1DD0BA1-772C-4162-9E54-69EB1948F7D7.jpeg

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7116B
Kapasite: 1 TB HDD
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 116A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 4.03
Alım Yılı: 2022

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,396
3,986
113
Değerli Dostum hayırlı olsun. Kutulu oyunları seviyor musunuz?
Tabiki hocam, kutulu oyunları her zaman sevmişimdir. Bir koleksiyonum olsun diye hep istedim ama maalesef benim koleksiyon yapacak zamanlarımla ülke ekonomisi çok ters zamanlara denk geldi.

Kutulu oyun her zaman iyidir, yarının ne getireceğini bilemeyiz hocam bakarsın birşey olur steam Türkiyeye kapanır psn çekilir vs vs ama kutulu oyunlar hep bizim. şifre yok hesap yok birşey yok benden sonra gelenler bile oynayabilirler.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,396
3,986
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

saiyanemre

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Eylül 2020
298
260
63
Hocalarım, veri tabanını yeniden oluşturma işleminden sonra ana menüde kaybolan oyunları geri getirmek için @baybarsturan hocamın rehberiyle restore işlemini 2-3 kez yaptım ama oyunlar geri gelmedi. Kullandığım flash disk usb 2.0 idi belki ondan kaynaklanıyordur usb 3.0 deneyebilirim. Onun dışında başka yapabileceğim bir şey var mıdır ? Teşekkürler

saiyanemre

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Eylül 2020
298
260
63

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
Hocam bu XFX ve TUF markaları sizce nasıl(Radeon için)
Değerli Dostum Asus Tuf ben kullanıyorum. Asus Rog serisinden sonra en kaliteli ürün. Tuf maşallah cidden çok iyi. Xfx, Palit, ınno3d gibi adı sanı uluslararası piyasada çok aşırı belli olmayan kartlardan uzak durmak fayda sağlar. Haklısın Asusa, Gigabyte göre ucuzlar ama aması var dostum. Ekran kartı bir kere para ver 3 yıl idare etsin.

saiyanemre

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Eylül 2020
298
260
63
Değerli Dostum Asus Tuf ben kullanıyorum. Asus Rog serisinden sonra en kaliteli ürün. Tuf maşallah cidden çok iyi. Xfx, Palit, ınno3d gibi adı sanı uluslararası piyasada çok aşırı belli olmayan kartlardan uzak durmak fayda sağlar. Haklısın Asusa, Gigabyte göre ucuzlar ama aması var dostum. Ekran kartı bir kere para ver 3 yıl idare etsin.
Değerli bilgileriniz için teşekkürler :)

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,396
3,986
113
Hocam bu XFX ve TUF markaları sizce nasıl(Radeon için)
Hocam bizim arkadaş tuf markasının fx505gd laptopunu kullanıyor, acayip şikayetçiydi cihazdan. Oyun oynadığı yerde nvidia kart deaktif oluyordu bir yerden sonra garantiye gönderdiği halde bir verim alamadı maalesef.

Ekran kartı birimini bilmiyorum ama laptop konusunda sanırım biraz arada kalmış bir marka rog ile normal asus arasında.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
Arkadaşlar bu aralar Sahibinden de Dolandırıcılar artmış o gün denk geldim AMD Ryzen 5600x işlemci satıyor. 2.750 lira fiyat koymuş. 2.000 olur mu dedim. Dedi nerde yaşıyorsun. İstanbul dedim. Bende şu anda Muğladayım 500 lira kapora gönder göndereyim dedi. Dedim neden ucuz dedi belçika vatandaşıyım ucuza geldi vs. Şüphelendim 3k lık ürün için 500 lira kapora kabul ediyor. Dedim bu dolandırıcı . Farklı bir hesap dan dedim müsaitseniz elden 2.750 ye alabilirim dedim. Dedi ben Ankaradayım :unsure:. Tabi ben Sahibindene dolandırıcı olduğunu belirttim. İşte gördüğünüz üzere bu tarz kapora dolandırıcıları iyice arttı. Siz değerli üyelerimize anlattım ki şu dönemde ikinci el ürün alacaksanız bulunduğunuz şehirden deneyerek alın. Kapora göndermeyin bu devirde Kardan Adamı çalıyorlar. Fırsat vermemeliyiz.

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,396
3,986
113
Arkadaşlar bu aralar Sahibinden de Dolandırıcılar artmış o gün denk geldim AMD Ryzen 5600x işlemci satıyor. 2.750 lira fiyat koymuş. 2.000 olur mu dedim. Dedi nerde yaşıyorsun. İstanbul dedim. Bende şu anda Muğladayım 500 lira kapora gönder göndereyim dedi. Dedim neden ucuz dedi belçika vatandaşıyım ucuza geldi vs. Şüphelendim 3k lık ürün için 500 lira kapora kabul ediyor. Dedim bu dolandırıcı . Farklı bir hesap dan dedim müsaitseniz elden 2.750 ye alabilirim dedim. Dedi ben Ankaradayım :unsure:. Tabi ben Sahibindene dolandırıcı olduğunu belirttim. İşte gördüğünüz üzere bu tarz kapora dolandırıcıları iyice arttı. Siz değerli üyelerimize anlattım ki şu dönemde ikinci el ürün alacaksanız bulunduğunuz şehirden deneyerek alın. Kapora göndermeyin bu devirde Kardan Adamı çalıyorlar. Fırsat vermemeliyiz.
Valla onu da gördüm hocam, ciddi ciddi kardan adamı çaldılar :D :D

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

NORMLAYF58

Kullanıcı
22 Temmuz 2020
91
405
53
Denemek de yeterli değil ya ekran kartları için dış görünüşüne iyi bakmak lazım ciddi anlamda. Kartın ne kadar yorulduğu vs. testten anlarsın da daha büyük bi problemi oluyor genelde ekran kartlarının. Anlamıyorsanız pek ikinci el ekran kartı almayın. İkinci eldekilerin çoğunluğu reballing problemli oluyor. Isı işlem uygulayıp sorunsuz diye satıyorlar. Şahsen ben eski ekran kartımı çakmakla tamir ettim reballing problemi olmasına rağmen. 2-3 ay sonra sorun çıkarıyolar genelde, benimki şansa 5. Ayı devirdi o ayrı :D Isıl işlem görmüş ekran kartlarının stickerleri vs. sararmış oluyor dikkat edin alırken.

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
Denemek de yeterli değil ya ekran kartları için dış görünüşüne iyi bakmak lazım ciddi anlamda. Kartın ne kadar yorulduğu vs. testten anlarsın da daha büyük bi problemi oluyor genelde ekran kartlarının. Anlamıyorsanız pek ikinci el ekran kartı almayın. İkinci eldekilerin çoğunluğu reballing problemli oluyor. Isı işlem uygulayıp sorunsuz diye satıyorlar. Şahsen ben eski ekran kartımı çakmakla tamir ettim reballing problemi olmasına rağmen. 2-3 ay sonra sorun çıkarıyolar genelde, benimki şansa 5. Ayı devirdi o ayrı :D Isıl işlem görmüş ekran kartlarının stickerleri vs. sararmış oluyor dikkat edin alırken.
Reballing işlemi cidden çok kötü. Ps3 fat kasa vardı. Uçak gibi ses çıkarıyordu Reballing yapırmak zorunda kalmıştım. İşlemciyi ısı vererek düzeltiyorlar artık ne kadar gideceği şansa kalmış

18 Aralık 2020
207
52
28
Valla cok haklısınız bende ps4 almadan önce sürekli get açmalarını istiyordum acmiyorlardı en sonunda kuzen istanbula gidince bi dükkandan deneyerek almasını istedim dükkanda 1 saat kadar oyun oynayip cihaza bakip öyle aldı cidden çok sıkıntılı 2. El işi

18 Aralık 2020
207
52
28
Arkadaşlar bu arada kuzenle oynamalık korku oyunu arıyorum p.t. , resident evil 2, ve layers of fear'ı bitirdik re2 pek hoşuma gitmedi sürelki anahtar peşinde kosup aynı yerlerden geçtiğimiz icin lof tarzı envanter vs aramadigimiz linear korku oyunu bildiğiniz varmı ?

TheDarkkDogan

Kullanıcı
16 Aralık 2020
105
133
43

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,396
3,986
113
Şu sıralar sanal para birimleri yükselmiş sanırım bu yüzden alacağınız ikinci el cihazlara çok daha fazla dikkat edin

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

saiyanemre

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Eylül 2020
298
260
63

NORMLAYF58

Kullanıcı
22 Temmuz 2020
91
405
53
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım