Değerli Arkadaşlar ilk oyun çok uzundu ve aşırı tekrar eden yan görevler vardı. Birde ilk oyun olduğu için miles morales kadar stabil değildi. Miles morales de ise tüm mekanikler oturtulmuş süper bir deneyim sunuyor. Bu söylediklerim grafik anlamında değil oynanış anlamında. Farkı hissedebiliyorum. Stabilizasyon cidden çok önemli bir konu.
@ardaerdurak111 oyun süresi tam kararında. İlk oyunu oynarken cidden tekrarlardan challengelardan yan görevlerden darlandım. Bitmesini iple çekiyordum. Konusuda bilindik bitmesini iple çekiyordum. İkinci oyun ise farklı bir konu ve farklı özellikler ile muhteşem bir deneyimdi.
@saiyanemre dostum oyun grafik olarak hemen hemen aynı ama cidden ikinci oyunda odaklanma ve üstüne düşülen ayrıntılar cidden farklı bir hava katmış. Yapımcılar hazır olan sistemi daha iyi optimize edip mükemmel hale getirmişler. Uzerine ekleme ile cidden şahane bir oyun deneyimi sundu. Arkadaşlar bu nedenle acaba god of war ragnorak cidden süper olur mu? Sonucta hazır sistem onda da var. Üzerine ekleyerek muhteşem olur mu? Cidden merak ediyorum. Sizin bu konuda düşünceleriniz nelerdir?