SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 PKG OYUN OYUN YÜKLEME SORUNU PKG PARTLARI

nanetlsd

Kullanıcı
20 Ocak 2021
32
0
6
DEĞERLİ ÜYELER MERHABA, BURDA BİRCOK KONUDA YARDIMCI OLDUNUZ COK TESEKKÜRLER.
PS 5.05 VERSİYON.
DÜN İLK DEFA GOD OF WAR RAGNAROKU DEĞERLİ FORUM ÜYELERİNİN YARDIMIYLA. ÇÖZDÜK. AMA ANLAMADIĞIM BAZI KONULAR VAR. PC DE TORRENTTEN OYUN İNDİRİP SENELERDİR CRACK YAPIP OYNUYORUM. AMA BU PS4 MANTIĞI BİRAZCIK FARKLI.
SİMDİ KENDİMİ VE ANLAMADIĞIM KISMI SİZLERE GÜZEL BİR ŞEKİLDE İFADE ETMEK İSTİYORUM Kİ DERMANIMI BULAYIM :)

YÜKLEDİĞİM GOD OF WAR RAGNAROK ANA DOSYA 84GB YANINDADA 18GB OLARAK 2 PKG. UZANTILI OLARAK GELDİ, EVET PC DEKİ GİBİ MANTIĞINI ANLADIM İLK DOSYA İLE YÜKLEDİM DİĞER 18GB LIK DOSYA İLE CRACKİNİ YAPTIM.

ANCAK BURASI ÖNEMLİ!!!!!
capture-20230221-035151.png

BU YÜKLEDİĞİM DOSYADA BİRDEN FAZLA RAR VE EN SON OLARAKTA GÖRSELDE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ 28GB LIK PKG DOSYASI.
BU TEK GELEN PKG DOSYASI HARİÇ RAR DOSYALARINI KLASÖRE ÇIKARDIĞIMDA HEPSİNİN BİRLEŞTİĞİNİ GÖRDÜM.
BU BİRLEŞEN RAR DOSYALARINDA OLUŞTURDUĞUM YENİ PKG Mİ ALIP HARD DİSK GOLDHEN İLE PS4 5.05 E YÜKLEDİM OYUN AÇILMIYOR DEDİ.

PC OLSA ANLARIM, AMA BİLGİSAYARDAN İNDİĞİ ANDAN İTİBAREN HARD DİSKİN İÇİNE ATARKENKİ İŞLEME KADAR AÇIKLAYABİLECEK SİZ DEĞERLİ FORUM ÜYELERİNİ BEKLİYORUM... TEŞEKKÜRLER...

ZAygün

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
8 Temmuz 2022
327
295
63
God of War Ragnarok’ta sorun yoksa WWE 2K22 için çözüm bakalım;
İndirme işlemi ve .rar dosyalarını birleştirme işleminden sonra(part1e çift tıklayıp açın ve içerisindeki .pkg dosyasını mouse ile sürükleyerek çıkartın.) karşınıza çıkan .pkg formatlı dosyaların ekran görüntüsünü isimleri tam görünecek şekilde atar mısınız ?

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PS4 Pro
CUH Kodu: 7016B
Kapasite: 1 TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 2020
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1218A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 08.00
Alım Yılı: 2023

nanetlsd

Kullanıcı
20 Ocak 2021
32
0
6
ATARIM HEMEN

nanetlsd

Kullanıcı
20 Ocak 2021
32
0
6
İndirme işlemi ve .rar dosyalarını birleştirme işleminden sonra(part1e çift tıklayıp açın ve içerisindeki .pkg dosyasını mouse ile sürükleyerek çıkartın.) karşınıza çıkan .pkg formatlı dosyaların ekran görüntüsünü isimleri tam görünecek şekilde atar mısınız ?

Ekli dosyalar

nanetlsd

Kullanıcı
20 Ocak 2021
32
0
6
BİRLEŞTİRME İŞLEMİ NASIL YAPILIYOR :) YANLIS BİRSEY YAPIP ELİMDEKİ DOYALARI BOZMAK İSTEMİYORUM YÜKSEK GBLI OLDUGU İÇİN TEKRAR İNDİRMEM ZAMAN ALIR

ZAygün

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
8 Temmuz 2022
327
295
63
Sorunu özelden çözdük konuyu kapatabilirsiniz :)

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PS4 Pro
CUH Kodu: 7016B
Kapasite: 1 TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 2020
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1218A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 08.00
Alım Yılı: 2023
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım