RRimeKS
Kullanıcı
- 11 Aralık 2020
- 175
- 112
- 28
TeşekkürlerEvet arkadaşlar, ilk dump edilen oyunumuz RDR2 oldu.Bundan sonra da yeni oyunlar gelmeye devam edecektir.
Takipte kalın...
![]()
TEK LİNK
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]

TeşekkürlerEvet arkadaşlar, ilk dump edilen oyunumuz RDR2 oldu.Bundan sonra da yeni oyunlar gelmeye devam edecektir.
Takipte kalın...
![]()
TEK LİNK
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
Hocam Allah yardım etsin size, arşiv içine arşiv koymuşlar iki defa çıkaracaksınız sanırımBeyler yardımınıza ihtiyacım var
oyunu filecrypt sitesinden indirdim oyunu nasıl pkg olarak çıkartıcam daha önce başka oyunları çıkarttım fakat bunda yapamadım
indirilen dosyalar sağdaki herhangi birini açtığımda ise soldaki klasör açılıyor bir el atarsanız sevinirim
@Croesus
Önce indirilenler bölümündeki rar dosyalarından sadece 1 tanesine sağ tıkla klasöre cikart sonra o klasöre çıkan rdr dosyalarından sadece 1 tanesine klasöre çıkart bas bir tane klasör gelcek onun içinde pkg dosyası olacak onu ps4 atıp kurman yeterliiiValla hocam daha önce çıkartma işlemi yaptım ama onları torrent ile indiriyordum şimdi başka program ile indiririm böyle bireyle karşılaştım 80 GB boşa gitti sanırım![]()
Az önce rastgele bir tanesine tıklayıp klasöre çıkart dedim bakalım ne gelicekÖnce 10 gb olan rar dosyalarından sadece 1 tanesine klasöre çıkart bas içinden o klasöre bir sürü rar dosyası çıkacak onlardan sadece 1 tanesine buraya çıkart bas karşına pkg gelecek
Hocam mesajımı düzenledim okuAz önce rastgele bir tanesine tıklayıp klasöre çıkart dedim bakalım ne gelicek
Şimdi deniyorum hocamHocam mesajımı düzenledim oku
Benimde böyleydi tek farkı ilk indirdiklerim 10 GB olarak ayrılmıştı ama benim ki de duplex idiŞimdi deniyorum hocam
harikaaaEvet arkadaşlar, ilk dump edilen oyunumuz RDR2 oldu.Bundan sonra da yeni oyunlar gelmeye devam edecektir.
Takipte kalın...
![]()
TEK LİNK
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
tşkEvet arkadaşlar, ilk dump edilen oyunumuz RDR2 oldu.Bundan sonra da yeni oyunlar gelmeye devam edecektir.
Takipte kalın...
![]()
TEK LİNK
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
te,şekkürlerEvet arkadaşlar, ilk dump edilen oyunumuz RDR2 oldu.Bundan sonra da yeni oyunlar gelmeye devam edecektir.
Takipte kalın...
![]()
TEK LİNK
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
SÜPEREvet arkadaşlar, ilk dump edilen oyunumuz RDR2 oldu.Bundan sonra da yeni oyunlar gelmeye devam edecektir.
Takipte kalın...
![]()
TEK LİNK
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
tesekkürler.Evet arkadaşlar, ilk dump edilen oyunumuz RDR2 oldu.Bundan sonra da yeni oyunlar gelmeye devam edecektir.
Takipte kalın...
![]()
TEK LİNK
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
elinize sağlıkEvet arkadaşlar, ilk dump edilen oyunumuz RDR2 oldu.Bundan sonra da yeni oyunlar gelmeye devam edecektir.
Takipte kalın...
![]()
TEK LİNK
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
tsklerEvet arkadaşlar, ilk dump edilen oyunumuz RDR2 oldu.Bundan sonra da yeni oyunlar gelmeye devam edecektir.
Takipte kalın...
![]()
TEK LİNK
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
Takipte kalın...
![]()
TEK LİNK
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
iyiEvet arkadaşlar, ilk dump edilen oyunumuz RDR2 oldu.Bundan sonra da yeni oyunlar gelmeye devam edecektir.
Takipte kalın...
![]()
TEK LİNK
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
tesekkurEvet arkadaşlar, ilk dump edilen oyunumuz RDR2 oldu.Bundan sonra da yeni oyunlar gelmeye devam edecektir.
Takipte kalın...
![]()
TEK LİNK
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK