SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 ÇÖZÜM Harici Hard Diski hem ps4 e hem pc de kullanamama

teo

Kullanıcı
23 Eylül 2023
30
1
8
Merhabalar, ps4 için yeni bir kullanıcıyım. Oyunu siteden indirip, hard diskime atıp, ps4 e kurdum, daha sonradan beğendiğim başka bir oyunu görüp, indirdim. Ama bu sefer de ps4 e taktığım hard diskimi pc ye takınca, hard disk görünmedi. Hem pc de hem ps4 için hard diskimi kullanamaz mıyım? Bir de ps4 te yeni olduğumda, bu kurduğumuz oyunlar ps4 e mi yoksa hard diske mi kuruluyor?

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model:
CUH Kodu:
Kapasite:
Versiyon: 9.00
Alım Yılı:

OqDaYy

Kullanıcı
28 Ocak 2022
85
34
18
Hdd yi Xfat Formatinda Biçimlendirirsen Hem Pc Hemde Konsolda Kullanabilirsin. Benimde Ssd Var Bunca Zaman Surekli Oyunlari Ona Yukleyip Pkg Olarak Ps4 Yukluyorum. Farkli Bie Usb Portuna Takip Dene Olmadi Usb Suruculerini Kaldirip Tekrar Yukle. Hdd Kablosundan da Olabilir Cikarip Tak.

PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Slim CD
CFI Kodu: CFI-2016 A01Y
Kapasite: 1 TB
Versiyon: 23.02-08.20.00.06
Alım Yılı: 13.01.2024

teo

Kullanıcı
23 Eylül 2023
30
1
8
tamamdır, teşekkürler

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model:
CUH Kodu:
Kapasite:
Versiyon: 9.00
Alım Yılı:
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım