SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 YARDIM 2 tane büyük sorunum var

MucoBEY

Kullanıcı
26 Temmuz 2020
139
66
28
selamün aleyküm arkadaşlar ben size oyun indirmek ile soru sormak istiyorum
NOT: 6.72 sürüm kırma işlemini 2 3 defa yaptım zar zorda olsa

1. soru benim bi tane usb var 64 gb, ama 59gb kullanılabilinir. yani 5 gb yenmiş, düzelmiyor. bi rdr2 80 gb ben rdr2 yi nasıl ps4 e yükleyebilirim cebimden para çıkmadan?

2. soru ben need for speed heat indirdim kurdum oynadım, lakin bazı oyunlar part1 part2 diye gidiyor ya onlar nasıl kuruluyor ekstra bir değişiklik yapmam gerekiyor mu bi video falan varsa atar mısınız?

Pokexec

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
47
23
18
selamün aleyküm arkadaşlar ben size oyun indirmek ile soru sormak istiyorum
NOT: 6.72 sürüm kırma işlemini 2 3 defa yaptım zar zorda olsa

1. soru benim bi tane usb var 64 gb, ama 59gb kullanılabilinir. yani 5 gb yenmiş, düzelmiyor. bi rdr2 80 gb ben rdr2 yi nasıl ps4 e yükleyebilirim cebimden para çıkmadan?

2. soru ben need for speed heat indirdim kurdum oynadım, lakin bazı oyunlar part1 part2 diye gidiyor ya onlar nasıl kuruluyor ekstra bir değişiklik yapmam gerekiyor mu bi video falan varsa atar mısınız?
Kardeşim öncelikle as ilk sorduğun soruda usb 64 gb ama kullanılabilir kısmı 59 gb demişsin bu normal bi durum, sorun yok öyle olması gerekiyor çünkü 1 gb 1000 mb değil 1024mb dir (windowsta) fakat usb üreticisi üretirken 1gb 1000 mb diye üretir. Yani bu tarz bi hesaplamadan dolayı küçük bi kayıp yaşanır bütün bellek ve hdd lerde.

Şimdi ilk sorduğun soruyu cevaplicak olursam şöyle söyleyeyim rdr2 80 gb ve sen onu usb ile atmak istiyorsun fakat 59 gblik usb ile malesef atamazsın hani belki bölüp uğraşma olayı olur mu bilemedim ps4 te birleştirme vs ama onun yerine direk bilgisayarından ps4 e göndermeyi dene sitede rehber kısmında ilgili konu mevcut diye biliyorum pkg sender tarzı bi programla ps4 ve bilgisayarı cat5-6 kabloyla bağlayıp rahatlıkla atabilirsin usb bellek olmadan.
Buyur link:https://www.playstationhaber.com/ko...-baglanti-ile-pkg-oyun-dosyasi-transferi.123/

2. sorunu tam anlayamadım part 1 ve part 2ile neyi kastettin acaba?

Son düzenleme:

MucoBEY

Kullanıcı
26 Temmuz 2020
139
66
28
Kardeşim öncelikle as ilk sorduğun soruda usb 64 gb ama kullanılabilir kısmı 59 gb demişsin bu normal bi durum, sorun yok öyle olması gerekiyor çünkü 1 gb 1000 mb değil 1024mb dir (windowsta) fakat usb üreticisi üretirken 1gb 1000 mb diye üretir. Yani bu tarz bi hesaplamadan dolayı küçük bi kayıp yaşanır bütün bellek ve hdd lerde.

Şimdi ilk sorduğun soruyu cevaplicak olursam şöyle söyleyeyim rdr2 80 gb ve sen onu usb ile atmak istiyorsun fakat 59 gblik usb ile malesef atamazsın hani belki bölüp uğraşma olayı olur mu bilemedim ps4 te birleştirme vs ama onun yerine direk bilgisayarından ps4 e göndermeyi dene sitede rehber kısmında ilgili konu mevcut diye biliyorum pkg sender tarzı bi programla ps4 ve bilgisayarı cat5-6 kabloyla bağlayıp rahatlıkla atabilirsin usb bellek olmadan.
Buyur link:https://www.playstationhaber.com/ko...-baglanti-ile-pkg-oyun-dosyasi-transferi.123/

2. sorunu tam anlayamadım part 1 ve part 2ile neyi kastettin acaba?
Ben bu konuyu görmüştüm galiba ama beni aşar iq seviyem yetmez bu kadarına :D ama denerim başka şansım yok gibi.

https://www.newgamex.com/konu/far-cry-5-cusa05847-ps4-pkg-oyun-indir.916/ aga bak burada part part vermişler. kurulumu nasıl hiç anlamadım, he indirmedim henüz böyle bir şey ama eğer indirmek zorunda kalırsam kurulumunu bilmek isterim
Yardım için sağ ol knk

mad_080

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
19 Temmuz 2020
407
427
63
bütçeniz varsa bir bilgisayarcıdan leptop çıkması 250 gb harici alabilirsiniz tahminen ucuz olur bu harddiske de 10-20 tlye kasa alıp harici hdd olarak kullanabilirsiniz bu şekilde kullanıyorum.

mad_080

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
19 Temmuz 2020
407
427
63
Ben bu konuyu görmüştüm galiba ama beni aşar iq seviyem yetmez bu kadarına :D ama denerim başka şansım yok gibi.

https://www.newgamex.com/konu/far-cry-5-cusa05847-ps4-pkg-oyun-indir.916/ aga bak burada part part vermişler. kurulumu nasıl hiç anlamadım, he indirmedim henüz böyle bir şey ama eğer indirmek zorunda kalırsam kurulumunu bilmek isterim
Yardım için sağ ol knk
partları pcye indirip winrarla açıp oyunun pkg dosyasını çıkarıyorsunuz ve harici hddye atıp konsola yüklüyorsunuz.

MucoBEY

Kullanıcı
26 Temmuz 2020
139
66
28
bütçeniz varsa bir bilgisayarcıdan leptop çıkması 250 gb harici alabilirsiniz tahminen ucuz olur bu harddiske de 10-20 tlye kasa alıp harici hdd olarak kullanabilirsiniz bu şekilde kullanıyorum.
250 gb hdd 10 tl nereden buluyum aga :D
bir de partların içindekilerin hepsini tek tek 1 klasörün içinde toplayıp o klasörü usb ye atıp ps4 e bağlayacam doğru mu anladım

mad_080

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
19 Temmuz 2020
407
427
63
bir de partların içindekilerin hepsini tek tek 1 klasörün içinde toplayıp o klasörü usb ye atıp ps4 e bağlayacam doğru mu anladım
bilgisayarcıdan alacağınız 250 gb leptop çıkması harici için aparat almanız lazım pcye bağlayıp oyunları atıp yüklemek için o aparat 10-20 tl :) jdownloader 2 kullanın klasöre tüm partları indiriyor ve indirmeden sonra dosyaları çıkart eklentisini açıyorsunuz o kendi çıkarıyor.

Pokexec

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
47
23
18
Partları çıkardığın zaman bir daha karşına partlı dosyalar gelebilir onları da çıkartınca karşına .pkg dosya türüne sahip yüksek boyutlu bir dosya çıkıcak sadece bu dosyayı usb ne atıp ps4 te debug settings bölümünden yükleme yapıcaksın

bir de rehberi gördüm ama ben yapamam büyük ihtimal demişsin baybarsturan bunla alakalı detaylı videosu var izleyerek yaparsın yok ben yapamam diyosan hala yapıcak tek şey hdd alman onu da arkadaşın dediği gibi ucuza getirebilirsin başka çok bi yol gözükmüyor gibi...

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım