Scofield
Yönetici
- 2 Haziran 2020
- 5,095
- 77,626
- 113
Kırma işlemi için gereken diski, istediğiniz her yere kargo yaparak gönderebilirim. Bu kazanç ile yeni diskler alınacak ve sürekli güncel kalmasını sağlayacağız.
Sipariş vermek için konuya "sipariş vermek istiyorum." diye mesaj yazın. Size dönüş yapacağım. Hepimiz adına hayırlısı olsun. 
Instagram üzerinden de mesaj atabilirsiniz...
www.instagram.com
- FİYAT -
400 TL
- ÜRÜN RESMİ -
Kimsenin sorun yaşamaması için bilinen ve sağlam marka olarak Verbatim'i kullanıyorum.
- KIRMA İŞLEMİ İÇİN VİDEO -
Video da gördüğünüz üzere kırma işlemi son derece basittir. Kırma diskini takıp başlatın.
Karşınıza 2 seçenek çıkacak. Eğer versiyonunuz 9.00 - 12.02 arasında ise X tuşuna, 12.50 - 12.52 arasında ise O tuşuna basarak kırma işlemini yapın.
Not: Tüm işlemler bittikten sonra diskinizi çıkartabilirsiniz.
Instagram üzerinden de mesaj atabilirsiniz...
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
www.instagram.com
- FİYAT -
400 TL
- ÜRÜN RESMİ -
Kimsenin sorun yaşamaması için bilinen ve sağlam marka olarak Verbatim'i kullanıyorum.
- KIRMA İŞLEMİ İÇİN VİDEO -
Video da gördüğünüz üzere kırma işlemi son derece basittir. Kırma diskini takıp başlatın.
Karşınıza 2 seçenek çıkacak. Eğer versiyonunuz 9.00 - 12.02 arasında ise X tuşuna, 12.50 - 12.52 arasında ise O tuşuna basarak kırma işlemini yapın.
Not: Tüm işlemler bittikten sonra diskinizi çıkartabilirsiniz.