Beatific3
Kullanıcı
- 13 Haziran 2021
- 27
- 7
- 3

Kimi nerden takip ediyorsunuz kaynakları paylaşırsanız biz de bakalım arkadaşlar, ben sadece twitterdan theoverflow0 ve znullptr kontrol ediyorum.Hiçbir şey yok kanki, bekliyoruz
Kimi nerden takip ediyorsunuz kaynakları paylaşırsanız biz de bakalım arkadaşlar, ben sadece twitterdan theoverflow0 ve znullptr kontrol ediyorum.Hiçbir şey yok kanki, bekliyoruz
theoverflow0 kim?Kimi nerden takip ediyorsunuz kaynakları paylaşırsanız biz de bakalım arkadaşlar, ben sadece twitterdan theoverflow0 ve znullptr kontrol ediyorum.
Yanlış yazmışım hocam, https://twitter.com/theflow0 doğrusu bu.theoverflow0 kim?
Maalesef şimdilik birşey yok beklemeye devam.Bir gelişme var mı
O hesap kapanalı çok oldu, yenisi Backport893.oppoisso nun twitterı askıya alınmış
Kesin ne zaman kırılır bilemeyiz fakat en geç eylül yada ekim ayına kadar kırılır diye tahmin ediyorum.Sizce tahmini ne zaman kırılır, Yeni gelişmeler var mı acaba ?
O şaka amaçlı yapıldıForbiden west 9.00 a geldimi yoksa 9.03 mü kırıldı? Yeni bir videoda gördüm ingilizcem yok anlayamadim
Şaka gibi durmuyor, dravszo diye bir kanal paylastıO şaka amaçlı yapıldı
Şaka işte april fool yazıyor ama ilerde oyun çıkabilir oyunun boyutuna bakrsan mb zatenŞaka gibi durmuyor, dravszo diye bir kanal paylastı
Doğru söylüyorsun. Adam açık bulsa bile paylaşmaz. Sonuçta kendi bulduğu açık, muhtemelen daha değerli olan bir üst sürümde de halen var olacaktır.Ps4 için Znullptr isimli hacker yakın zamanda kırmayacağından bahsetti yani adam Ps5 üzerinde çalıştığı için Ps4 ile kafa yormadığından bahsetmişti. Fakat olurda Ps4 tarafında açık bulursam yine de paylaşırım dedi. Ps4 üzerinde özellikle çalışmıyorum demesinin sebebi kendisine sürekli olarak 9,03 ü kırmalısın diyen insanlara şöyle cevap veriyor. Yakın zamanda 9,00 yazılımı zaten kırmıştık o yazılım ile epey oyun oynanıyor siz hata yapıp konsollarınızı güncellediyseniz biz ne yapalım tarzında cevaplar veriyor. Bunun dışında Ps4 ü bugün e kadar kıran tek kişi de Znullptr değil 9,00 dan önceki yazılımları sleirsgoevy ve başka hackerlar da kırmıştı. Yani belli olmaz ansızın başka bir hacker çıkıp 9,03 veya 9,04 ü kırdığını açıklayabilir. Benim tahminim ise şöyle genelde bu kırma olaylarını incelediğimde hackerlar oyunlar birikmeden yeni üst bir yazılımı kırmıyorlar. Geçen yıl bu zamanlarda herkes 8,03 ün kırılmasını bekliyordu bende o zamanlar şey demiştim hali hazırda 7,55 yazılımı kırıldı ve o yazılımla birçok güncel oyunlar oynanıyor. Hackerlar sırf hitman 3 için 8,03 ü kırma ile uğraşmazlar demiştim. Yeni bir yazılımın kırılması için fifa pes ve nba gibi oyunların yenisinin çıkması lazım. Ancak o zaman üst bir yazılım kırılır demiştim. Nitekim de öyle oldu fifa 22 pes 22 nba 22 çıktı ondan sonra aradan biraz zaman geçti ve 8,03 değil 9,00 kırıldı. Muhtemelen yine aynısı olur eylül ekim ayına doğru fifa nba in yeni serisi çıkar aradan az birşey zaman geçer ondan sonra o aralar hangi yazılım ile o oyunlar açılırsa işte o yazılımı kırarlar. Muhtemelen bir sonraki kırılacak yazılım 9,03 olmaz kasım ayında flan hangi güncelleme ile fifa ların yenisi oynanabilir ise o yazılımlardan biri kırılacaktır. Sabırla beklemekten başka çaremiz yok.
Yok malesefVar mı herhangi bir gelişme
Kuruduk beklemekten. Umarım doğrudur.Arkadaşlar tw dan sonysnightmere adlı biri jailbreak in yakın olduğunu söylüyor ama ne kadar doğru?
Ne anlama geliyor acaba.Birisi de şöyle bir Tweet atmış.Ekli dosyayı görüntüle 5547
Öncelikle çok kâle alınacak bir twitter hesabı değildir bu hesap yani bugüne kadar her yazdığı boş çıktı yani daha tutturamadı.Ne anlama geliyor acaba.
Bana kalırsa 9.03 değil. Daha üst bir yazılım kırılır. Eylül Ekim ayına doğru Fifa, Nba gibi oyunların yenisi çıkar. Kasım ayına doğru da 9.51 flan yada bir üst yazılımı kırılır. Geçen yılda 8.03 kırılacak flan denilmişti. Ama 9.00 ı kırdılar. Bu adamın tweet ine gelirsek adam 9.03 yazılıma atıfta bulunmuş. Ama yazarken saat i belirtmiş. Dikkati mi çektiği için acaba bir sinyal flan mı belirtiyor dedim. O yüzden paylaştım.Öncelikle çok kâle alınacak bir twitter hesabı değildir bu hesap yani bugüne kadar her yazdığı boş çıktı yani daha tutturamadı.
Belki bu sefer tutturur yada her duyumda zaten kırılacak gibi tweet atıyor ama zaten eninde sonunda kırılacak ve sonrada ben bildim der.
Şimdi yazdığını istersek şöyle de yorumlayabiliriz. Bakın ne yazmış yani noktalama işaretlerine dikkat edin kısaca : (ikinokta üstüste) işaretine.
It's 9:03 somewhere - Bir yerlerde saat 9:03 demek oluyor
çünkü yazılım belirten 9.03 değil de saat belirten 9:03 şeklinde yazmış.
Doğru da söylüyor şu an dünyada bir yerlerde saat 9:03 'tür.
Yani bunu bilerek mi yazdı yanlışlıkla mı yazdı bilinmez ama cevap tweet 'lerinde bazı kişiler aynen benim gibi düşünüp kendi saatlerini yazmışlar yani; Burada da saat 11:03 gibi yazmışlar yani espriye espri ile cevap vermek gibi.
Diğer bazı kişiler ise başka bir duyumdan bahsetmiş tweet mesajlarında ve ETA 53 days - yani 53 gün sonra 9.03 kırılacak gibi tarih vermişler ve bunu yabancı bir hacker grubuna dayanarak yazdıklarını belirtmişler. Bilginin kaynağı neresi şimdilik bilemiyorum.
Özetle halen şehir efsaneleri devam ediyor. Tabi ki kırılma olacak ama bunun bir tarihi olmaz.
Kırılacağında kırılır ve kırıldığında o tarih gelmiş demektir zaten.![]()
Birşeyler duyduğunu ve ps4 de yakında bişey olacak demiş tabi jb ile alakalı söylemiş ama neye dayanarak böyle söylemiş bilmiyorumArkadaşlar tw dan sonysnightmere adlı biri jailbreak in yakın olduğunu söylüyor ama ne kadar doğru?
Öyle ise güncelleme mi önerir misin ? Şuan ki 9.03Bana kalırsa 9.03 değil. Daha üst bir yazılım kırılır. Eylül Ekim ayına doğru Fifa, Nba gibi oyunların yenisi çıkar. Kasım ayına doğru da 9.51 flan yada bir üst yazılımı kırılır. Geçen yılda 8.03 kırılacak flan denilmişti. Ama 9.00 ı kırdılar. Bu adamın tweet ine gelirsek adam 9.03 yazılıma atıfta bulunmuş. Ama yazarken saat i belirtmiş. Dikkati mi çektiği için acaba bir sinyal flan mı belirtiyor dedim. O yüzden paylaştım.
hayır sabırla bekleyin belkide 9.03 kırılacak belli olmazÖyle ise güncelleme mi önerir misin ? Şuan ki 9.03
Kırılma bekleyenler için her zaman olabildikleri en düşük sürümde kalmaları esastır. Sonra pişman olmamak için sabırla beklenmelidir.Öyle ise güncelleme mi önerir misin ? Şuan ki 9.03
Nisan ayı geçti artık mayıs ve haziran için umarım kırılır kırılmasa bile jb için yaklaştık demek oluyorÖyle ise güncelleme mi önerir misin ? Şuan ki 9.03
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK