-
Öne çıkan konu
- #2,131
luxbin
Kullanıcı
- 5 Mart 2025
- 4
- 3
- 3

Arkadaşlar 6.50 için bir gelişme mi var?
Arkadaşlar 6.50 için bir gelişme mi var?
Doğru olur k-stuff calısıyor etahen cıkması uzun sürmez. Fakat 7.0 da webkit istismarı yok normal kasa ise alınır slim kasa sadece aktifleştirilmiş sürücü ise alınır.Arkadaşlar selamlar herkese 7.00 versiyon cihaz buldum ama kırılmasına rağmen henüz oyun yuklenemiyormus sanırım. Sizce almam doğru olur mu? Teşekkürler
Evet kırıldı biraz daha beklerseniz ayrıntılar paylaşılacaktır.Sİtede oyun duyuruları kısmındaki bir oyunda şu ibareyi gördüm " Not: Sadece kırılmış 6.XX ve 7.XX versiyonlar da çalışmaktadır ! "
7 versiyon kırıldımı ? Bilgisi olan varmı ?
Yalnız şöyle bir sıkıntı var eğer cihazinizda dahili bir cd okuyucu yoksa harici bir cd okuyucu alırsanız sistemi güncellemeden cd okuyucusunu kullanamazsınız. 7.xx istismarı kullanabilmek için de cd okuyucu veya lua açığını kullanmaniz lazım.Tam 18 ay bekledim birkaç gün daha bekleriz ama kafamızda bir sürü soru var. Normal DVD rw ile DVD hazırlanabilir mi hazırlanmıyorsa Blu-ray ile kırma işlemi için Blu-ray yazıcıyı nereden bulacağız fiyatlara baktım 2k ile 3k arası görünüyor 1 DVD için bu kadar maliyete girmek çok Can sıkıcı. Forumda Blu-ray yazıcısı olan varsa yardımcı olmak isterse tabi benim gibi birçok kişi vardır ücret karşılığı yardımcı olması için bir konu açılabilir mi.
Kardeşim birkaç gün içinde bununla ilgili bir konu açmayı düşünüyorum. Sabırla bekle lütfen.Bende 6.02 CD'li fat kasa cihaz var. Blu-ray disk konusunda yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba?
PKG olarak sadece PS4 oyunlarını kurup oynayabilirsin kardeşim. PS5 oyunları için henüz gelişme yok ancak sene sonuna doğru yani yılbaşında bir şeylerin olacağını düşünüyorum. Ama backup olarak bazı ps5 oyunları oynanıyor.Şu an PKG olarak hiçbir PS5 te çalışan oyun yok mu?
Eyvallah başkan.PKG olarak sadece PS4 oyunlarını kurup oynayabilirsin kardeşim. PS5 oyunları için henüz gelişme yok ancak sene sonuna doğru yani yılbaşında bir şeylerin olacağını düşünüyorum. Ama backup olarak bazı ps5 oyunları oynanıyor.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK