SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 HACK HABER Kırık Sürüm Konsollar için Haberler - Gelişmeler - Duyurular - Yardımlaşma ve Paylaşım Konusu

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
13,133
113
Hocam inanın evil west ana oyun 9.50 sürümünden 5.05 düşüp çalıştıysa oda çalışır diye düşünüyorum bu cyber1000 opisso bence biraz dümen yapıyorlar illaki zor oyunlar vardır ama nedense bilgilerini kimseyle paylaşmıyorlar şüphe yaratıyorlar madem kendilerinin çözemediği oyunlar var onlarla irtibata geçtim twitterdan bilgilerimi paylaşayım yeni bir yöntem buldum diye adam duymak bile istemedi :) sanki dünyada bitek kendileri yapmak istiyormuş havasını yaratıyorlar buna emin oldum bağışlardan para kazanıyorlar mı diye düşünmeye başladım. Bi kahve ısmarla havasına adı şanı duyulmamış oyunları kırıyorlar tahminimce The Callisto protocol kırıldı ama oyun yapımcısı iyi satış yapamadığı için bunlarla anlaştı piyasaya sürmüyorlar. İnanın okadar basit sürüm düşürmek. 1.5 aydır her oyunu denedim 4 tanesinide kendi konsolumda denedim hatta 10.01 sürüme yükselttim test için oyunu bana sistem güncelle uyarısı verdi. Yani sdk düşürme işe yarıyor. Ayrıca bunların kırdığı oyunların dosyalarını inceledim uzun zamanımı aldı inanın benim yaptığımdan farklı bir iş yapmıyorlar.
callisto protocol backport edildi diye biliyorum ama paylaşmıyorlar işte

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

senolozen

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
14 Aralık 2021
199
314
63
callisto protocol backport edildi diye biliyorum ama paylaşmıyorlar işte
Hocam anlattığım gibi oyun yapımcıları oyuna çok masraf etmişler bu opisso ve cyber1000 e üç beş kuruş verip satın aldılar zor birşey değil hatta cyber1000 e twitterda the callisto protocolü nezaman yayımlarsın diye sordum oyunun kötü olduğunu bunun için zaman harcamayacağını söyledi:) inanabiliyormusun adı şanı duyulmamış çizgi film gibi oyunları kırmaya zaman harcayanlar the callisto protocol e kötü diyip kırmaya değmez diyor sizcede şüphe uyandırmıyor mu?:):)

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7216B
Alım Yılı: 2021
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Ryzen 7 1700
Ram: DDR4 16GB
HDD: 1TB
Ekran Kartı:
İşletim Sistemi: Windows 10

ZAygün

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
8 Temmuz 2022
327
295
63
Hocam anlattığım gibi oyun yapımcıları oyuna çok masraf etmişler bu opisso ve cyber1000 e üç beş kuruş verip satın aldılar zor birşey değil hatta cyber1000 e twitterda the callisto protocolü nezaman yayımlarsın diye sordum oyunun kötü olduğunu bunun için zaman harcamayacağını söyledi:) inanabiliyormusun adı şanı duyulmamış çizgi film gibi oyunları kırmaya zaman harcayanlar the callisto protocol e kötü diyip kırmaya değmez diyor sizcede şüphe uyandırmıyor mu?:):)
Mantıklı geliyor evet, umarım siz de bu bahsettiğiniz konuları geliştirir ve devamlı hale getirebilirsiniz. Yeni oyunlardan ben de sizinle deneme alanında farklı konsollarda çalıştığını ispat etmek için yardımlaşma içerisinde olabilirim ne zaman isterseniz

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PS4 Pro
CUH Kodu: 7016B
Kapasite: 1 TB
Alım Yılı: 2020
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 1218A
Versiyon: 08.00
Alım Yılı: 2023

senolozen

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
14 Aralık 2021
199
314
63
Mantıklı geliyor evet, umarım siz de bu bahsettiğiniz konuları geliştirir ve devamlı hale getirebilirsiniz. Yeni oyunlardan ben de sizinle deneme alanında farklı konsollarda çalıştığını ispat etmek için yardımlaşma içerisinde olabilirim ne zaman isterseniz
Sadece tek sorun oyunun cdsini aldıktan sonra ps4 e kurduğumda cd içerisinde sistem update dosyası varmı sistemi güncellermi diye korkuyorum benim versiyon 9.00 oyunu ps4 e kurup dump edip dosyaları pc ye atıp sürümü düşürücem ama kurarken ps3 teki gibi cdden sistem güncellermi ondan emin değilim. Sizin bilginiz varmı acaba?

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
Ekran Kartı:

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
13,133
113
Sadece tek sorun oyunun cdsini aldıktan sonra ps4 e kurduğumda cd içerisinde sistem update dosyası varmı sistemi güncellermi diye korkuyorum benim versiyon 9.00 oyunu ps4 e kurup dump edip dosyaları pc ye atıp sürümü düşürücem ama kurarken ps3 teki gibi cdden sistem güncellermi ondan emin değilim. Sizin bilginiz varmı acaba?
videodaki işlemleri yaparsanız siz isteseniz bile konsolu güncellemezsiniz

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

vuenx

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
10 Temmuz 2020
118
68
28
disable updates yapıldıysa her türlü engelleniyor flaş bellekle dahi enable updates yapmadan güncellenmiyor diye biliyorum

senolozen

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
14 Aralık 2021
199
314
63
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
Ekran Kartı:

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
13,133
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

senolozen

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
14 Aralık 2021
199
314
63
önceki mesajımda gönderdiğim videoyu izlerseniz siz isteseniz dahi konsolu güncelleyemezsiniz merak etmeyin
Videoyu şimdi izledim teşekkürler benim sistemde hem disable update yapılı hemde alazif in dnssi kurulu ama bunlar sadece internet üzerinden indirilen update dosyalarını engelliyor diye biliyorum yanılıyormuyum acaba cddeki updatei engellermi?

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
Ekran Kartı:

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
13,133
113
Videoyu şimdi izledim teşekkürler benim sistemde hem disable update yapılı hemde alazif in dnssi kurulu ama bunlar sadece internet üzerinden indirilen update dosyalarını engelliyor diye biliyorum yanılıyormuyum acaba cddeki updatei engellermi?
cd içinde update oluyor mu net bir bilgim yok fakat eğer bu işlemleri yaptıysanız güncellenmez merak etmeyin

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

senolozen

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
14 Aralık 2021
199
314
63
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
Ekran Kartı:

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
13,133
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

senolozen

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
14 Aralık 2021
199
314
63
bir şey olmaz merak etmeyin en kötü güncellemeyi elle silersiniz eğer indirmeye çalışırsa otomatik indirimler kapalıysa otomatik güncelleyemez kendi zaten
Eğer güncelleme yükleme işlemi eski ps3 ler zamanı gibiyse( biliyorsunuzki ps4 te cdyi takar takmaz oyunu önce harddiske kopyalıyor sonra cd takılıyken oyunu oynayabiliyorsun). Eğer cd den ps4 ün harddiskine dosyaları kopyalarken sistemi arka planda güncellerse sıkıntı olur ps3 lerde eskiden böyleydi eğer sistem yazılımı aldığın oyundakinden düşükse cd üzerinden arka planda sistemi güncellerdi hiç farketmezdik bile.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
Ekran Kartı:

vuenx

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
10 Temmuz 2020
118
68
28
ps4 cdlerinde sanırsam güncelleme yok ps5 cdlerinde vardı emin olan birisi yazsa daha iyi. dns indirmeyi engelliyor, disable updates her türlü yüklemeyi engelliyor diye biliyorum.
Teşekkürler onları biliyorum hocam ama cdde update varmı varsa engellermi bunu tam olarak bilmem lazım oyunu satın alıp dump edicem ama korkuyorum.

senolozen

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
14 Aralık 2021
199
314
63
ps4 cdlerinde sanırsam güncelleme yok ps5 cdlerinde vardı emin olan birisi yazsa daha iyi. dns indirmeyi engelliyor, disable updates her türlü yüklemeyi engelliyor diye biliyorum.
Aynen hocam cd lerde sistem update dosyası varmı bilen biri yazarsa emin olmak istiyorum oyunu satın alacağım hernekadar tuzlu olsada hem kendim hemde forumdaki herkesin oynaması için backport yapacağım. 😁

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
Ekran Kartı:

Scofield

Yönetici
✧ Admin ✧
2 Haziran 2020
4,799
75,042
113
Sevgili arkadaşlar, güncel oyunları dump etmeniz şimdilik mümkün değildir. Eğer bir oluru olsaydı, DUPLEX vb. bilinen gruplar bu oyunu çoktan paylaşmış olurlardı. Kısacası bu işlemler basit değildir. SDK sürümünü köklü değiştirmek için, eboot.bin .sprx vb. dosyalar da bulunan anahtarları da değiştirmek gerekiyor. Ayrıca cd üzerinden dump etmeniz için versiyonunuz o oyuna göre eş değer versiyonda veya daha yüksek olması gerekiyor ki, güncel versiyonlar kırılmadı. Bunun dışında PS4 oyunlarında güncelleme dosyası yoktur. Param.sfo dosyasında oyunun istediği versiyon yüksek yazılmışsa onun uyarısını verir.

Son olarak Opoisso, Cyber ve Fugazi dışında bu yöntemi bilen kimse yok, varsa da sadece bu üç isim sahnede boy gösteriyor. Diğerleri gizli takılıyor. (y)

Dipnot: İstediğiniz, The Callisto Protocol isimli oyun bazı nedenlerden dolayı paylaşılamıyor. Yoksa oyun backport'una kadar yapıldı. Daha öncede yazmıştım bunu.

@senolozen Kardeşim, boşuna oyunu alıpta masrafa girme çünkü ne yaparsan yap olmayacaktır. 🙋‍♂️

senolozen

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
14 Aralık 2021
199
314
63
Sevgili arkadaşlar, güncel oyunları dump etmeniz şimdilik mümkün değildir. Eğer bir oluru olsaydı, DUPLEX vb. bilinen gruplar bu oyunu çoktan paylaşmış olurlardı. Kısacası bu işlemler basit değildir. SDK sürümünü köklü değiştirmek için, eboot.bin .sprx vb. dosyalar da bulunan anahtarları da değiştirmek gerekiyor. Ayrıca cd üzerinden dump etmeniz için versiyonunuz o oyuna göre eş değer versiyonda veya daha yüksek olması gerekiyor ki, güncel versiyonlar kırılmadı. Bunun dışında PS4 oyunlarında güncelleme dosyası yoktur. Param.sfo dosyasında oyunun istediği versiyon yüksek yazılmışsa onun uyarısını verir.

Son olarak Opoisso, Cyber ve Fugazi dışında bu yöntemi bilen kimse yok, varsa da sadece bu üç isim sahnede boy gösteriyor. Diğerleri gizli takılıyor. (y)

Dipnot: İstediğiniz, The Callisto Protocol isimli oyun bazı nedenlerden dolayı paylaşılamıyor. Yoksa oyun backport'una kadar yapıldı. Daha öncede yazmıştım bunu.

@senolozen Kardeşim, boşuna oyunu alıpta masrafa girme çünkü ne yaparsan yap olmayacaktır. 🙋‍♂️
Hayırlısı hocam daha önceden paylaştığım bilgilere göz attınızmı param.sfo. eboot.bin. ve bikaç dosyayı editleyerek sdk düşürdüm olmaz diye bir şey yok onlarda insan ama belki çok daha yeni oyunlarda olmayabilir ilk mesajlarımda ekran görüntüleri attım orada bazı çalışmaların resimleri mevcut. Hala üzerinde çalışıyorum. Bendede az çok bilgi var 15 yıl bilgisayar teknisyenliği yaptım onların backport yaptığı tüm dosyaları kurcaladım bayağı kod değiştiriliyor bende onlara bakarak aynısı uyguluyorum oyunu şuan satın alamam zaten biraz tuzlu şuanlık çalışmalarımı 9.50 sürümde backport yapılmamış oyun dosyaları bularak yapıyorum.

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
Ekran Kartı:

NeoSkyPS

Kullanıcı
6 Aralık 2021
205
316
63
Hayırlısı hocam daha önceden paylaştığım bilgilere göz attınızmı param.sfo. eboot.bin. ve bikaç dosyayı editleyerek sdk düşürdüm olmaz diye bir şey yok onlarda insan ama belki çok daha yeni oyunlarda olmayabilir ilk mesajlarımda ekran görüntüleri attım orada bazı çalışmaların resimleri mevcut. Hala üzerinde çalışıyorum. Bendede az çok bilgi var 15 yıl bilgisayar teknisyenliği yaptım onların backport yaptığı tüm dosyaları kurcaladım bayağı kod değiştiriliyor bende onlara bakarak aynısı uyguluyorum oyunu şuan satın alamam zaten biraz tuzlu şuanlık çalışmalarımı 9.50 sürümde backport yapılmamış oyun dosyaları bularak yapıyorum.
Rehberi bekliyorum bakalım ben de üstüne düşmek istiyordum bu konunun ama backport yapılabiliyor olsa bile malesef bizim için bir oyun nerdeyse 1000 TL iken alıp dump etmek paylaşmak çok zor.Her oyunda da bu şekilde yemiyor heralde bu kadar kolay değil sadece sdk düşürmeyle olmuyor fixlenmesi gereken şeyler de oluyor.Keşke dump etmeden en azından official update pkglerini uygulayabilsek ben en çok o konuyu merak ediyordum keşke bir yolu olsa diye ama oyun diski olmadan o da olmuyor malesef.30-50 birim paraya bile adamlar fakir edebiyatı yapıyorlar malesef isteseler donate ile toplayabilecekken el mahkum kalıyoruz onlara.Bir de geçen cyber 10.1 disk arıyordu başka bir oyunla ilgili soruya da method patchlendi felan demiş yeni oyunlarda backport yapamıyor mu acaba başka yöntem mi arıyor göreceğiz

Yapabilirsen Fugazi'nin paylaştığı fix olmayan updateler oluyor onları paylaşma imkanın var mı düşük boyutlu olanlardan örneğin human fall flat var mesela fixi yok v1.17 için benim ufak yeğen oynuyor ara sıra denettiririm ona :D Yaptığın backportlardan da test edilmesi gereken oyunlar olursa ben de test edebilirim.

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: 2116B
Kapasite: 1TB+5TB /+5TB Depo PKG
Versiyon: 5.07
Alım Yılı: 12.07.2018
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core i5 6500 Skylake
Ram: Corsair Vengeance LPX 32 GB DDR4
HDD: 250 GB SSD+2 TB HDD
Ekran Kartı: Sapphire R9 380 NITRO GAMING Dual-X 4 GB

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
13,133
113
Rehberi bekliyorum bakalım ben de üstüne düşmek istiyordum bu konunun ama backport yapılabiliyor olsa bile malesef bizim için bir oyun nerdeyse 1000 TL iken alıp dump etmek paylaşmak çok zor.Her oyunda da bu şekilde yemiyor heralde bu kadar kolay değil sadece sdk düşürmeyle olmuyor fixlenmesi gereken şeyler de oluyor.Keşke dump etmeden en azından official update pkglerini uygulayabilsek ben en çok o konuyu merak ediyordum keşke bir yolu olsa diye ama oyun diski olmadan o da olmuyor malesef.30-50 birim paraya bile adamlar fakir edebiyatı yapıyorlar malesef isteseler donate ile toplayabilecekken el mahkum kalıyoruz onlara.Bir de geçen cyber 10.1 disk arıyordu başka bir oyunla ilgili soruya da method patchlendi felan demiş yeni oyunlarda backport yapamıyor mu acaba başka yöntem mi arıyor göreceğiz

Yapabilirsen Fugazi'nin paylaştığı fix olmayan updateler oluyor onları paylaşma imkanın var mı düşük boyutlu olanlardan örneğin human fall flat var mesela fixi yok v1.17 için benim ufak yeğen oynuyor ara sıra denettiririm ona :D Yaptığın backportlardan da test edilmesi gereken oyunlar olursa ben de test edebilirim.
adminimiz scofield gereken bilgiyi verdi zaten bizim yapabileceğim bir iş değil yani PS4 HACK HABER - Kırık Sürüm Konsollar için Haberler - Gelişmeler - Duyurular - Yardımlaşma ve Paylaşım Konusu

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
13,133
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
13,133
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

freeguy

Kullanıcı
12 Ağustos 2022
1
0
1
Selamlar. Önceki sayfalarda verdiğiniz bilgileri okudum. Ama mantıken aklıma bir şey takıldı. Oyunların SDK rakamını düşürebildiğinizi yazmışsınız fakat düşürdükten sonra 5.05 bir konsolda düşürdüğünüz dosyayı test etmelisiniz çünkü eğer testi 9.00 sürüm bir konsolda deniyorsanız yanılırsınız bunun nedeni 9.00 sürüm konsollar sdk rakamı 9.00 ve altında rakam kaç olursa olsun o pkg dosyasını çalıştırır yani demek istediğim ana oyun sdk'sı 9.00 iken siz onu 5.05 sdk sürümüne başarılı bir şekilde çekebildiyseniz bunu ancak 5.05 bir konsolda çalışıp çalışmadığına bakarak anlayabilirsin. Siz testinizi 9.00 sürüm bir konsolda yapıyorsanız o zaman gerçekte sdk düşmemiş olabilir yani sadece görselde rakamları değiştirmiş yani editlemiş olursunuz ve oyun gerçekte 5.05 sürüme düşmemiş yada backport olmamış olur. Umarım ne dediğim anlaşılmıştır. Gerçeği anlamak için 9.00 isteyen küçük boyutlu bir oyunu yada update dosyasını kendi yönteminiz ile 5.05 sdk sürümüne düşürdükten sonra bu dosyayı 5.05 konsolu olan birine test ettirerek doğru yapılıp yapılmadığı anlaşılabilir diye düşünüyorum. Eğer düşürülen dosya 5.05 konsolda çalışmaz ise muhtemelen siz sadece hex edit olayı ile sdk rakamını görsel olarak değiştiriyorsunuzdur. İşte çalışmaz ise bu yaptığınız gerçek bir sdk versiyon düşürme değildir sadece rakamları değiştirmektir yada bu işlem bir backport işlemi olmuyor maalesef. İşte bunu test etmek gerekir. Tabi eğer çalışırsa ve zaten 5.05 konsolda test edip başardıysanız gerçekten çok iyi bir şey yapmışsınız demektir. Umarım olur, sizden tüm site olarak güzel bir haber bekliyoruz. Uğraşlarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
13,133
113
Selamlar. Önceki sayfalarda verdiğiniz bilgileri okudum. Ama mantıken aklıma bir şey takıldı. Oyunların SDK rakamını düşürebildiğinizi yazmışsınız fakat düşürdükten sonra 5.05 bir konsolda düşürdüğünüz dosyayı test etmelisiniz çünkü eğer testi 9.00 sürüm bir konsolda deniyorsanız yanılırsınız bunun nedeni 9.00 sürüm konsollar sdk rakamı 9.00 ve altında sdk rakamı kaç olursa olsun o pkg dosyasını çalıştırır yani demek istediğim ana oyun sdk'sı 9.00 iken siz onu 5.05 sdk sürümüne başarılı bir şekilde çekebildiyseniz bunu ancak 5.05 bir konsolda çalışıp çalışmadığına bakarak anlayabilirsin. Siz testinizi 9.00 sürüm bir konsolda yapıyorsanız o zaman gerçekte sdk düşmemiş olabilir yani sadece görselde rakamları değiştirmiş yani editlemiş olursunuz ve oyun gerçekte 5.05 sürüme düşmemiş yada backport olmamış olur. Umarım ne dediğim anlaşılmıştır. Gerçeği anlamak için 9.00 isteyen küçük boyutlu bir oyunu yada update dosyasını kendi yönteminiz ile 5.05 sdk sürümüne düşürdükten sonra bu dosyayı 5.05 konsolu olan birine test ettirerek doğru yapılıp yapılmadığı anlaşılabilir diye düşünüyorum. Eğer düşürülen dosya 5.05 konsolda çalışmaz ise muhtemelen siz sadece hex edit olayı ile sdk rakamını görsel olarak değiştiriyorsunuzdur. İşte çalışmaz ise bu yaptığınız sdk versiyon düşürme yada backport işlemi olmuyor maalesef. İşte bunu test etmek gerekir. Tabi eğer çalışırsa yada zaten 5.05 konsolda test edip başardıysanız gerçekten çok iyi bir şey yapmışsınız demektir. Umarım olur, sizden tüm site olarak güzel bir haber bekliyoruz. Uğraşlarınız için teşekkürler.
Kendisi 5.05 konsolda denediğini yazmış ayrıca adminimiz gerekli bilgiyi verdi PS4 HACK HABER - Kırık Sürüm Konsollar için Haberler - Gelişmeler - Duyurular - Yardımlaşma ve Paylaşım Konusu kısacası bizim yapabileceğimiz bir işlem değil yeni oyunları ancak cyber opoisso ya da fugazi backport edebilir

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

ZAygün

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
8 Temmuz 2022
327
295
63
Kendisi 5.05 konsolda denediğini yazmış ayrıca adminimiz gerekli bilgiyi verdi PS4 HACK HABER - Kırık Sürüm Konsollar için Haberler - Gelişmeler - Duyurular - Yardımlaşma ve Paylaşım Konusu kısacası bizim yapabileceğimiz bir işlem değil yeni oyunları ancak cyber opoisso ya da fugazi backport edebilir
Ben bu kadar kesin bakmıyorum bu konuya, illa ki kurcalamak lazım, incelemek ve denemek lazım. Yanlış anlama Arda, sen ya da Scofield için bilmiyorsunuz vs demiyorum konu hakkında benim de çok bilgim yok illa ki zor ve bilinmeyen yönleri vardır ama sadece şunlar yapar diye çekilmek doğru gelmiyor. Onlar yaptıysa başkası da yapabilir belki farklı bir yöntem ile.
Naçizane fikirlerim.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PS4 Pro
CUH Kodu: 7016B
Kapasite: 1 TB
Alım Yılı: 2020
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 1218A
Versiyon: 08.00
Alım Yılı: 2023

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
13,133
113
Ben bu kadar kesin bakmıyorum bu konuya, illa ki kurcalamak lazım, incelemek ve denemek lazım. Yanlış anlama Arda, sen ya da Scofield için bilmiyorsunuz vs demiyorum konu hakkında benim de çok bilgim yok illa ki zor ve bilinmeyen yönleri vardır ama sadece şunlar yapar diye çekilmek doğru gelmiyor. Onlar yaptıysa başkası da yapabilir belki farklı bir yöntem ile.
Naçizane fikirlerim.
Abi sıkıntı şurada mesela callisto protocol backport etmek istiyorsun diyelim ve callisto protocol atıyorum gerçekte hangi sürümü istiyor bilmiyorum ama diyelm 10.50 sürümünü istiyor senin callisto protocol oyununu backport etmen için 10.50 sürümüne sahip bir ps4 sahibi olman gerek ki oyunu dump edebilesin ama en son kırılan sürüm ne 9.00 en basitinden iş burada bitiyor dump edemezsen backport da edemezsin cyber ya da opoisso ya da fugazinin ya kimseyle paylaşmadıkları yeni bir sürüm için jailbreak var ellerinde ya da ps5 den dump ediyorlar oyunları bunların hiç birini ne emre abi yani scofield yapabilir ne baybars abi ne ben yapabilirim imkansız yani istersen 1 yılını ver bu iş için oyunun istediği sürüm kırılmadıkça biz normal kullanıcılar oyunu backport edemeyiz

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
13,133
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
13,133
113
Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

senolozen

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
14 Aralık 2021
199
314
63
Arkadaşlar selamlar birkaç gündür birşeyler yazmıyordum oyunlar üzerinde çalışmalar yapıyorum. Yakında herkeze sürprizlerim olacak gelişmeler var artık backport için başka siteler veya kişiler aramanıza kesin olarak gerek yok diyorum şimdilik sağlıcakla kalın:).

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
Ekran Kartı:

blueone

Kullanıcı
11 Temmuz 2020
109
67
28
Arkadaşlar selamlar birkaç gündür birşeyler yazmıyordum oyunlar üzerinde çalışmalar yapıyorum. Yakında herkeze sürprizlerim olacak gelişmeler var artık backport için başka siteler veya kişiler aramanıza kesin olarak gerek yok diyorum şimdilik sağlıcakla kalın:).
Umarım başarılı olursun, oynamak isteyipte 6.72 kullandığım için oynayamadığım oyunlar var.

senolozen

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
14 Aralık 2021
199
314
63
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
Ekran Kartı:
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım