xidir084
Kullanıcı
- 16 Şubat 2022
- 9
- 0
- 1

Guzel oldu guzel
bu versiyon 11'den daha stabil ve bilgisayar felan gerektirmiyorsa esasında bunada bir rehber hazırlanabilir. Zira 11 kırıldı ama bilgisayar gereksinimi yüzünden hiç bakmadım bile. USB ile basit işlemler daha iyi.10.01 i bu şekilde kırdım 2 aydır sıkıntı yok.
maalesef pc gerekiyor 11 ile hemen hemen aynı stabilitedebu versiyon 11'den daha stabil ve bilgisayar felan gerektirmiyorsa esasında bunada bir rehber hazırlanabilir. Zira 11 kırıldı ama bilgisayar gereksinimi yüzünden hiç bakmadım bile. USB ile basit işlemler daha iyi.
5.05 gold sürüm yanlış yaparsınps4 slim 5.05 versiyonu var. ayarlar user manual dan kırıyorum her seferinde. ayda yılda bir oyun oynayasım geliyor onun da back portunu aramak yüklemek zoruma gidiyor. 11.00 a güncellesem mi diye düşünüyorum.
boşta raspberry 3 var. modded warfare in son pppwn videosunu izledim. PPPwn IPv6 Fix gelmiş, slim modelde çalışıyor diyor. konsol açılınca kendi kendine goldhen yüklemesi ve backport aramak zorunda kalmamak çok çekici bir fikir gibi geldi. biraz daha beklesem mi, yükleyip geçsem mi acaba?
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK