SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 YARDIM Ps4 6.72 9.0a gectim

dantegodof

Kullanıcı
24 Eylül 2020
227
96
28
Arkadaşlar dayanamadim 6.72 den 9.0 a geçtim ilk kirmamda direk hen oldu herhangi Bi kapanma olmadı vanguard indirmiştim en son 6.72 de çalışmadı fixliydi şuan 9.0 kurdum direk açıldı sorunsuz ps4 fat kullanıyor bugün şimdi chiaki deniyicem sorun oluyormu ps5 kol var bazen onla oynuyorum şuan icin memnunum fix e ihtiyacım kalmadı yardım almak isterseniz yazabilirsiniz

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: FAT
CUH Kodu:
Kapasite: 500 GB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı:
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: STANDART
CFI Kodu:
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 8.40
Alım Yılı:

fıro

Yardımsever Üyemiz
7 Temmuz 2020
2,369
2,755
113
Arkadaşlar dayanamadim 6.72 den 9.0 a geçtim ilk kirmamda direk hen oldu herhangi Bi kapanma olmadı vanguard indirmiştim en son 6.72 de çalışmadı fixliydi şuan 9.0 kurdum direk açıldı sorunsuz ps4 fat kullanıyor bugün şimdi chiaki deniyicem sorun oluyormu ps5 kol var bazen onla oynuyorum şuan icin memnunum fix e ihtiyacım kalmadı yardım almak isterseniz yazabilirsiniz
Oflien kırma mi yaptın yoksa online mi

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216A
Kapasite: 2 TB SSD
Versiyon: 5.05
Alım Yılı: 2020

yhanova

Yardımsever Üyemiz
8 Temmuz 2020
974
1,091
93
Bende 9 a geçti geçecem az kaldı @firo abim deseki hadi Hüseyin update edelim cihazları dese sip sak 9.0 olacam :)

fıro

Yardımsever Üyemiz
7 Temmuz 2020
2,369
2,755
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216A
Kapasite: 2 TB SSD
Versiyon: 5.05
Alım Yılı: 2020

dantegodof

Kullanıcı
24 Eylül 2020
227
96
28
Offline kırma denemedim şimdi onuda deniyorum bakalım sorun varmi chiaki programi oldu arkadaşlar ps4 kaydı yaparken chiaki uygulamasinda 8> yazanı seçiyoruz sonra ps id yazan bölüme 11 tane f harfi yaziyoruz sonra remote play bölümünü açıp ps4 deki orda çıkan kodları yazın kaydedin kayıt ölucaktir.
ps5 kolu da bağladım sorunsuz çalıştı remote play telefondan yapıyorum görüntü çözünürlüğünde 360 p yapıyorum internet paylaşım yaparak bağlıyorum ps4 e telefonun mobil veri açılmayacak sadece internet paylaşımi ps5 kolu da telefona bağlıyorum remote olayı açtığımda sorunsuz çalışıyor gecikmede olmuyor

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu:
Alım Yılı:
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu:
Alım Yılı:

Pashellow

Kullanıcı
30 Aralık 2021
182
23
18
Offline kırma denemedim şimdi onuda deniyorum bakalım sorun varmi chiaki programi oldu arkadaşlar ps4 kaydı yaparken chiaki uygulamasinda 8> yazanı seçiyoruz sonra ps id yazan bölüme 11 tane f harfi yaziyoruz sonra remote play bölümünü açıp ps4 deki orda çıkan kodları yazın kaydedin kayıt ölucaktir.
ps5 kolu da bağladım sorunsuz çalıştı remote play telefondan yapıyorum görüntü çözünürlüğünde 360 p yapıyorum internet paylaşım yaparak bağlıyorum ps4 e telefonun mobil veri açılmayacak sadece internet paylaşımi ps5 kolu da telefona bağlıyorum remote olayı açtığımda sorunsuz çalışıyor gecikmede olmuyor
Offline kırma yöntemini denedikten sonra tecrübelerini paylaşırsan memnun olurum.

dantegodof

Kullanıcı
24 Eylül 2020
227
96
28
Şimdi ps4 kapattım açtım bu sefer offline yaptım kullandığım hen sitesi https://darkmoddervc.github.io/PS4JB/900/index.html
Heni başlatıyorum sonra usb takın uyarısı geldikten sonra usb yi sağ porta takıyorum sonra usb desteklemiyor dedikten sonra 1 dk bekliyorum sonra tamam dediğimde direk kırdı bu 2.denemem oldu direk hen oldu yine kapanmadı 6.72 den daha iyi buldum bakalım ne zaman kernel panic olucak olursa yazarim şuan için sorunsuz kurulu oyunlarda da hata yok direk açıyor 100 e yakın ps4 oyun yükle neredeyse hepsi fixli onlardada sorun yok chiaki de çalıştı şuan için mükemmel

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu:
Alım Yılı:
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu:
Alım Yılı:

TheCasH

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
96
55
18
Şimdi ps4 kapattım açtım bu sefer offline yaptım kullandığım hen sitesi https://darkmoddervc.github.io/PS4JB/900/index.html
Heni başlatıyorum sonra usb takın uyarısı geldikten sonra usb yi sağ porta takıyorum sonra usb desteklemiyor dedikten sonra 1 dk bekliyorum sonra tamam dediğimde direk kırdı bu 2.denemem oldu direk hen oldu yine kapanmadı 6.72 den daha iyi buldum bakalım ne zaman kernel panic olucak olursa yazarim şuan için sorunsuz kurulu oyunlarda da hata yok direk açıyor 100 e yakın ps4 oyun yükle neredeyse hepsi fixli onlardada sorun yok chiaki de çalıştı şuan için mükemmel
ben de usbsiz kırılma bekliyorum ama olmayacak gibi.

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım