PS4 YARDIM Veritabanını yeniden oluşturma sonrası Harici HDD'de ki oyunları başlatamama

fakobey34

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
126
72
28
Merhabalar, Baybarsturan hocamızın Veritabanını yeniden oluşturma rehberinde ki 2.Method ile yedeklerimi aldım, File Explorer ile oyun listelerinin gözüktüğü 2 dosyayı yedekledim veritabanını yeniden oluşturdum, tekrardan oyun listelerinin dosyalarını attım PS4'ün içindeki oyunlar çalıştırılıyor fakat AppToUsb ile Harici HDD üzerinden oynadığım oyunlar başlatılamıyor hatası veriyor. Bu sorunu yaşayan olupta çözebilen oldu mu? Şimdiden Teşekkürler. (Version 5.05)

saiyanemre

Yardımsever Üyemiz
24 Eylül 2020
298
260
63
Merhabalar, Baybarsturan hocamızın Veritabanını yeniden oluşturma rehberinde ki 2.Method ile yedeklerimi aldım, File Explorer ile oyun listelerinin gözüktüğü 2 dosyayı yedekledim veritabanını yeniden oluşturdum, tekrardan oyun listelerinin dosyalarını attım PS4'ün içindeki oyunlar çalıştırılıyor fakat AppToUsb ile Harici HDD üzerinden oynadığım oyunlar başlatılamıyor hatası veriyor. Bu sorunu yaşayan olupta çözebilen oldu mu? Şimdiden Teşekkürler. (Version 5.05)
Hocam veri tabanınıyeniledikten sonra kaybolan oyunları nasıl geri getirebildiniz ? Baybarsturan hocamızın rehberini denedim ama olmadı.

fakobey34

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
126
72
28
Hocam veri tabanınıyeniledikten sonra kaybolan oyunları nasıl geri getirebildiniz ? Baybarsturan hocamızın rehberini denedim ama olmadı.
Hocam baybarsturan hocanın konusundaki belirttiği 2 dosyayı file explorer ile usb ye kopyalama yaptım, veritabanını yeniledim sonra tekrar file explorer ile o kopyaladığım 2 dosyayı geri attım oyunlar geri geldi fakat dediğim gibi ps4 içindeki oyunları oynayabiliyorum ama hdd içindeki apptousb ile aldığım oyunlar çalışmıyor çözemedim gitti

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,548
13,136
113

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM / SLIM
CUH Kodu: 2116A / 2116A
Kapasite: 500 GB / 500 GB
Versiyon: 5.05 / 9.00
Alım Yılı: 2018 / 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: 😑
CFI Kodu: 😑
Kapasite: 😑
Versiyon: 😑
Alım Yılı: 😑
PC BİLGİLERİ
İşlemci: 🤐
Ram: 🤐
HDD: 🤐
Ekran Kartı: 🤐
İşletim Sistemi: 🤐

fakobey34

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
126
72
28

Eyyupozger

Kullanıcı
8 Aralık 2020
155
68
28
Merhaba bende rebuild database yaptım harici HDD deki oyunlar geldi fakat PS4 un kendi hafızasındaki oyunlar kütüphanede gözükmüyor nasıl cozebilirim

muco.00

Kullanıcı
16 Mart 2021
12
0
1
bende de aynı sorun var çözebildin mi ??

fakobey34

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
126
72
28
Silip en baştan kurdum...

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım