D3nte01
Kullanıcı
- 16 Nisan 2021
- 56
- 33
- 18

Hacker'ın github sayfasını inceledim ve 7.00-7.02 kernel exploitte katkıda bulunanlar arasında tutumu bizden yana olur bence , disclosure da isterse tamam 
Son düzenleme:
Evet umutlanabilirsiniz ama ne kadar sürede geleceği konusunda birşey söylemek güç çünkü webkit henüz yok.Umutlanabilir miyiz 8.0X sürümlerinin kırılması için
Webkit olursa kırma gelebilir mi peki ?Evet umutlanabilirsiniz ama ne kadar sürede geleceği konusunda birşey söylemek güç çünkü webkit henüz yok.
Gelebilir tabiki açık bulunmuşWebkit olursa kırma gelebilir mi peki ?
Çok teşekkürler haberi duyduğuma çok sevindim inşallah yakında kırılırGelebilir tabiki açık bulunmuş![]()
Büyük gelişme hocam heyecan yapmalısınız, çoğu gitmiş azı kalmışEn ufak gelişmeler dahi 8.0x sürümdekileri heyecanlandırmaya yetiyor, bende dahilbekliyoruz haberleri
Abi gaza getirme beni çok bekliyorum bakBüyük gelişme hocam heyecan yapmalısınız, çoğu gitmiş azı kalmış![]()
Şimdiden çoğu şey bitmiş mi hocamBüyük gelişme hocam heyecan yapmalısınız, çoğu gitmiş azı kalmış![]()
Belki bugün belki yarın belki 1 ay sonra belki 6 ay sonra. Belli olmaz.Ne kadar sürer kırılması
Sizde hafıza problemi var sanırım bir sayfa önce aynı soruyu sormuştunuz. 2 kişi de cevap vemişti. Soru sormuş olmak için sormayın. Az mantıklı olun rica ediyorum. Kırıldığı zaman forumda görürsünüz zaten. Bir gelişme olsa dahi herhangi bir tarih kimse veremez. Ancak gelişmeye göre tahmin yapabiliriz. Forumda kirlilik oluşmaması adına tüm bunları söylüyorum. Yanlış anlaşılmasın.Ne kadar sürer kırılması
8.03 kırılırsa şuankinden pek farkı olmaz düşük sürüm her zaman iyidir7.55 sürümlüyüm ve fazla stabil değil sadece böyle 1-5 gün arasından sonra ps4 kapatıp (güç modu değil) açtığımda sayfa baya uğraştırıyor yani demek istediğim 8.03 kırılırsa geçmemi önerir misin baylar?
umarım ironi değildirBüyük gelişme hocam heyecan yapmalısınız, çoğu gitmiş azı kalmış![]()
Beklentim büyük oyunlar için bulunan açığın bekletileceği yönündeydi.Resident Evil 8 gibi oyunları uzun bir süre bekleyeceğiz bu gidişle.Büyük gelişme hocam heyecan yapmalısınız, çoğu gitmiş azı kalmış![]()
Jailbreak açıkları için 10k veriliyordu. Hackerone linki var mı acaba ? Bu ciddi bir haber gibi görünüyor.Sony yeni bir acik icin 10k usd odul vermis. Daha onceki kirilmalarda da boyle basladi surec.
Umarim ise yarar.
az üste çık hackerone linki paylaşıldıJailbreak açıkları için 10k veriliyordu. Hackerone linki var mı acaba ? Bu ciddi bir haber gibi görünüyor.
playstation's Hacktivity - HackerOne Hacktivity (evet k ile)ye tıklayınca gözüküyor.Jailbreak açıkları için 10k veriliyordu. Hackerone linki var mı acaba ? Bu ciddi bir haber gibi görünüyor.
Teşekkürler. Muhtemelen açık yeni bir sürümle kapatıldıktan sonra hacker yayımlama izni ister. Bakalım ne olacak.playstation's Hacktivity - HackerOne Hacktivity (evet k ile)ye tıklayınca gözüküyor.
burası yazmak için yanlış konu birincisi.Selamlar ben ilk defa ps4ümü kıracağım birkaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim ilk sorum kırdıktan sonra formatlayarak orijinale çevirebilirmiyiz ikinci sorum bende orijinal cdler var bunları kırdıktan sonra kullanabilirmiyim üçüncü soru kırdıktan sonra ps storedaki bütün oyunları pkg olarak bulabilirmiyim dördüncü ve son soru ise performans sorunları vs gördüm bu sorunlar kırık oyunlardan dolayımı yoksa kırık psden dolayımı oluşuyor sıfırladığımda sorunsuz hale dönermi dediğim gibi ilk defa kıracağım ve ps işlerinden baya uzağım yardımcı olursanız sevinirim
Gün geçmiyor ki; alakasız entry ler bu başlıkta toplanmasın. Bu tür soruları LÜTFEN geyik kısmına yazın rica ediyorum. Ayrıca bu soruları internette aratsan cevabını bulacaksın zaten.Selamlar ben ilk defa ps4ümü kıracağım birkaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim ilk sorum kırdıktan sonra formatlayarak orijinale çevirebilirmiyiz ikinci sorum bende orijinal cdler var bunları kırdıktan sonra kullanabilirmiyim üçüncü soru kırdıktan sonra ps storedaki bütün oyunları pkg olarak bulabilirmiyim dördüncü ve son soru ise performans sorunları vs gördüm bu sorunlar kırık oyunlardan dolayımı yoksa kırık psden dolayımı oluşuyor sıfırladığımda sorunsuz hale dönermi dediğim gibi ilk defa kıracağım ve ps işlerinden baya uzağım yardımcı olursanız sevinirim
Selam Arkadaşlar,
Hevesinizi kırmak istemem fakat Al azif, Znulltr ile konuşmuş ve hackerone olayının düşündüğümüz şey olmadığı ve yayımlanacak bir konu olmadığı konusunda tweet atmış.
Ya o kadar umutlanmıştık demek işler daha uzun sürecek
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK