SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 HACK HABER PS4 12.50 - 12.52 Versiyonlar için Kırma Diski ! - Sipariş Konusu

Scofield

Yönetici
2 Haziran 2020
5,095
77,626
113
Merhaba arkadaşlar. Nihayet beklenen oldu ve 12.52 versiyonlarda sonunda kırıldı. Başlıkta belirttiğim versiyonlarda (09.00 ile 12.52 arası) kırma işlemini, bluray diske ilgili dosyaları yazdırarak rahat bir şekilde yapabiliriz ama bunun için bluray yazıcıya ihtiyacımız var ki, tek seferlik bir işlem için binlerce tl vermeye gerek yok. Bu işlem ile beraber tüm ps4 oyunlarını sorunsuz kurup oynayabilirsiniz. Sadece diski takıp işlemi başlatın. İşlemler son derece stabildir.

Kırma işlemi için gereken diski, istediğiniz her yere kargo yaparak gönderebilirim. Bu kazanç ile yeni diskler alınacak ve sürekli güncel kalmasını sağlayacağız.

Sipariş vermek için konuya "sipariş vermek istiyorum." diye mesaj yazın. Size dönüş yapacağım. Hepimiz adına hayırlısı olsun. 🙏

Instagram üzerinden de mesaj atabilirsiniz...

- FİYAT -
400 TL

- ÜRÜN RESMİ -
Kimsenin sorun yaşamaması için bilinen ve sağlam marka olarak Verbatim'i kullanıyorum.

- KIRMA İŞLEMİ İÇİN VİDEO -
Video da gördüğünüz üzere kırma işlemi son derece basittir. Kırma diskini takıp başlatın.
Karşınıza 2 seçenek çıkacak. Eğer versiyonunuz 9.00 - 12.02 arasında ise X tuşuna, 12.50 - 12.52 arasında ise O tuşuna basarak kırma işlemini yapın.
Not: Tüm işlemler bittikten sonra diskinizi çıkartabilirsiniz.

realeamore

Kullanıcı
25 Aralık 2020
5
0
1
sipariş vermek istiyorum

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım