SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 ÇÖZÜM PS4 V11 Kırılmıyor

leosaqatula

Kullanıcı
11 Haziran 2024
12
3
3
Merhaba,
Farklı bir cihazda Ps4 v11i kırabildik ancak kendi cihazımda saatlerdir uğraşmama rağmen bir türlü yapamadım, yanlışım nerede acaba bilen birileri varsa yardım edebilir mi? PPPwn uygulamalarında Done yazısını alıyorum her şey yolunda gidiyor, aşamalara göre done yazısı geldikten sonra Ps4 ekranında sol üstte PPPwned yazması sonrasında da GoldHen'in bildirimi gelmesi gerekiyor ancak bende bunlar olmuyor ve GoldHen de yüklenmiyor.
4-5 farklı uygulama ile denedim, 3-4 farklı stage 2 dosyası ve goldhen.bin dosyası denedim. 2 farklı lan kablosu ile denedim. Hard disk ile ve Flash bellek ile denedim.
Her defasında aynı son. Bazen fail veriyor bazen farklı şeyler oluyor ama çoğunlukla Done yazısı geldiğinde işlem tamamlanmıyor sadece yazı olarak kalıyor. Lütfen yardım eder misiniz

Son düzenleme:

nearbypiece

Kullanıcı
18 Ağustos 2022
270
806
93
Bazen çok uzun sürebiliyor. Arada PS4'ü tamamen kapatıp açmak işe yarıyor.

Ben 5-6 kere denediğinde kıramıyorsa kapatıp açıyorum cihazı. Bazen de ethrenet kartını devre dışı bırakıp tekrar devreye almak gerekebiliyor. Belki kullandığıınız program otomatik yapıyordur.

Kullandıınız programdaki done yazısı değil de konsol üzerindeki pppwn bildirimi takip etmek daha doğru.

Bir kere kırdıktan sonra konsolu kapatmayın.

Kolay gelsin.

leosaqatula

Kullanıcı
11 Haziran 2024
12
3
3
Bazen çok uzun sürebiliyor. Arada PS4'ü tamamen kapatıp açmak işe yarıyor.

Ben 5-6 kere denediğinde kıramıyorsa kapatıp açıyorum cihazı. Bazen de ethrenet kartını devre dışı bırakıp tekrar devreye almak gerekebiliyor. Belki kullandığıınız program otomatik yapıyordur.

Kullandıınız programdaki done yazısı değil de konsol üzerindeki pppwn bildirimi takip etmek daha doğru.

Bir kere kırdıktan sonra konsolu kapatmayın.

Kolay gelsin.
İlginiz ve mesajınız için teşekkür ederim. Dün yaklaşık 6 saatimi verdim ve beceremedim..
Sizce farklı bir bilgisayar ile denesem sonuç alır mıyım? Artık başka bir yerde sorun bulamadım çünkü. Bir de bilgim olmadığı için soruyorum acaba ps modeli, serisi falan fark ediyor mudur

Skayn

Kullanıcı
6 Aralık 2020
147
87
28
Reddit'te nadir de olsa bazı cihazlarda kırılma gerçekleşmediğini yazıyor. Henüz sebebi tespit edilmiş değil.

Deneyebilecekleriniz.

Farklı ethernet kablosu
Farklı bilgisayar
Farklı PPPwn programları
PS4 sıfırlama (USB ile güvenli modda)

PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Disk
CFI Kodu: 1116A
Kapasite: 850GB
Versiyon: 4.00
Alım Yılı: 2024

nearbypiece

Kullanıcı
18 Ağustos 2022
270
806
93
İlginiz ve mesajınız için teşekkür ederim. Dün yaklaşık 6 saatimi verdim ve beceremedim..
Sizce farklı bir bilgisayar ile denesem sonuç alır mıyım? Artık başka bir yerde sorun bulamadım çünkü. Bir de bilgim olmadığı için soruyorum acaba ps modeli, serisi falan fark ediyor mudur
Ben farklı bir ethernet kartı ile deneyerek çözmüştüm. İlk denediğim laptop üzerinde killer ethernet vardı. Bununla çalışmadı. Diğer laptopumla denedim, üzerinde realtek'in ethernet kartı var. çalıştı.
Şu an o konsolu raspberry pi ile kırıyorum. pc ile uğraşmıyorum.

leosaqatula

Kullanıcı
11 Haziran 2024
12
3
3
Ben farklı bir ethernet kartı ile deneyerek çözmüştüm. İlk denediğim laptop üzerinde killer ethernet vardı. Bununla çalışmadı. Diğer laptopumla denedim, üzerinde realtek'in ethernet kartı var. çalıştı.
Şu an o konsolu raspberry pi ile kırıyorum. pc ile uğraşmıyorum.
Sistemi sıfırlayıp denedim yine olmadı.. Son çare farklı bir pc ile deneyeceğim umarım olur

djbadboys38

Kullanıcı
5 Nisan 2021
109
70
28
exfat formatlı usb içine goldhen.bin ekledin mi? done yazınca oradan goldhen alıp yüklemesi gerek

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PS4 PRO
CUH Kodu: CUH-7116B
Kapasite: 1 TB
Versiyon: 11.00
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Ryzen 5 5600
Ram: DDR - 16 GB - 3600 Mhz
HDD: Kingston Fury 1 TB M2 - 4TB WD HDD
Ekran Kartı: MSI Gaming Z 6900 XT
İşletim Sistemi: Windows 11 23H2

leosaqatula

Kullanıcı
11 Haziran 2024
12
3
3
@djbadboys38, @nearbypiece, @Skayn,
Sorun çözüldü. İlginiz ve desteğiniz için hepinize teşekkür ederim. @Skayn reisin de önerdiği gibi, sorun bilgisayarda.
Yabancı birçok kaynakta da belirtilmiş eğer olmuyorsa farklı PC ile deneyin. Asıl sorunun kaynağını bilmesem de farklı bir PC ile tek denemede yapabilirim. Kablo, USB, dosya vs hepsi hikaye. Sorun bilgisayarmış

djbadboys38

Kullanıcı
5 Nisan 2021
109
70
28
Sorun çözüldü. İlginiz ve desteğiniz için hepinize teşekkür ederim. @Skayn reisin de önerdiği gibi, sorun bilgisayarda.
Yabancı birçok kaynakta da belirtilmiş eğer olmuyorsa farklı PC ile deneyin. Asıl sorunun kaynağını bilmesem de farklı bir PC ile tek denemede yapabilirim. Kablo, USB, dosya vs hepsi hikaye. Sorun bilgisayarmış
Sevindim çözebildiğine dostum, o kadar çok farklı yollarla çözen olmuş ki, ben de cihazı 2 gün önce aldım en son 2 sene önce usb ile 9.00 kırabiliyordum, bilgisayarlı sistem zahmetli, güvenli modda db rebuild yapana kadar bende 11.00 ı kıramıyordum.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PS4 PRO
CUH Kodu: CUH-7116B
Kapasite: 1 TB
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Ryzen 5 5600
Ram: DDR - 16 GB - 3600 Mhz
HDD: Kingston Fury 1 TB M2 - 4TB WD HDD
Ekran Kartı: MSI Gaming Z 6900 XT
İşletim Sistemi: Windows 11 23H2

Cagdasx

Kullanıcı
7 Mayıs 2024
62
11
8
Cozmene sevindim hocam.
Umarim en kisa surede 11.00 icin daha basit bir yöntem gelir

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Slim
CUH Kodu:
Kapasite: 500GB
Alım Yılı:

fuslu

Kullanıcı
22 Temmuz 2024
25
0
1
bende kıramadım bir türlü
windows sürümü önemlimi?
ps4 u sıfırlamak gerekiyormu?
Loading...usage: pppwn.py [-h] --interface INTERFACE
[--fw {750,751,755,800,801,803,850,852,900,903,904,950,951,960,1000,1001,1050,1070,1071,1100}]
[--stage1 STAGE1] [--stage2 STAGE2]
pppwn.py: error: unrecognized arguments: Halı\AppData\Roaming\pppwn_mw\exploit\stage1\stage1_1100.bin

bu şekilde hata verdi bendede

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Slim
CUH Kodu:
Kapasite:
Versiyon: 11
Alım Yılı:
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım