teawondo
Kullanıcı
- 30 Aralık 2021
- 45
- 3
- 8

thanks pro !
bir fikrim yok abi oyunu daha indiremedim kiKaç ile indiriyon son ucuna gelmişdin
Bir şey soracam zippy de hem 9.50 update hem de fix updateler var ya ben 9.50 sildim kullanmayacam çünkü diğer dosyalar rardan çıkarken sorun olmaz dimi
Sorun olmaz doğru olanı yapmışsın. isminde 9.50 geçen dosyayı kimse indirmesin boşunaKaç ile indiriyon son ucuna gelmişdin
Bir şey soracam zippy de hem 9.50 update hem de fix updateler var ya ben 9.50 sildim kullanmayacam çünkü diğer dosyalar rardan çıkarken sorun olmaz dimi
Ben indirmiştim ama neyse ki oyunu bile çıkaramadığımdan çok dert değil rarlarda sorun var bendeSorun olmaz doğru olanı yapmışsın. isminde 9.50 geçen dosyayı kimse indirmesin boşuna
Kırıldı ve yayınlamıyorlar bence gece yazmıştım. Sabah tekrar ettim arada kayboluyor mesajlar.arkadaşlar aynen 9.00 sürümde diğer linkte bütün siteler öyle yapmış 9.50 kırılmış demek buda ..
Nasıl bir sorun var?Ben indirmiştim ama neyse ki oyunu bile çıkaramadığımdan çok dert değil rarlarda sorun var bende![]()
linke tekrar bakıcam eğer yine yavaş olursa farklı kaynaktan indireceğim artık yapacak birşey yokGece çok iyiydi 7 mb sn ye kadar çıkmıştı sabah 7 gibi bir düştü 200 kb olarak indiriyordu. Sen ne yapıcaksın şimdi cusa 34390 zippyshare den mi indiriceksin
Bu oyun lanetli boşuna indiriyoruz bencelinke tekrar bakıcam eğer yine yavaş olursa farklı kaynaktan indireceğim artık yapacak birşey yok
yani artık ne heves kaldı ne başka birşey canım sıkıldı iyiceBu oyun lanetli boşuna indiriyoruz bence![]()
Aynı şekil benimde öyle hiç almadığım saçma sapan hatalar alıyorumyani artık ne heves kaldı ne başka birşey canım sıkıldı iyice
TŞKArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
Ek olarak, konu başına da eklediğim monitör destek konusunda, desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.
![]()
Yapmadığını belirtmedim. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla durumu biraz. Dün akşamdan 12 den itibaren 25 sayfa teşekür var ama destek konusunda 10 kişi var yok. Ayrıca maneviyat her zaman önemlidir ama maddiyatda çok önemlidir. Site giderleri bilndigi gibi maddiyat ile karşılanıyorRahat ol sen kardeşim. İmkan buldukça yapıyorum desteğimi. Konu her zaman maddiyat değildir. Bazen maneviyatta önemlidir değil mi?![]()
Bu arada ben de ilk indirmeye başlayınca bütün hızı kullanıyordu noluyorsa bi süre sonra oluyolinke tekrar bakıcam eğer yine yavaş olursa farklı kaynaktan indireceğim artık yapacak birşey yok
Yolun açık olsunBana şimdiden iyi şanlar 10 saat bekleme zamanı![]()
Çünkü 1fic'i 2 saat uğraştım indirme ekranına bile gelemedim hep sorun çıkardıGençler neden part part uğraşıyorsunuz VPN ile tek seferde indirin 2 dosyayıda uğraşmayın
kanka biraz bekliyeceksin sonra indireceksin sayfa bekletiyor bende bi sıkıntı çıkmadı gece bıraktım sabah inmişÇünkü 1fic'i 2 saat uğraştım indirme ekranına bile gelemedim hep sorun çıkardı
Benim de oyun inmiş update'in sonları ama ancak 5 gibi deniyecem slim 5.05 de nasıl çalıştığını yazarımşuan ana oyunu flaşa atıyorum kurup update indikten sonra size haber edicem arkadaşlar çalışma mevzusunu.
olay partlar değildiki aşırı yavaş iniyordu farklı kaynaktan indirmeye başladımkanka vpn ile indirsene chrome üzerinden ben öyle yaptım
US sürümü ama sıkıntı yok indirebilirsin TR var.Şimdide 2 tane partı görmedi farklı kaynaktan indiriyorum CUSA34384 olan
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK