SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 SAVE İSTEK Gta 5 Save Dosyası Hakkında

Dragon Eyes

Kullanıcı
25 Aralık 2020
9
0
1
Herkese iyi forumlar

Merhaba arkadaşlar..Öncelikle birkaç ingiliz sitesinde turlarken Gta 5 in ps4 save dosyalarına rastladım,rar halinde 100 % bitirilmiş save dosyaları mevcut ve indirilebiliniyor..Lakin bazı Türk forumlarında gözlemlediğim kadarı ile ps4 e save dosyası atılamıyormuş diyor insanlar..Mesela Gta 5 in save dosyasını atınca (Bu kayıtlı veriler başka bir kişiye aittir,kullanamazsınız) şeklinde uyarı çıkıyormuş..Bu söylenenler doğrumudur..ps3 te rahatça istediğimiz save dosyalarını cihaza atabiliyorduk,yani ps4 te hiç save kullanamayacakmıyız...Merak ettiğim,eğer ki böyle bir sorun varsa yabancılar neden bazı forumlarda bu save dosyalarını paylaşmışlar..Acaba bizim bilmediğimiz birşeylermi var..Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim!

maciras

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
679
1,464
93

Konuyu dikkatlice okuyup uygulama işlemlerini acele etmeden adım adım yaparsan save sorununu çözmüş olacaksın. Başarılar :)

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Pro
CUH Kodu:
Kapasite: 1 TB
Versiyon: 5.05
Alım Yılı: 28.06.2019
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Slim - Dijital
CFI Kodu:
Kapasite: 1 TB
Versiyon: Güncel
Alım Yılı: 22.03.2024

Dragon Eyes

Kullanıcı
25 Aralık 2020
9
0
1

Konuyu dikkatlice okuyup uygulama işlemlerini acele etmeden adım adım yaparsan save sorununu çözmüş olacaksın. Başarılar :)
Öncelikle cevap için teşekkür ederim..Bu arada belirtmeyi unutmuşum benim cihaz 6.72 versiyonlu..Sanırım sunduğunuz konudaki işlemler 6.72 versiyonlar için geçerli değilmiş...Ps3 te bu save olayı çok basitti,istediğimiz oyuna istediğimiz save dopsyasını hemen yapabiliyorduk..Neden ps 4 te bu kadar zor onuda anlamış değilim.

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
Öncelikle cevap için teşekkür ederim..Bu arada belirtmeyi unutmuşum benim cihaz 6.72 versiyonlu..Sanırım sunduğunuz konudaki işlemler 6.72 versiyonlar için geçerli değilmiş...Ps3 te bu save olayı çok basitti,istediğimiz oyuna istediğimiz save dopsyasını hemen yapabiliyorduk..Neden ps 4 te bu kadar zor onuda anlamış değilim.
Geçerli denedim çalışıyor, ilk save noktasına gelip yatakta save alırsan çıkacaktır, @baybarsturan hocam videosunu çekmiş gta 5’in aynı anda izle yaparsın.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7116B
Kapasite: 1 TB HDD
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 116A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 4.03
Alım Yılı: 2022

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
EĞER SAVE DOSYASI VE ANLATIMI ARIYORSANIZ KONUYA GİDİN

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7116B
Kapasite: 1 TB HDD
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 116A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 4.03
Alım Yılı: 2022
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım