y4kupk
Kullanıcı
- 2 Şubat 2023
- 37
- 4
- 8

İletişime geçerseniz sevinirim
Özelden mesaj gönderdim kardeşim. Hayırlısı olsun.İletişime geçerseniz sevinirim
Özel mesaj gönderdim kardeşim. Teşekkür ederim.sipariş vermek istiyorum
Çok değil en fazla 2 sene beklersin.sa benım surum 10 da bu nezaman kırılır
Aleyküm selam kardeşim. Aşağıdaki konuda tüm detaylar, bilgiler yer almaktadır. Umarım istediğin konsolu bulabilirsin.Selamün aleyküm.bu surum aralığındaki ps5 cihazlari nasil anlayabiliriz?.almanyadan aldirmak istiyorum
Aleyküm selam kardeşim. @luxbin arkadaşımızın da dediği gibi en az 2 sene daha beklemek gerekiyor.sa benım surum 10 da bu nezaman kırılır
Selamlar kardeşim. Özelden mesaj gönderdim.Almak istiyorum kargo dahil mi?
@Eyyupozger Selamlar kardeşim, özelden cevaplamıştım ama buradan da kısa bilgi geçeyim. Evet, alacağın cihaz bluray okuyuculu fat model konsol olmalı yani ilk çıkan kasalardan. Harici bluray vs. işe yaramaz. Birde kesinlikle Slim ve Pro model konsollardan birine yönelme sakın. Onun dışında FAT modellerin tamamı kırılabilir gözüyle bakabilirsin. Ama garanti olması açısında aşağıdaki konudan tüm detaylara ulaşabilirsin. Nasip olursa da cd siparişini bekliyorum. Allah'a emanet ol.Selam kırılabilir cihaz bakıyorm sonrasında CD siparişi vericm illa cdlimi olması gerekiyor tek seferlik bir işlem ise harici Blu-ray ile çözülemezmi bu konulara yabancıyim bide hangi sürümler kırılıyor bir liste varmı @Scofield
Selamlar kardeşim. Sanırım Slim model bir ps5 konsolun var. Bunun bluray sürücüsünü aktif etmenin tek yolu konsolu güncellemekten geçiyor, başka yolu yok. Eğer webkit gelirse o zaman konsolunu kırabilirsin. Sabırla beklemeni tavsiye ediyorum.mrb sıfır 7.61 cihazın kırmaz ıcın cd rom bölümünü nası aktif edebiliriz
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK