SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 YARDIM oyun indirme sorunu

thedevils4

Kullanıcı
17 Mart 2022
30
11
8
Arkadaşlar konsol camiasında yeniyim daha önce hiç konsolum olmadı dolayısıyla bu alanda bilgimde çok az. Daha yeni, konsolumda kırma işlemi gerçekleştirdim (malum oyunlar ateş pahası ayrıca tr yama lazımdı) ancak oyun indirme kısmında bir sıkıntım var. Sitede verilen linkler filecyrpt denen bi link ve buna tıkladığımda bir indirme işlemi gerçekleşmiyor jdownloader kullanarak indirin diye not var çoğunda ancak jdownloader olmadan indiremiyormuyuz? idm link yakalamıyor tıkladığım linkte küçük bir pencerede almanca yazılı bişiler yazıyor sonra kırmızı oluyor sayfa anlam veremedim jdownloader indirdim kurmaya tıkladığımda virüs tespit ediyor windows zaten exe yi çalıştırınca hata veriyo 7zip gibi bişi diyordu.Bana oyun indirme konusunda yardımcı olabilecek var mı acaba? ayrıca bir sorum daha var indirilen oyunu cihaza değilde harici hddye yükleme yapılıyor mu? yapılıyorsa nasıl yapılıyor?

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,755
113
Arkadaşlar konsol camiasında yeniyim daha önce hiç konsolum olmadı dolayısıyla bu alanda bilgimde çok az. Daha yeni, konsolumda kırma işlemi gerçekleştirdim (malum oyunlar ateş pahası ayrıca tr yama lazımdı) ancak oyun indirme kısmında bir sıkıntım var. Sitede verilen linkler filecyrpt denen bi link ve buna tıkladığımda bir indirme işlemi gerçekleşmiyor jdownloader kullanarak indirin diye not var çoğunda ancak jdownloader olmadan indiremiyormuyuz? idm link yakalamıyor tıkladığım linkte küçük bir pencerede almanca yazılı bişiler yazıyor sonra kırmızı oluyor sayfa anlam veremedim jdownloader indirdim kurmaya tıkladığımda virüs tespit ediyor windows zaten exe yi çalıştırınca hata veriyo 7zip gibi bişi diyordu.Bana oyun indirme konusunda yardımcı olabilecek var mı acaba? ayrıca bir sorum daha var indirilen oyunu cihaza değilde harici hddye yükleme yapılıyor mu? yapılıyorsa nasıl yapılıyor?
Bazı filecrypt linkleri kilitli olduğundan sadece onu açabilen Jdownloader2 programı ile indirilir. IDM ile normal şartlarda indiremezsiniz.
Ancak ücretli debrit hesabınız olur ise IDM ile indirebilme şansınız var. Yoksa ücretsiz tek seçenek Jdowanloader2 programıdır.

JDOWNLOADER2 Programı:
Eğer windows işletim sisteminiz;
64 bit ise bunu
32 bit ise bunu indirin

kurulumunu yapıp Jdownloader2 programını çalıştırın. Çalıştırmadan o linkleri indiremezsiniz ve çalıştırmazsanız o sayfada kırmızı renk görürsünüz.

Yani programı kurup çalıştırdıktan sonra filecrypt sitesindeki ekran ortasında İngilizce Click'n Load (Yüklemek/İndirmek için Tıkla manasında) olan düğmeye basarsan renk yeşile dönecek ve Jdownloader2 programı linkleri kendi programı içerisine eklemeye başlayacaktır.
Sonra program içinde linkleri görüp indir diyebileceksiniz.

Oyunları harici bir HDD içine yüklemek için öncelikle boşta kullanmadığınız bir HDD olmalı yani hem PS de hem PC de kullanacaksınız olmaz. Onun için henüz başaramayacağınız daha tecrübeli olanların yapabilecekleri App2USB işlemleri ile olabilir ama sizin için bu işlem daha erken.

Durumunuz hakkında bilgi verin daha detaylı anlatayım yani boşta sürekli konsolda takılı durup çalışacak bir yedek HDD sahibi misiniz?

thedevils4

Kullanıcı
17 Mart 2022
30
11
8
Bazı filecrypt linkleri kilitli olduğundan sadece onu açabilen Jdownloader2 programı ile indirilir. IDM ile normal şartlarda indiremezsiniz.
Ancak ücretli debrit hesabınız olur ise IDM ile indirebilme şansınız var. Yoksa ücretsiz tek seçenek Jdowanloader2 programıdır.

JDOWNLOADER2 Programı:
Eğer windows işletim sisteminiz;
64 bit ise bunu
32 bit ise bunu indirin

kurulumunu yapıp Jdownloader2 programını çalıştırın. Çalıştırmadan o linkleri indiremezsiniz ve çalıştırmazsanız o sayfada kırmızı renk görürsünüz.

Yani programı kurup çalıştırdıktan sonra filecrypt sitesindeki ekran ortasında İngilizce Click'n Load (Yüklemek/İndirmek için Tıkla manasında) olan düğmeye basarsan renk yeşile dönecek ve Jdownloader2 programı linkleri kendi programı içerisine eklemeye başlayacaktır.
Sonra program içinde linkleri görüp indir diyebileceksiniz.

Oyunları harici bir HDD içine yüklemek için öncelikle boşta kullanmadığınız bir HDD olmalı yani hem PS de hem PC de kullanacaksınız olmaz. Onun için henüz başaramayacağınız daha tecrübeli olanların yapabilecekleri App2USB işlemleri ile olabilir ama sizin için bu işlem daha erken.

Durumunuz hakkında bilgi verin daha detaylı anlatayım yani boşta sürekli konsolda takılı durup çalışacak bir yedek HDD sahibi misiniz?
cevabın için teşekkür ederim evet 1 tb hdd var elimde bomboş oyunlar için ayırdım

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,755
113
cevabın için teşekkür ederim evet 1 tb hdd var elimde bomboş oyunlar için ayırdım
Tamam onu bilgisayarında exfat formatında formatla.
Konsola usb den bağla ve konsolu aç.
Konsol sana bu takılı hdd'i genişletilmiş depolama olarak kullanmak istiyormusunuz diye sorar.
Tamam dersiniz ve bir kez de konsol bu hdd'i kendi kullanacağı biçimde formatlar ve her şey hazır.
Artık oyunlar bu harici hdd içine varsayılan olarak kayıt edilir.
Bunu da istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
Konsol-ayarlar-depolama bölümünde dahili hdd yada harici hdd seçimi yapılabiliyor yani hangisine kayıt istiyorsan onu varsayılan yapıyorsun.
Ayrıca dahili hdd içindekileri hariciye yada tam tersi oyunları istediğin gibi o menüden taşıyabilirsin.
Hepsi bu.

thedevils4

Kullanıcı
17 Mart 2022
30
11
8
Tamam onu bilgisayarında exfat formatında formatla.
Konsola usb den bağla ve konsolu aç.
Konsol sana bu takılı hdd'i genişletilmiş depolama olarak kullanmak istiyormusunuz diye sorar.
Tamam dersiniz ve bir kez de konsol bu hdd'i kendi kullanacağı biçimde formatlar ve her şey hazır.
Artık oyunlar bu harici hdd içine varsayılan olarak kayıt edilir.
Bunu da istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
Konsol-ayarlar-depolama bölümünde dahili hdd yada harici hdd seçimi yapılabiliyor yani hangisine kayıt istiyorsan onu varsayılan yapıyorsun.
Ayrıca dahili hdd içindekileri hariciye yada tam tersi oyunları istediğin gibi o menüden taşıyabilirsin.
Hepsi bu.
usta 2 sorum daha var cevaplayabilirsen sevinirim
1- kırma işlemini ps4ü her açtığımızda yeniden mi yapmak zorundayız dün kırmıştım debug settings filan görünüyordu az önce indirdiğim oyunu yüklemek için açtığımda debug settings kaybolmuştu bunu kalıcı yapma şansımız yok mu?
2- benim cihaz cuh-1216a imiş sitede görüyorum değişik versiyonlarda oyun paylaşımı yapılmış ben oyunları indirirken bu versiyona göre mi indiricem şimdi?

1- Normalde evet konsolu komple kapat seçeneği ile kapatırsan her açtığında tekrar kırma işlemi yapman gerekiyor. Bundan kurtulmanın yolu ise konsolu kapatırken "Dinlenme moduna al" şeklinde menüde seçeneği var o şekilde kapatırsan her açtığında kırık açılır. Bu şekilde uzun süre kırmadan idare eder. Nadiren bazen eğer konsol doğru işlemler yapmadığında yada hata verip kapanıp açıldığında yani ileride tekrar bir kez daha kırar sonra yine dinlenme moduna alırsın. Ben istisnasız hep dinlenme modunda kullanıyorum.

2- CUH-1216a senin konsolunun modeli oluyor yani işte fat - slim - pro gibi konsol tipini ve çıkış yılını ifade ediyor. Oyun konularında yazan CUSAxxxxx isimli kodlar ise ilgili oyuna ait kodlardır ve konsol kodu ile bir alakası yoktur. Bütün kırık konsollar, bütün kırık oyunları oynatabilir yani bu konuda bir ayrım yoktur. Ayrıca şu an en son kırık sürüm 9.00 sürümdür ve 9.00 sürümde olanların oyunların yanlarında paylaşılan 5.05/6.72 gibi backport fix dosyalarını (genellikle ve çoğunlukla) yüklemelerine gerek yoktur. 9.00 sürüm fix istemeden oyunları çalıştırabilir.

3- Bu da benden olsun. Konsolunun yanlışlıkla güncellenme ve kırık özelliğinin gitmesine karşı eğer yapmadıysan bu koruma işlemini yapmanı tavsiye ederim. Videodaki DNS ayarını ve Disable Updates özelliğini açmalısın ki konsolun yanlışlıkla güncellenmesin. Videoda ne görüyorsan aynısını yapacaksın yani ben burada yazmadıysam bile orada ne görüyorsan aynısını yap.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım