SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 PKG OYUN ps4 kırık cihaza oyun indirme yardım

burak4433

Kullanıcı
28 Şubat 2024
3
2
1
Merhaba ınternette hıc vıdeolu yada genı acıklamalı anlatım yok malum oyun fıyatları adetı 100 tl oldu kendım ındırmek ıstıyorum bu konuda destek olabılecek kımse var mu
ı

kaon43

Kullanıcı
11 Şubat 2024
151
19
18
hangi oyunu indirmek istiyorsan sayfasına gir beğeni ve mesaj yazmalısın önce sonra linkler çıkacak oradan oyunları indirip ps4 de kurulumunu yapman gerekiyor. bazı oyunların linkleri silinmiş olabiliyor. Ona göre silinmeyen linklerden oyunları indirip kurabilirsin. Oyunu kurmak için de buradan indirdiğin pkg dosyalarını harici diske atıp ps4'e bağla sonra ps4 kırma işlemini yaptıktan sonra goldhen menüsünde debug settings gir sonra package installer a tıkla oradan çıkan dosyaları önce oyun sonra update ve varsa dlc leri sırasıyla kuracaksın.

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7216B
Kapasite: 1 TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 2023

Cagdasx

Kullanıcı
7 Mayıs 2024
62
11
8
hangi oyunu indirmek istiyorsan sayfasına gir beğeni ve mesaj yazmalısın önce sonra linkler çıkacak oradan oyunları indirip ps4 de kurulumunu yapman gerekiyor. bazı oyunların linkleri silinmiş olabiliyor. Ona göre silinmeyen linklerden oyunları indirip kurabilirsin. Oyunu kurmak için de buradan indirdiğin pkg dosyalarını harici diske atıp ps4'e bağla sonra ps4 kırma işlemini yaptıktan sonra goldhen menüsünde debug settings gir sonra package installer a tıkla oradan çıkan dosyaları önce oyun sonra update ve varsa dlc leri sırasıyla kuracaksın.
Merhaba bende oyun indirmek istiyorum mesela rdr2yi indirecegim yamali bir sekilde ilk once rdryi indirip sonra mi yamayi indirmem lazim peki

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Slim
CUH Kodu:
Kapasite: 500GB
Versiyon: 11.00
Alım Yılı:
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım