kingokyanus
Kullanıcı
- 10 Ocak 2021
- 106
- 14
- 18

teşekkür
teşekkürlerTeşekkürler. Hızlı bir paylaşım.
Bozuk değil,fakat vpn ile indirilmesi gerekCUSA26458_SAINTS_ROW_FXDv1.00_[FW900].part59.rar (hepsi içinde teklink) bozuk düzeltirseniz sevinirim![]()
Vpn ile denedim açıyor ama çok çok yavaş iniyor 8 saat diyor, var mı öneriniz ?Bozuk değil,fakat vpn ile indirilmesi gerek
Vpn ile aç ıdm ile yakala 30sanıyede iner ozaman...onuda yapamaz isen operadan aç direk insin..Vpn ile denedim açıyor ama çok çok yavaş iniyor 8 saat diyor, var mı öneriniz ?
Hallettim, operadan vpn ile açıp avrupa seçip indirdim normal hıza döndü, teşekkürler oyun sorunsuz çalışıyorVpn ile aç ıdm ile yakala 30sanıyede iner ozaman...onuda yapamaz isen operadan aç direk insin..
Oyun içi grafikler nasıl donma kasma vs varmı birisi grafikler çok kötü ve donma kasma varma yazmış da yazıkları doğrumu bizimi kekliyor yoksaHallettim, operadan vpn ile açıp avrupa seçip indirdim normal hıza döndü, teşekkürler oyun sorunsuz çalışıyor![]()
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK