Renovatio90
Kullanıcı
- 17 Ekim 2020
- 159
- 516
- 93

Brezilya kaynaklı bir sitede Playstation 2 ye çıkan Pes 6 için yapılan 2020 güncelleme yaması buldum arkadaşlar indirip PS4 PKG yapıp denedim sorunsuz çalışıyor. Stadlar - grafik yaması - lisanslı ligler- formalar - toplar - güncel kadrolar-yeni müzikler-yeni arka planlar vs gayet güzel yapılıp ayarlanmış bir kaç ufak dokunuşta ben yaptım kapak cover vs gibi. TÜRK Takımları olarakta Fenerbahçe - Beşiktaş-Galatasaray -Başakşehir takımları bulunmaktadır.
Yamayı güzel yapmışlar menüler ve reklam panoları 21 in kadrolar 2020 nin(2021 transfer güncellemesi geldiğinde bu konu altında paylaşacağım). Biz 1 haftadır arkadaşlarla PS4 te bunu oynuyoruz sizde bizim gibi eski nesil Pes oyunlarını güncel Pes oyunlarına tercih edenlerdenseniz kesinlikle tavsiye ederim. PS2 için son çıkan oyun Pes 6 idi bundan sonra 14 yılına kadar destek verildi fakat PES 6 dan 14 e kadar çıkan tüm oyunlar aynı oyundu sadece kadrolar güncellenip transfer yamaları geliyordu o yüzden PS2 kullancıısı olarak PES 6 nın bizde yeri ayrıdır yani bu yamada PS2 için çıkan son oyuna 2020 yamasını içeriyor iyi oyunlar dilerim keyfini çıkarın..
Download :
Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için beğenmelisiniz.
Son düzenleme: