SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 PKG OYUN Playstation 4 oyun mağazası ne yüklenir?

Ugur99

Kullanıcı
17 Ekim 2024
42
0
6
Bir bilgisiyarım yok ve oyun yüklüyeçek oyun mağazası arıyorum ne önerirsiniz? (Oyunlar Türkçe falan olursa cok daha iyi olur) Gamebato yükledim 4 oyundan sonra paralıymış bende vereçek para yok malesef

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Slim
CUH Kodu: -
Kapasite: 1TB
Versiyon: 11.00
Alım Yılı:

Ugur99

Kullanıcı
17 Ekim 2024
42
0
6
Help me dostlar

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Slim
CUH Kodu: -
Kapasite: 1TB
Alım Yılı:

xxxcam45

Kullanıcı
26 Aralık 2020
194
31
28
Cep telefonuyla indir rar'dan çıkar flaş belleğe yükle ordan oyunu kur ben yıllardır öyle yapıyorum hiç pc ihtiyacım olmuyor

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Pro
CUH Kodu: 7218
Kapasite: 1 tb
Alım Yılı: 2024

Muhammet61

Kullanıcı
1 Ağustos 2020
60
20
8
Gamebato linkleri var direckt pkg installer yapıştırıyorsun ps4 e atıyor telefonunda yer olmasına gerek yok 1fichier linkleri de yapılıyormuş ama nasıl yapıldığını çözemedim

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım