- 31 Aralık 2021
- 426
- 84
- 28

Tsk
Tamam doğru yapmıssın kardeşim şimdi sadece beklıcen hata alman doğru ındırdıgın anlamına geliyor cunku 5.05 fıxı yok şimdi scofıeld yamayı cıkardığında ıcıne 5.05 fixi eklıcek ve sorunsuz oynıcaksın turkce yamayı şuan yapman gereken benım gıbı yamanın çıkmasını beklemek dostumBen tüm paket dosyaları indirdim kurdum fakat 1.8 update paketi kurulmuyor. Tüm paketler kuruldu sadece update kurulmadı oyunu da bu konudam indirdim. Ne yapmalıyım. CE-40740-5 hatası veriyor.
Çok teşekkürlerTamam doğru yapmıssın kardeşim şimdi sadece beklıcen hata alman doğru ındırdıgın anlamına geliyor cunku 5.05 fıxı yok şimdi scofıeld yamayı cıkardığında ıcıne 5.05 fixi eklıcek ve sorunsuz oynıcaksın turkce yamayı şuan yapman gereken benım gıbı yamanın çıkmasını beklemek dostum
TeşekkürlerARKADAŞLAR YALNIŞ ANLAŞILMASIN DİYE BAZI ARKADAŞLAR YALNIŞ ANLIYOR HALA.BU İNDİRMENİZ GEREKEN CUSA KODLU SPİDERMAN TÜRKÇE DEĞİL OYUZDEN KONUYA TÜRKÇE YAMA LİNKİ EKLENMİŞTİR ..KARIŞIKLIK OLMASIN DİYE BİLGİNİZE...GERÇİ FORMU TAKİP EDENLER BİLİYORDA FORUMU TAKİP ETMEYENLER BİLMEDİĞİ İÇİN DİREK KONUMA MESAJ YAZIYOR NEYSE TURKCE YAMA LINKINI EKLEDIM ORDAKİ KONUYU TAKİP EDİNİZ..
hayır daha türkçe yaması çıkmadı sadece oyun dosyaları bunlarKral TR yamalı versiyon mu? Okuduğumu anlamıyorum.
türkçe yama konusunu kontrol edin lütfentürkçe yama sabırsızlıkla bekliyoruz
bu türkçe yama uyumlu oyunun dosyalarıdır yani oyun türkçe değildir bilginiz yoksa söyleyeyim dedimtürkçe oynamamıştım ilk kez oynayacağım teşekkürler
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK