PS4 PKG OYUN Ps4 pkg oyun indirmek için harici hardisk önerisi.

DsAvg

Kullanıcı
15 Ocak 2022
97
16
8
Konuyu nereye açacağımı bilemedim o yüzden buraya açtım. Ps4 pkg oyun indirmelik 320 gb'lık hdd önerisi yapar mısınız? Kendiniz kullandığı yada Playstation 4'dün desteklediği. İnternette biraz araştırdım bir tane buldum fakat yorumlarda herkes ps'nın desteklemediğini söyledi. Bütçe 250 TL.

yhanova

Yardımsever Üyemiz
8 Temmuz 2020
969
1,086
93
Konuyu nereye açacağımı bilemedim o yüzden buraya açtım. Ps4 pkg oyun indirmelik 320 gb'lık hdd önerisi yapar mısınız? Kendiniz kullandığı yada Playstation 4'dün desteklediği. İnternette biraz araştırdım bir tane buldum fakat yorumlarda herkes ps'nın desteklemediğini söyledi. Bütçe 250 TL.
gardasım yanlıs anlamada 320 gb seni yorar cidden 3-4 oyun indirirsin dolar direk :(

DsAvg

Kullanıcı
15 Ocak 2022
97
16
8

baybarsturan

Yönetici
9 Haziran 2020
6,959
45,158
113
Oyunları ps4'e atıp hardiskten silsem olmuyor mu? oluyor diye biliyorum. Yani Ps4'dün kendi hardiskine aktardıktan sonra neden diğer hardiskte tutayımda.
Arkadaşımız son dönem çıkan yeni oyunlar 100-200 GB yer kapladığından alacağınız 320 GB 'lik HDD az kalır demek istemiş. Yani konsol HDD kapasitesiniz ne kadar bilemiyorum tabi ama en kötü 500 GB ise o da 3-5 oyunla dolabilir sonra oyun silmek zorunda kalırsınız mantığı ile size bilgi vererek ileride sorun yaşamayın diye yardımcı olmak istemiş. Konsol dahili kapasiteyi 4 TB yapmışsanız sorun olmaz tabi ve her zaman konsola attığınız oyunlar silebilirsiniz. O şekilde de kullanılabilir yani konsol dolana kadar oyun atıp sonra oynayıp bitirip yenisini de yükleyebilirsiniz. Bunda bir sıkıntı yok. Kolay gelsin.

Sanırım siz zaten bunları biliyorsunuz da sorduğunuz uygun bütçe ile alınabilecek HDD tavsiyesi istiyorsunuz. Bu konuda üyeler fikir belirtebilir.

Bende şöyle bir baktım 500 GB 'lik 308 TL den başlayan Samdung harici 3.0 harddsik var. Bir bakın isterseniz.
Limitinizin biraz üzerinde ama kapasitesi daha yüksek.

Düşük kapasiteli ve bütçenize uygun modeller de burada var gibi. 208 TL 320 GB

Diğerleri

DsAvg

Kullanıcı
15 Ocak 2022
97
16
8
gardasım yanlıs anlamada 320 gb seni yorar cidden 3-4 oyun indirirsin dolar direk :(
Kusura bakmayın hocam yanlış anlamışım.
Arkadaşımız son dönem çıkan yeni oyunlar 100-200 GB yer kapladığından alacağınız 320 GB 'lik HDD az kalır demek istemiş. Yani konsol HDD kapasitesiniz ne kadar bilemiyorum tabi ama en kötü 500 GB ise o da 3-5 oyunla dolabilir sonra oyun silmek zorunda kalırsınız mantığı ile size bilgi vererek ileride sorun yaşamayın diye yardımcı olmak istemiş. Konsol dahili kapasiteyi 4 TB yapmışsanız sorun olmaz tabi ve her zaman konsola attığınız oyunlar silebilirsiniz. O şekilde de kullanılabilir yani konsol dolana kadar oyun atıp sonra oynayıp bitirip yenisini de yükleyebilirsiniz. Bunda bir sıkıntı yok. Kolay gelsin.

Sanırım siz zaten bunları biliyorsunuz da sorduğunuz uygun bütçe ile alınabilecek HDD tavsiyesi istiyorsunuz. Bu konuda üyeler fikir belirtebilir.

Bende şöyle bir baktım 500 GB 'lik 308 TL den başlayan Samdung harici 3.0 harddsik var. Bir bakın isterseniz.
Limitinizin biraz üzerinde ama kapasitesi daha yüksek.

Düşük kapasiteli ve bütçenize uygun modeller de burada var gibi. 208 TL 320 GB

Diğerleri
Burdaki Hardiskler Exfat yapılabilir değil mi? Yani Pkg oyun yükleyip Ps4'e atabilirim. Çünkü bazı Hardiskler Ps4 okumuyormuş. Bu arada önerdiğiniz 500 GB'lığı almaya karar verdim. Bir düşününce evet öyle yani zamanla dolabilir ve beni yorar. Playstation'ımda 1 TB, çok oyun yükleyen bir insan değilim Şu an 400 GB boş alan var oda full Cd'li oyunlar. Yani silerim alanım var o problem değil. Playstaton'ı full pkg oyunlarla doldurmayacağım bitir sil mantığıyla ilerlerim büyük ihtimal.

baybarsturan

Yönetici
9 Haziran 2020
6,959
45,158
113
Kusura bakmayın hocam yanlış anlamışım.

Burdaki Hardiskler Exfat yapılabilir değil mi? Yani Pkg oyun yükleyip Ps4'e atabilirim. Çünkü bazı Hardiskler Ps4 okumuyormuş. Bu arada önerdiğiniz 500 GB'lığı almaya karar verdim. Bir düşününce evet öyle yani zamanla dolabilir ve beni yorar. Playstation'ımda 1 TB, çok oyun yükleyen bir insan değilim Şu an 400 GB boş alan var oda full Cd'li oyunlar. Yani silerim alanım var o problem değil. Playstaton'ı full pkg oyunlarla doldurmayacağım bitir sil mantığıyla ilerlerim büyük ihtimal.
Samsung ve Seagate Expansion modelleri PS4 'te sorun çıkartmıyor. %100 garanti veremem tabi ama bir sürü Seagate ve Samsung harici hdd kullanıyorum ve bu modellerde ben sıkıntı yaşamadım. Problem çıkartanalar genelde WD marka yada bilinmeyen markalar olabilir.

Tabi ki alacağınız her hdd exfat yapılıp konsola oyun atmak için kullanılabilir. Sorun olmaz.

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım