Aynen öyle yapacağım bende biraz daha bekleyim bakalımSabret 1-2 gün daha kıyma 6.72 ye![]()

Model: FAT
CUH Kodu: 1216
Kapasite: 2 TB
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2018
CUH Kodu: 1216
Kapasite: 2 TB
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2018
Aynen öyle yapacağım bende biraz daha bekleyim bakalımSabret 1-2 gün daha kıyma 6.72 ye![]()
Yok, şimdilik oğlandaki hariç bendeki son durum 1 Slim - 5.05 + 1 Pro 9.00 + 1 Slim 9.60 orijinal olarak devam ediyorum.abi senin 2 adet PS4 PRO MAX ULTRA'n vardı yanlış hatırlamıyorsamikisini de güncelledin mi
![]()
Bizler daha eski yıllarda bu tip olayları yaşadık gördük 6.72 geçin derlerdi ve cogu geçti 6.72 @fıro bilir ve biz inatla 5.05de kaldık sonra 5.05lerede fixler gelmeye başladı acele edenler geçti ve pişman olanlar oldu oyuzden sabret yasinO zaman biraz bekleyip görelim olmazsa 9.00 yolu görünür
9.00 sürümlerde paylaşılan dosyalarda sorun olmadığı belirtildi çünkü içindeki dosyalar çok değiştirilmemiş oluyor. 5.05 de durum çok farklı ve 6.72 de daha az farklı oluyor.Kapanma sadece 9 altındaki versiyonlarda oluyor diye biliyorum. Ben de EU sürmünü indirdim. Sonra USA sürümünü indirecekken @baybarsturan hocamın EU için olan update dosyasını indirdim. Bakalım henüz kuramadım ama sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum.
Teşekkür ederim dila hocam biraz daha bekleyelim bende o yüzden hemen geçmek istemedimBizler daha eski yıllarda bu tip olayları yaşadık gördük 6.72 geçin derlerdi ve cogu geçti 6.72 @fıro bilir ve biz inatla 5.05de kaldık sonra 5.05lerede fixler gelmeye başladı acele edenler geçti ve pişman olanlar oldu oyuzden sabret yasin
Evet 1.17 ama sadece 9.00 lar için ve bunu Opoisso yapmadı. Cyber'ın USA sürümündeki v1.17 alınıp dönüştürülerek opissonun v1.17 sinde çalıştırıldı ama şimdilik 9.00 için olan yapıldı. Şu an 5.05 ve 6.72 dosyalarının ne kadar sağlam olduğu bilinmiyor. Oynarken anlaşılacak.EU için olan update dosyası 1.17 mi hocam
Ben sana diyorum ki artık 5.05 de beklemenin bir manası yok, sen de başkasına diyorsun ki 6.72 ye kıyma. Ya kıyın şunlara artık o versiyonlar eskidi.Sabret 1-2 gün daha kıyma 6.72 ye![]()
Yani ben şuan opoisso EU sürümünü 1.04 update yükledim 1.17 update yükleyebilir miyim versiyonum 6.72Evet 1.17 ama sadece 9.00 lar için ve bunu Opoisso yapmadı. Cyber'ın USA sürümündeki v1.17 alınıp dönüştürülerek opissonun v1.17 sinde çalıştırıldı ama şimdilik 9.00 için olan yapıldı. Şu an 5.05 ve 6.72 dosyalarının ne kadar sağlam olduğu bilinmiyor. Oynarken anlaşılacak.
Çok farklı bir örnek veriyorsun. Durum o zamanki kırma ile aynı değil onlar eski HEN ve MIRA kırmaları idi sıkıntıları vardı.Bizler daha eski yıllarda bu tip olayları yaşadık gördük 6.72 geçin derlerdi ve cogu geçti 6.72 @fıro bilir ve biz inatla 5.05de kaldık sonra 5.05lerede fixler gelmeye başladı acele edenler geçti ve pişman olanlar oldu oyuzden sabret yasin
9.00 sürüme geçtiğimden beri diğer tüm konsollar yatmaktadır. Neredeyse aylardır hiç açmadım. Bir tek test amacı ile açmışımdır o da sizlere yardım olsun diye. Gerçekten samimi söylüyorum. Aylardır 9.00 sürüm konsol kullanıyorum diğerleri normalde aklıma bile gelmiyor. Cidden.
Tamamda usta opoisso ve cyb1k daha ellerini çekmedilerki fixlerden tam olarakÇok farklı bir örnek veriyorsun. Durum o zamanki kırma ile aynı değil onlar eski HEN ve MIRA kırmaları idi sıkıntıları vardı.
Şu anki USB ile kırma farklı bir method ve çok çok daha stabil ve GoldHEN ile mükemmel uyumlu. Onlarla kıyaslamak doğru olmaz.
Elma ile armut kıyası gibi olur.![]()
Hayır çünkü o paylaşılan v1.17 EUR sürümde sadece 9.00 sürümler için.Yani ben şuan opoisso EU sürümünü 1.04 update yükledim 1.17 update yükleyebilir miyim versiyonum 6.72
@Yasin.krc böyle durumda konsolun ana sayfasina gelip tekrardan oyuna giriş yaptınız mı oyuna girdimi yoksa yine mavi ekran hatası mı verdiEvet üstad CE-34878-0 hatası aldım hemde şimdi oynarken ama yaklaşık 4 saattir oynuyorum 6.72 versiyondayım ve opoisso EU sürümü yükledim
Farklı ama mantıklı geldi ben şu ana kadar 6x.72 de sorun yaşamadım yanı hallolmayan sorunum olmadı diyelim daha doğrusu şimdilik beklemedeyim 6.72 bendeŞimdi benim geçmem imkansız 175 adet oyunum var geçtiğimi farzedelim tüm oyunlarım silinecek bu bir 2.ise ilerde ps5 alacağımız zaman 5.05 6.72 cihazlar çok değerli cihazlar olduğu için rahatça satabileceğiz bulunmayan cihaz olduklaraı için bunları göz önünde bulundurarak geçmek benim için manasız geliyor geçen daha adanada konsol satan dükkanda sahibi arkadaşım aradı cihazın duruyırmu 5.05 evet dedim sakın satmaha çok değerlendi onlar dedi bu demek oluıyorki ben ilerki yıllarda ps5 alacağım zaman rahat satabilecem makinemi.
Tamam üstad yakın zamanda inşallah 6. 72 içinde gelir 1.17 updateHayır çünkü o paylaşılan v1.17 EUR sürümde sadece 9.00 sürümler için.
Oyunları MIRA kırması ile kırdıktan sonra yüklemediysen (gerçi bunun bile çözümü var) yani bildiğimiz 2.1.2 - 2.1.3 - 2.1.4 gibi eski HEN kırması ile kırdıysan yeni yükleyeceğin 9.00 yükseltmesinde hiçbir şey silmeden ve hiçbir şey kaybetmeden direk yükseltirsin hiçbir sorun olmaz. Ayrıca 5.05 lerin daha değer kazanacağı değil daha değer kaybedeceği görüşündeyim. Ancak çok çok düşük bir şans olan PS3 lerde ki gibi bir CFW çıkarsa değer kazanabilir aksi taktirde değer kaybedecektir.Şimdi benim geçmem imkansız 175 adet oyunum var geçtiğimi farzedelim tüm oyunlarım silinecek bu bir 2.ise ilerde ps5 alacağımız zaman 5.05 6.72 cihazlar çok değerli cihazlar olduğu için rahatça satabileceğiz bulunmayan cihaz olduklaraı için bunları göz önünde bulundurarak geçmek benim için manasız geliyor geçen daha adanada konsol satan dükkanda sahibi arkadaşım aradı cihazın duruyırmu 5.05 evet dedim sakın satmaha çok değerlendi onlar dedi bu demek oluıyorki ben ilerki yıllarda ps5 alacağım zaman rahat satabilecem makinemi.
Hocam Pro mu sendeki cihaz?İnen dosyaların doğru şekilde indiğini teyit ettim. Cyb1k'ın 6.72 sürümünde oyunu açarken hata aldım, hiç açılmıyor. Birazdan oyunu silip tekrar deneyeceğim. Olmazsa backport hatalıdır. O zaman 2 seçenek kalıyor. Tabiki backport bekleyeceğim![]()
Hata resmini yükledim yorumu ma ama görünüyor mu hocam hata sonrası oyun kapandı ana ekrandan tekrar açıp devam ettim@Yasin.krc böyle durumda konsolun ana sayfasina gelip tekrardan oyuna giriş yaptınız mı oyuna girdimi yoksa yine mavi ekran hatası mı verdi
Katılıyorum çok samimi içten bir siteyiz adminlerimiz özverili ve yardımsever bizde değerlerini bilip mutlu mesut yaşayalımBurada konuşmak o kadar çok hoşuma gidiyor ki dakika başı kontrol ediyorum yeni mesaj var mı diye böyle samimi bir ortam kurmak çok zor şu zamanlarda![]()
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK