SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

Kırık PS3 ile ilgili bir kaç sorum var.

Tithonos

Kullanıcı
3 Aralık 2020
28
28
13
Arkadaşlar merhaba. Bu aralar eski oyunlara özlem duygum kabardı. Sizlere bir kaç soru sormak istedim.

Eskiden PS3'üm vardı. Kırık. İstediğim PS3 oyunlarını kurabiliyordum fakat hiç PS1 ve PS2 oyunları yüklememiştim. O yüzden size danışmak istediğim bir kaç konu var.

Öncelikle PS3 alırsam hangi modelini önerirsiniz? Süperslim mi yoksa normal slim mi? (Fat kasa zaten önerilmiyor)

Kırık PS3'de bazı PS1 ve PS2 oyunlarını oynayabilir miyim? Örneğin PS1 için Silent Hill 1, Dino Crisis vb. gibi.

Ayrıca diyelim ki bu oyunları oynayabiliyoruz, çözünürlüklerini falan arttırabiliyor muyuz?

Son olarak kırık PS3'ler eskiden internete girince banlanıyordu ve cd takınca çalıştırmıyordu. Şu zamanlarda bu sorunlar devam ediyor mu?

istilah

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
13 Şubat 2021
422
400
63
Ben slim kullanıyorum 4.88 güncel hen kurdum 1 tb hdd aldım retro oyunları set halinde 40 gb kurdum oynuyorum ayriyetten 100 küsür oyun var çoğuna türkçe yama yaptım

ps1 ve ps2 oyunları çoğu youtuber tarafından pkg formatına çevriliyor lakin webman retroarch gibi emularla oynayabilir yada kendin pkg formatına çevirebilirsin misal undergraund 2 pkg yaz youtube linki indir usb ye at yükle sorunsuz oynatıyor ama çözünürlük falan bekleme oyunu açıp oynayasın dahi gelmiyor

Son soruna ise şöyle cevap veriyorum herkes online gta 5 oynuyor artık o işler geride kaldı banlama falan geçenlerde 4.88 güncellemesi geldi 1 saat içinde jailbreak çıktı onun için sıkıntı olmaz

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7216
Kapasite: 5TB
Versiyon: 11.00
Alım Yılı: 07.07.2022
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Digital Edition
CFI Kodu: 1116B
Kapasite: 825GB/2TB SAMSUNG 980 PRO
Versiyon: 10.20
Alım Yılı: 11.12.2021
PC BİLGİLERİ
İşlemci: AMD RYZEN 5600x
Ram: 32 GB KİNGSTON FURY
HDD: 1 TB SAMSUNG 970 EVO +3+6+12+14 SATA DİSK
Ekran Kartı: GİGABYTE 6700 XT 12 GB O.C
İşletim Sistemi: WİNDOWS 11
NINTENDO SWITCH BİLGİLERİ
Model: OLED
Kapasite: 512
Versiyon: 19.0.1
CFW: 18.1.0
Alım Yılı: 2024
XBOX SERIES BİLGİLERİ
Model: XBOX-360
Kapasite: 250 GB
Yazılım Sürümü: Fresstyle 3
Oyuncu Kimliği:
Alım Yılı:

Tithonos

Kullanıcı
3 Aralık 2020
28
28
13
Ben slim kullanıyorum 4.88 güncel hen kurdum 1 tb hdd aldım retro oyunları set halinde 40 gb kurdum oynuyorum ayriyetten 100 küsür oyun var çoğuna türkçe yama yaptım

ps1 ve ps2 oyunları çoğu youtuber tarafından pkg formatına çevriliyor lakin webman retroarch gibi emularla oynayabilir yada kendin pkg formatına çevirebilirsin misal undergraund 2 pkg yaz youtube linki indir usb ye at yükle sorunsuz oynatıyor ama çözünürlük falan bekleme oyunu açıp oynayasın dahi gelmiyor

Son soruna ise şöyle cevap veriyorum herkes online gta 5 oynuyor artık o işler geride kaldı banlama falan geçenlerde 4.88 güncellemesi geldi 1 saat içinde jailbreak çıktı onun için sıkıntı olmaz
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Aklımdaki soruları ortadan kaldırdın.

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
@kadir4222 arkadaşımızın söylediklerine katılıyorum. Ps3 de multiman çok güzeldi. Fight Night Champion oynardım. Ps3 gerçekten süper bir konsoldu. Tam bord kol satarlardı tabi daha kaliteliydi. 3 modelini de kullandım Fat kasa çok sorunluydu. Slim en iysiydi. Süper slimi sevemedim. Hemen kirilacakmis gibi gelirdi. Slim ise cidden çok iyiydi. Sarı ışık , kırmızı ışık hatası da yaşamadım slimde. Bu arada Dino Crisis de süper bir oyundu.

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
@Tithonos aklımdayken sorayım. Mantıklı korku oyunlarını seviyorum. Alien isolation olsun. Resident evil serileri olsun. Outlast serisi olsun. Youtube da denk geldi bu silent hill 1. Oyununu cidden çok methediyorlar. Bu zamanda oynanır mı? Grafikler oyundan soğutur mu?

istilah

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
13 Şubat 2021
422
400
63
@kadir4222 arkadaşımızın söylediklerine katılıyorum. Ps3 de multiman çok güzeldi. Fight Night Champion oynardım. Ps3 gerçekten süper bir konsoldu. Tam bord kol satarlardı tabi daha kaliteliydi. 3 modelini de kullandım Fat kasa çok sorunluydu. Slim en iysiydi. Süper slimi sevemedim. Hemen kirilacakmis gibi gelirdi. Slim ise cidden çok iyiydi. Sarı ışık , kırmızı ışık hatası da yaşamadım slimde. Bu arada Dino Crisis de süper bir oyundu.
Aslında kardeşim en güzeli Fat kasa cfw yapılabiliyor her açılışta hen yapmak zorunda kalmıyorsun ama sıkıntı şu fat kasaların hemen hemen tamamı ps kafelerde kullanıldığı için kırmızı ışık ve sarı ışık arızası veriyor ondan kimse tavsiye etmiyor bende dahil ben bu aralar jtagli xbox 360 ps3 takılıyorum ps4 8.03 jailbreak olmadığı için ve emin olun ps3ün tadı seninde dediğin gibi bambaşka birde sony öyle bir saldıki cihazı herşeyi yapabiliyorsun artık.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
XBOX SERIES BİLGİLERİ
Oyuncu Kimliği:
Alım Yılı:

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
Aslında kardeşim en güzeli Fat kasa cfw yapılabiliyor her açılışta hen yapmak zorunda kalmıyorsun ama sıkıntı şu fat kasaların hemen hemen tamamı ps kafelerde kullanıldığı için kırmızı ışık ve sarı ışık arızası veriyor ondan kimse tavsiye etmiyor bende dahil ben bu aralar jtagli xbox 360 ps3 takılıyorum ps4 8.03 jailbreak olmadığı için ve emin olun ps3ün tadı seninde dediğin gibi bambaşka birde sony öyle bir saldıki cihazı herşeyi yapabiliyorsun artık.
Üstad doğru söylüyorsun. Xbox 360 slim de cidden efsane konsoldu. Gears of war serisi konsolda fps yi baştan yazmıştı. Stabil bir cihazdı. Kaliteli jtag yaptırmıştım. Cihaz süperdi arayüzü kullanımı çok iyiydi. Geçmişe bakıyorum da bi ps vita hüsran oluşturuyor. Cihaz ölü doğmuş bir cihazdı. Vita iyi değildi. Ps2 Ps3 Ps4 Xbox 360 bu konsollar süperdi. Bu arada ps3 de Demon souls ve silent hill downpour oyunlarını oynadın mı? Ben sattiktan sonra farkettim bu oyunların ps3 de olduğunu malesef oynayamadım bu oyunları

istilah

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
13 Şubat 2021
422
400
63
Üstad doğru söylüyorsun. Xbox 360 slim de cidden efsane konsoldu. Gears of war serisi konsolda fps yi baştan yazmıştı. Stabil bir cihazdı. Kaliteli jtag yaptırmıştım. Cihaz süperdi arayüzü kullanımı çok iyiydi. Geçmişe bakıyorum da bi ps vita hüsran oluşturuyor. Cihaz ölü doğmuş bir cihazdı. Vita iyi değildi. Ps2 Ps3 Ps4 Xbox 360 bu konsollar süperdi. Bu arada ps3 de Demon souls ve silent hill downpour oyunlarını oynadın mı? Ben sattiktan sonra farkettim bu oyunların ps3 de olduğunu malesef oynayamadım bu oyunları
Demon Soulsu türkçe yama yaptım biraz oynadım sonra ps5 de oynarım diye bıraktım dostum the evil withn oynuyorum bu ara bio shockla beraber ondan slient hill oynamadım ama türkçe yama yaptım onada multimanda yüklü duruyor 😁

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
XBOX SERIES BİLGİLERİ
Oyuncu Kimliği:
Alım Yılı:

wd0203

Kullanıcı
1 Aralık 2020
401
297
63

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
Ben dead space serisini oynamadığıma pişman oldum. Birde Saw serisi.
Değerli Dostum Dead Space oyununu Xbox 360 slim de oynadım. İlk oyun gerim gerim germişti. Tüm uzay istasyonu bana karşıydı. Dead Space in ilk oyunu en iyisiydi. Ne zaman ne çıkacağını insan kestiremiyordu. Oyun başdan sona kadar bu atmosferi koruyordu. Karekter güçlendikçe düşmanda güçleniyordu. Saw oyunu hiç duymadım. Filmlerini biliyorum ama oyunu nu ilk senden duydum. Araştırayım

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
Demon Soulsu türkçe yama yaptım biraz oynadım sonra ps5 de oynarım diye bıraktım dostum the evil withn oynuyorum bu ara bio shockla beraber ondan slient hill oynamadım ama türkçe yama yaptım onada multimanda yüklü duruyor 😁
Bioshock farklı bir dünya sunuyordu. Seriyi bitirdim ama sonuncu oyunu hiç anlamadım. Oyun çok iyi ama konusu biraz karışık gibi. Oynanış anlamındaysa mukemmeldi. Demon Souls rps3 emülatöründe tam desteklenmiyor yoksa pc de bitirecektim.

wd0203

Kullanıcı
1 Aralık 2020
401
297
63
Değerli Dostum Dead Space oyununu Xbox 360 slim de oynadım. İlk oyun gerim gerim germişti. Tüm uzay istasyonu bana karşıydı. Dead Space in ilk oyunu en iyisiydi. Ne zaman ne çıkacağını insan kestiremiyordu. Oyun başdan sona kadar bu atmosferi koruyordu. Karekter güçlendikçe düşmanda güçleniyordu. Saw oyunu hiç duymadım. Filmlerini biliyorum ama oyunu nu ilk senden duydum. Araştırayım
Dead Spaceyi ben Ps3 zamanında oynayacaktım sonra oynama şansım olmadı. Sonra 4 te oynarım dedim ama araştırınca olmadığını öğrendim.
Saw oyununu bende bilmiyordum ilk başta. Sonra korku oyunu ararken gördüm. Keyifle oynuyordum ama bitiremeden cihazı satmak zorunda kaldım.

Tithonos

Kullanıcı
3 Aralık 2020
28
28
13
@Tithonos aklımdayken sorayım. Mantıklı korku oyunlarını seviyorum. Alien isolation olsun. Resident evil serileri olsun. Outlast serisi olsun. Youtube da denk geldi bu silent hill 1. Oyununu cidden çok methediyorlar. Bu zamanda oynanır mı? Grafikler oyundan soğutur mu?
Geçen gün Türkçe yamalı isosunu buldum. CD'ye çekip PS2'ye taktım. Memory kart sorunu olmasa bitirecektim. Kesinlikle hala oynanıyor ve emin ol o kadar eski olmasına rağmen hala da korkutuyor. Geriyor. Adamlar orijinalini 3 bin liraya satıyor. Gerisini sen düşün.

Renovatio90

Kullanıcı
17 Ekim 2020
159
511
93
kadir4222 elindeki Ps3 için Türkçe yamaları bir paket halinde rarlayıpnete yükleyip link atarsançok sevinirim sağlam yama bulamıyorum her oyuna elinde neler var görmek kullanmak isterim atarsan

istilah

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
13 Şubat 2021
422
400
63
Dm attım oradan bakabilirsin daemon souls u ücretli aldım yapan arkadaş ücretli satıyor *****

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
XBOX SERIES BİLGİLERİ
Oyuncu Kimliği:
Alım Yılı:

arneas

Kullanıcı
28 Mayıs 2023
2
0
1
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım